De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen

Gun jij jouw ogen het allerbeste? Geloof jij in het zelfhelend vermogen van je lichaam? Stap in dit rijke en verdiepende jaarprogramma en leer steeds meer leven vanuit overvloed. Ervaar hoe jouw ogen transformeren tot gezonde ogen die zacht aanvoelen en goed zien. Zonder brillen, lenzen, druppels of operaties. Helemaal op eigen kracht!

Het jaarprogramma brengt jou:

  • Natuurlijke heling van (uiteenlopende) oogproblemen
  • Scherp en helder zicht, zonder bril, lenzen of laseren
  • Verbetering van je algehele gezondheid
  • Dieper slapen en uitgerust wakker worden
  • Energie!
  • Bewustwording van de overtuigingen die jouw oogheling in de weg staan
  • Persoonlijke doorbraken en groei


Vraag nu een gesprek aan

Wil jij jouw ogen duurzaam leren helen op natuurlijke wijze?

Veel mensen die problemen hebben met hun ogen denken dat er niet echt iets aan te doen is. Dat alleen brillen, druppels of operaties een beetje verlichting kunnen brengen. In het jaarprogramma ‘De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen’ leer je dat dit niet waar is.
Jij kunt in 3 ultieme stappen zelf jouw ogen duurzaam helen, op natuurlijke wijze. Met als resultaat: gezonde ogen die scherp en ruim zien en heerlijk zacht aanvoelen.

Testimonial van Lydia

"Een oogoperatie was voor mij niet meer nodig"

Dit zijn de 3 ultieme stappen

  • Stap 1: De ogen ontspannen en anders gaan zien. Je krijgt oefeningen die je leren om niet vanuit spanning te kijken maar vanuit ontspanning. Ook leer je je gehele blikveld benutten. Door de oefeningen ga je meer scherpte, diepte, contrast en kleur zien dan ooit tevoren.
  • Stap 2: De ogen diep voeden. De juiste voedingsadviezen en recepten zorgen ervoor dat jouw ogen de stoffen binnenkrijgen die ze zo hard nodig hebben. Ogen kunnen pas doen waarvoor ze gemaakt zijn, dus goed zien zonder klachten, als ze weldoorvoed zijn.
  • Stap 3: Nieuwe inzichten ontwikkelen. Je doorloopt een helend proces van ontgifting en ontdoet jezelf van oude emoties en overtuigingen. Stap voor stap leren jouw ogen zonder hulpmiddelen weer zelf goed zien, zowel naar binnen als naar buiten toe.

Testimonial van Liesbeth

Hoe is het jaarprogramma opgebouwd?

De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen’ is een rijkgevuld programma dat een jaar duurt vanaf het moment dat jij begint. Je wordt stap voor stap op de volgende manieren begeleid en ondersteund:Een deel van het programma doorloop je online, via duidelijke filmpjes, op jouw eigen tijd. Je krijgt grondige uitleg over ogen en oogheling en gaat aan de slag met adviezen en oefeningen. Je zult verbetering in je zicht en een prettig gevoel in je ogen ervaren. Ook ontdek je dat de lessen positief doorwerken op andere vlakken van je leven.Tijdens live trainingsdagen en live retraites duik je de diepte in, samen met de groep en de begeleider. Je gaat intensief aan de slag met jouw ooghelingsproces, meestal rond een thema. Deze live dagen hebben het effect van een snelkookpan. Daar waar je normaal gesproken thuis in je eentje minstens vier maanden over zou doen, zet je nu in enkele dagen stappen die je diep transformeren.Karin Hogenboom is jouw begeleider gedurende het jaar. Zij bezit een rijk palet aan kennis en heeft zelf alle processen doorlopen waar jij doorheen gaat. Zij weet waar jij weerstanden zult tegenkomen en leert je hoe je daarmee omgaat. Hierdoor pak je dóór en blijf je echt constructief bezig met het helen van jouw ogen.Je hebt de mogelijkheid om het jaarprogramma uit te breiden met individuele helingsessies. Deze sessies verfijnen jouw proces nog extra en bieden doorbraken op persoonlijk vlak. Hierdoor ga je niet alleen beter zien, maar zul je ook mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel groeien en helen. Alles stroomt weer door, je stapt uit de overlevingsstand en komt steeds meer terecht in Aanwezigheid, in de vreugde en het plezier van het leven.

Testimonial van Astra

Mijn ogen waren rood, droog, pijnlijk en gespannen. Door het VolZicht programma te volgen heb ik geen pijnlijke ogen meer, mijn ogen zijn gezond. Maar dat niet alleen; het is een algehele verjongingskuur.  Mijn haar is veel beter, mijn huid ziet er beter uit. Ik zit veel beter in mijn vel. Voel me energiek en vitaal.

Laura Babeliowsky
Laura Babeliowsky

Ik ben blij dat ik het jaarprogramma ben gaan doen, zonder begeleiding was het me niet gelukt. Ik heb een grote correctie en merk dat ik gaandeweg steeds beter zie. De waas is weg, mijn vermoeidheid verdween en ik ga steeds meer zien. Niet meer als eenkoker en met regelmaat kan ik de kentekenplaten zien op vijf meterafstand.

Wilco Huiden
Wilco Huiden

Ik heb 11 dagen geleden mijn lenzen uitgedaan en draag nu zo weinig mogelijk een bril. Met mijn rechteroog (20 proc.)kon ik geen gezichten

meer zien, nu wel! Een beetje donkerder dan met mijn linkeroog maar ECHT dit is niet te geloven!

Maak je dit vaker mee, zo snel? Ooooh ik ben je zo dankbaar!!!

Alice van Middendorp
Alice van Middendorp

Wil jij meteen deelnemen aan de eerstvolgende live dag?

Wil jij leren hoe jij jouw ogen kunt helen, met als resultaat scherp en ruim zicht en ogen die heerlijk zacht aanvoelen?

Maak dan een afspraak met ons voor een gesprek via zoom.Je krijgt dan nog meer informatie over het jaarprogramma en kunt vragen stellen.

Als je daarna besluit om je aan te melden voor het jaarprogramma, kun je direct deelnemen aan de eerstvolgende live dag!


Ja, ik wil een gesprek aanvragen