Page content

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is de derde belangrijke pijler onder de VolZichtmethode. Groei en bewustwording: het gaat eigenlijk vanzelf als je aan de slag gaat met de boodschappen die je ogen je geven. Mijn ogen zijn mijn beste leraren. Is mijn zicht minder goed? Inmiddels weet ik dat daar iets achter zit. Wat zit me dwars? Iets wat op dat moment speelt? Of is het een emotie die zijn wortels heeft in het verleden? Als ik de boodschap van mijn ogen onderzoek, komt de helderheid in mijn zicht als bij toverslag terug. Ook lichamelijk kan er van alles aan de hand zijn waardoor je niet goed ziet. Zo kan een kleine scheefstand in de nekwervels er al voor zorgen dat de oogzenuwen bekneld raken. Onder “persoonlijke groei” versta ik alle stappen die je zet om verder te kijken dan je neus lang is, op zoek naar onderliggende oorzaken van je oogproblemen.

Maar welke stappen zet je dan? Hoe zorg je er voor dat jezelf deze groei doormaakt zodat ook jij weer goed gaat zien.

In mijn online presentatie leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen. En hierin een grote persoonlijke groei in door te maken.

Meld je via onderstaande link aan voor de gratis presentatie en leer:

 • Hoe ik en mijn klanten van slecht zicht naar goed zicht zijn gegaan, zonder brillen, lenzen of laseren
 • Hoe ogen met klachten weer gezond en vitaal kunnen worden.
 • Wat er nodig is om te zien met je eigen ogen, dus zonder bril, lenzen of laseren
 • Waarom de mindset van schaarste er voor zorgt dat je nu niet goed ziet.
 • Waarom de fabel dat worteltjes eten goed voor je ogen is, niet klopt.

Presentatie: Gezonde ogen zien perfect

Wil je hier direct mee aan de slag? 

Neem dan contact op voor een gesprek door op onderstaande klikken te klikken. Dan gaan we direct van start.

Klik hier om je aan te melden voor een gesprek.

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hogenboom en jouw ogen zijn mijn passie. Al meer dan zeven jaar help ik mensen om goed te gaan zien met hun eigen ogen. Ik heb me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en ik weet wat ze nodig hebben om hun vitaliteit terug te krijgen. Goede zorg, aandacht en tijd voor jouw ogen, dat is waar ik voor sta.

Ik hoop je terug te zien tijdens de presentatie, reserveer hier snel je plekje.

 

Hartelijke groeten,

Karin Hogenboom

Specialist in Gezonde Ogen

 

 

  Comment Section

  2 reacties op “Persoonlijke groei


  Door Anoniem op 12 juni 2016

  Heyy als ik bijvoorbeeld naar linkse beneden recht kijk dan zie ik 1 zwarte vlekje en het is zowiezk geen spin maar k was flaugevallen ik kreeg heel veel water bij me oog weet iemand dan wat er is en ik ben nog maar 13 grt anoniem


  Door Eva op 13 juni 2016

  Hoi

  ik kan niet zo zeggen wat het precies is. Misschien ben je flauwgevallen door warmte of door stress. Je kunt klikken op wat oogklachten rechts op de pagina van volzicht voor verdere tips en informatie.. Veel succes, hartelijke groet, Eva, medewerker VolZicht

  Plaats een reactie


  *