Gezonde voeding voor de ogen

We mogen weer terug naar het voedsel van onze voorouders. 

Wij hongeren onze ogen letterlijk uit. Onze ogen krijgen niet de voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben. Sterker nog ze worden overvoerd met stoffen die schadelijk zijn voor de ogen. Waardoor de ogen steeds zwakker worden, klachten krijgen zoals wazig zicht, droge ogen, rode ogen, t/m oogziektes als staar, glaucoom, macula degeneratie enzovoort. 

Goed zorgen voor je ogen betekent meer dan alleen goed koken. Maar hoe doe je dat, welke stappen zet je dan?

Wil je ook deze stappen leren zetten?

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Volg mijn korte krachtige oogcollege en leer de 6 basisbehoeftes van de ogen.

Ik heb een soepele nek, ik kan makkelijk lezen en computer kijken en ik kan buiten in het voorjaar fietsen. Ik heb heel veel inzichten gekregen en handvatten om uit een gespannen situatie te komen.

Dorien van Loon