Jeroen zag meteen beter toen hij besloot de VolZicht methode te gaan doen

Jeroen veranderde zijn mindset

Jeroen kreeg de diagnose glaucoom en besefte dat hij zelf zijn ogen weer kan herstellen. Dat was een echte eyeopener voor hem. 

Fijne ontspanningsoefeningen voor de ogen

Als de ogen continu onder spanning en stress staan, ga je klachten krijgen, vaak beginnend bij wazig zien. De ogen met leuke, speelse oefeningen weer ontspannen werkt heel helend. En is leuk om te doen.

Ik ben ontzettend blij met de ontspanning in mijn ogen

Ik ben de stappen gaan zetten om met -8 zoveel mogelijk zonder bril door het leven te gaan. Dit heeft mij veel ontspanning gegeven en het inzicht dat ik de controle heb over mijn eigen zicht.

Ik sta veel meer in mijn kracht

Door de begeleiding en ondersteuning is het Annemarie gelukt nooit meer haar bril te dragen en merkt ze dat ze veel meer in haar kracht is gaan staan.

Wil je ook de stappen leren die Jeroen, Petra en Annemarie hebben genomen?

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Jeroen, Annemarie en Petra zijn met 4 simpele stappen aan de slag gegaan, waardoor ze nu haar bril niet meer draagt. Deze stappen kun je ook leren met mijn  gratis webinar. Schrijf je hieronder in. 

Heerlijke oogvoedende maaltijden

Onze ogen hongeren uit, waardoor ze niet meer de juiste voedingsstoffen hebben om goed hun werk te kunnen doen. De ogen de juiste voeding geven is belangrijk om de ogen gezond en vitaal te houden. 

Ik heb een soepele nek, ik kan makkelijk lezen en computer kijken en ik kan buiten in het voorjaar fietsen. Ik heb heel veel inzichten gekregen en handvatten om uit een situatie te komen.

Dorien van Loon