Petra ontdekte hoe bevrijdend het is om zonder bril te zijn

Ik ben ontzettend blij met de ontspanning in mijn ogen

Ik ben de stappen gaan zetten om met -8 zoveel mogelijk zonder bril door het leven te gaan. Dit heeft mij veel ontspanning gegeven en het inzicht dat ik de controle heb over mijn eigen zicht.

Ik sta veel meer in mijn kracht

Door de begeleiding en ondersteuning is het Annemarie gelukt nooit meer haar bril te dragen en merkt ze dat ze veel meer in haar kracht is gaan staan.

Wil je ook de stappen leren die Petra en Annemarie hebben genomen?

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Annemarie en Petra zijn met 4 simpele stappen aan de slag gegaan, waardoor ze nu haar bril niet meer draagt. Deze stappen kun je ook leren met mijn  gratis webinar. Schrijf je hieronder in. 

Ik heb vertrouwen gekregen in mijn eigen ogen. Ook als het zicht wazig is. Ik ervaar het als een bewustwording en een vrijheid dat ik niet de hele tijd afhankelijk ben van de bril. Het is geen gewoonte meer om hem te dragen, thuis draag ik hem bijna nooit. Ik had last van droge ogen, dat is weg. Soms komt het een beetje terug, maar dan weet ik wat ik kan doen en zijn ze heel snel weer vochtig.

Donna