De VolZicht methode staat letterlijk in mijn naam

De VolZicht methode staat letterlijk in mijn naam

Hogenboom is mijn achternaam. Als kind vond ik het maar een stomme naam, want op school werd dan geroepen: "Hé Hogenboom, is het koud daarboven." Niet echt leuk als je 5/6 jaar oud bent. Daardoor heb ik me lang niet comfortabel gevoeld bij mijn achternaam.

Ogen in mijn naam

Totdat iemand een keer zei: "Wat leuk, het woord Ogen zit ook in je naam". Ik was toen al een paar jaar met VolZicht bezig en ik had het zelf nog helemaal niet gezien. Blind zijn uit zich op zoveel manieren. 😊

De VolZicht methode staat letterlijk in mijn naam

Daarna ben ik mijn naam gaan waarderen. Het voelde altijd al als mijn missie in het leven, om dit verhaal over de ogen aan de wereld kenbaar te maken. Dat werd hiermee alleen maar bevestigd. En ik later snapte ook het woord boom, dat deze ook echt erbij hoort. 

Heling zit in de natuur

Want ik ben altijd veel met de natuur bezig, heling uit de natuur halen en ook met klanten op stap in de natuur. Boom staat voor mij voor natuur.

Vervolgens begreep ik ook het woord Hoog, omdat goed zien gaat dat je verbonden bent met de aarde en met  je hogere zelf. 

Afgelopen zondag vond mijn assistent deze prachtige foto. Alsof hij voor mij gemaakt is. 

De VolZicht methode staat in mijn naam

Zodra ik zelf aan de slag ging om mijn ogen te helen en te leren zien zonder bril, wist ik direct al, hier ga ik zelf ook iets mee doen. Ik had alleen nog maar een afspraak gemaakt voor een eerste les en ik wist het al.

Het is mijn levensmissie om dit naar buiten te brengen en mensen hiermee te helpen. Wil jij ook deze stappen gaan maken? Anders leren zien, met je eigen ogen. Ogen die gezond en vitaal zijn, je hele leven lang? 

Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen.

Gezonde, ontspannen ogen zijn niet alleen de sleutel naar Goed Zicht, maar ook naar een fit en gezond lichaam en een rustige geest. 11 Januari 2023 geef ik de workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen. Nu is je kans om mee te doen en alles te leren wat jouw ogen nodig hebben om fit en vitaal te zijn.

Kom met je team

Ook als je veel achter de computer werkt. Een belangrijke oorzaak van droge, pijnlijke ogen. Werken jij en je collega's veel achter de computer? Kom met je team naar de workshop toe. Voor het hele bedrijf is het belangrijk deze adviezen op te gaan volgen. Want je zult je werk fitter en efficienter kunnen uitvoeren. Stuur een mail naar info@volzicht.nl als je met je team wilt komen.

Alleen komen kan natuurlijk ook. 

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. 


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen