arrow_drop_up arrow_drop_down

Gezonde voeding voor de ogen

Voeding is de tweede belangrijke pijler onder de VolZichtmethode. Net als de meeste mensen dacht ik dat ik gezond at. Volkorenbrood, weinig vlees en vet, veel salades en niet teveel zuivel. Totdat ik in aanraking kwam met de inzichten van een Amerikaanse tandarts en kaakchirurg. Door zijn ideeën ben ik ervan overtuigd geraakt dat we terug moeten naar het voedsel van onze voorouders. 

Wij hongeren onze ogen letterlijk uit. Onze ogen krijgen niet de voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben. Sterker nog ze worden overvoerd met stoffen die schadelijk zijn voor de ogen. Waardoor de ogen steeds zwakker worden, klachten krijgen zoals wazig zicht, droge ogen, rode ogen, t/m oogziektes als staar, glaucoom, macula degeneratie enzovoort. 

Goed zorgen voor je ogen betekent meer dan alleen goed koken. Maar hoe doe je dat, welke stappen zet je dan?

Wil je ook deze stappen leren zetten?

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug? Ik en mijn klanten zijn met 4 simpele stappen aan de slag gegaan, waardoor ze nu haar bril niet meer draagt. Deze stappen kun je ook leren met mijn  gratis webinar. Schrijf je hieronder in. 

Wil je hier direct mee aan de slag? 

Neem dan contact op voor een gesprek door op onderstaande klikken te klikken. Dan gaan we direct van start.

Ik heb een soepele nek, ik kan makkelijk lezen en computer kijken en ik kan buiten in het voorjaar fietsen. Ik heb heel veel inzichten gekregen en handvatten om uit een gespannen situatie te komen.

Dorien van Loon