“Heb jij pijnlijke droge ogen en ben je er klaar mee? Wil je de stappen zetten naar gezonde, frisse ogen?”

Veel oogspecialisten zeggen dat er weinig te doen is tegen pijnlijke droge ogen, behalve druppels die niet echt helpen en die veel bijwerkingen hebben. Let op: het is niet waar. Het is namelijk wél heel goed mogelijk om weer ogen te krijgen die fit, fris en gezond zijn. Je moet alleen weten hoe. Ga niet zelf het wiel opnieuw uitvinden. Voorkom stress en tijdsverspilling en laat VolZicht je helpen! 

 Jouw ogen zijn belangrijk. Jij wilt er toch ook je hele leven goed mee blijven zien? Vraag nu een gesprek met ons aan.

We zien ernaar uit om met je te spreken en je te helpen jouw ogen weer gezond en fris te krijgen. Vul onderstaand formulier in en maak duidelijk waarom zo'n gesprek voor jou belangrijk is.

Je krijgt daarna een mail waarin staat hoe je je gesprek kunt inplannen. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@volzicht.nl. Wij helpen je graag!

[gravityform id="29" title="false" description="false"] 

Laura vertelt hoe zij met hulp van Karin Hogenboom van haar pijnlijke, droge ogen is afgekomen

Over Karin Hogenboom

Bijna tien jaar houd ik mij al bezig met de gezondheid van de ogen en met het zien zonder bril of lenzen. Ik ben eerst begonnen zelf mijn bril af te zetten en ontdekte hoeveel goeds mij dit bracht. Ik ging niet alleen beter zien, maar ook beter slapen, me beter voelen en ik kreeg veel meer plezier en vreugde in mijn leven. Ik ontdekte wat een bijzonder avontuur het is om scherp en helder te leren zien met eigen ogen.

Graag wilde ik andere mensen hier ook bij gaan helpen. Ik ging diepgaand op onderzoek uit naar wat ogen allemaal nodig hebben om goed te kunnen zien. Alles wat ik ontdekt heb geef ik nu met liefde persoonlijk door. Het is namelijk fijn om de juiste begeleiding te krijgen bij het leren zien zonder bril; ik merk dat mensen die op eigen houtje aan de slag gaan vaak gedesillusioneerd raken. Het goed zien zonder bril of lenzen lukt dan niet meteen en dan geeft men het op. Dat is jammer, want je kunt echt geweldige resultaten bereiken, als je maar weet hoe!