[embed]https://youtu.be/g-XHKJWZIcU[/embed]


Persoonlijke groei is de derde belangrijke pijler onder de VolZichtmethode. Groei en bewustwording: het gaat eigenlijk vanzelf als je aan de slag gaat met de boodschappen die je ogen je geven. Mijn ogen zijn mijn beste leraren. Is mijn zicht minder goed? Inmiddels weet ik dat daar iets achter zit. Wat zit me dwars? Iets wat op dat moment speelt? Of is het een emotie die zijn wortels heeft in het verleden? Als ik de boodschap van mijn ogen onderzoek, komt de helderheid in mijn zicht als bij toverslag terug. Ook lichamelijk kan er van alles aan de hand zijn waardoor je niet goed ziet. Zo kan een kleine scheefstand in de nekwervels er al voor zorgen dat de oogzenuwen bekneld raken. Onder “persoonlijke groei” versta ik alle stappen die je zet om verder te kijken dan je neus lang is, op zoek naar onderliggende oorzaken van je oogproblemen.


Maar welke stappen zet je dan? Hoe zorg je er voor dat jezelf deze groei doormaakt zodat ook jij weer goed gaat zien.


Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hogenboom en jouw ogen zijn mijn passie. Al meer dan zeven jaar help ik mensen om goed te gaan zien met hun eigen ogen. Ik heb me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en ik weet wat ze nodig hebben om hun vitaliteit terug te krijgen. Goede zorg, aandacht en tijd voor jouw ogen, dat is waar ik voor sta.
 


Hartelijke groeten,


Karin Hogenboom


 Specialist in Gezonde Ogen


 


 

Artikelen in Persoonlijke groei