Page content

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is de derde belangrijke pijler onder de VolZichtmethode. Groei en bewustwording: het gaat eigenlijk vanzelf als je aan de slag gaat met de boodschappen die je ogen je geven. Mijn ogen zijn mijn beste leraren. Is mijn zicht minder goed? Inmiddels weet ik dat daar iets achter zit. Wat zit me dwars? Iets wat op dat moment speelt? Of is het een emotie die zijn wortels heeft in het verleden? Als ik de boodschap van mijn ogen onderzoek, komt de helderheid in mijn zicht als bij toverslag terug. Ook lichamelijk kan er van alles aan de hand zijn waardoor je niet goed ziet. Zo kan een kleine scheefstand in de nekwervels er al voor zorgen dat de oogzenuwen bekneld raken. Onder “persoonlijke groei” versta ik alle stappen die je zet om verder te kijken dan je neus lang is, op zoek naar onderliggende oorzaken van je oogproblemen.

Maar welke stappen zet je dan? Hoe zorg je er voor dat jezelf deze groei doormaakt zodat ook jij weer goed gaat zien. Je kunt met ons in gesprek hierover in een inzichtsessie. Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en weten precies wat jouw ogen nodig hebben om te ‘groeien’. Tijdens dit persoonlijke gesprek met een VolZicht-specialist leer jij drie strategieën aan die jouw ogen laten groeien, zodat je goed kunt gaan zien! Een waardevolle investering in de gezondheid van jouw ogen en je zicht.

Wil je een inzichtsessie of heb je nog vragen? Dan kun je die op het formulier hieronder invullen en mailen.

Praktische informatie

De sessie vindt plaats via skype of telefoon. Als je je aanmeldt, krijg je van ons een overzicht van data en tijden. Kies een voor jou geschikt moment waarop we inzichtsessie volzicht.nlde sessie kunnen vastleggen. De prijs voor een inzichtsessie van een half uur is tijdelijk verlaagd van  € 147,- naar € 97,- .

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden of een vraag stellen.

Persoonlijke inzichtsessie voor jouw ogen

 

Comment Section

2 reacties op “Persoonlijke groei


Door Anoniem op 12 juni 2016

Heyy als ik bijvoorbeeld naar linkse beneden recht kijk dan zie ik 1 zwarte vlekje en het is zowiezk geen spin maar k was flaugevallen ik kreeg heel veel water bij me oog weet iemand dan wat er is en ik ben nog maar 13 grt anoniem


Door Eva op 13 juni 2016

Hoi

ik kan niet zo zeggen wat het precies is. Misschien ben je flauwgevallen door warmte of door stress. Je kunt klikken op wat oogklachten rechts op de pagina van volzicht voor verdere tips en informatie.. Veel succes, hartelijke groet, Eva, medewerker VolZicht

Plaats een reactie


*