Zie jij slecht!

Zie je de wereld veraf wazig of zie jij de wereld dichtbij wazig. Merk je vermoeidheid in jouw ogen. En is als oplossing jou altijd verteld om een brilletje op te zetten.

Maar  brillen,  lenzen en laseren lossen het probleem niet op. Ze maken het slechte zien alleen maar slechter. Misschien herken je het wel. Als je een poos een bril op hebt gehad en je zet hem weer af dan zie je waziger dan voordat je de bril opzette. Volgens de opticien en de meeste oogartsen is de enige oplossing bij slecht zien een bril of lenzen.

Dit klopt niet!

Ik heb dertig jaar een bril gedragen, vanaf dat ik tien jaar was. Ieder jaar werden mijn ogen weer slechter. Ik begon met een bril voor het bord en de televisie, voor ik het wist droeg ik hem de hele dag. Drie jaar geleden ben ik begonnen mijn bril af te zetten en mijn ogen leren te ontspannen, nu draag ik nooit meer een bril.

Het is een verademing. Ik slaap beter, ben veel ontspannender. Ik heb ondervonden dat de wereld er veel zachter, mooier uit ziet zonder bril, ik zie meer kleur en diepte dan ik ooit met bril op zag. Een bril maakt je omgeving altijd scherper dan hij is.

Wil je ook weer zelf leren te zien met je eigen ogen! Ik kan het je leren. Ogen zijn mijn passie en ik help je er graag bij.

Ervaar hoe je je ogen weer kunt ontspannen om beter te gaan zien.

Vul hierboven je naam en email  in en neem Jouw eerste stap naar een wereld zonder bril of lenzen. Je ontvangt een gratis mp3 met oogontspanningsoefening en allerlei informatie en tips om goed te gaan zien.
Je zult ZIEN dat het je leven zal veranderen!!

 

Artikelen in Slecht zien