Ontspannen tijdens de kerstdagen, is dat mogelijk?
18 december 2023 

Ontspannen tijdens de kerstdagen, is dat mogelijk?

We zitten midden in de donkere dagen voor kerst. Dit hoort  eigenlijk een moment van rust en ontspanning voor onze ogen en lichaam te zijn. Een donkere periode, waar ons lichaam en onze ogen tot een diepe rust kunnen komen. Maar niets is minder waar. 

De kerstverlichting is weelderig aanwezig en overheerst de donkerte die er nu van nature hoort te zijn. De winkelstraten en de winkels zijn druk vanwege alle kerstinkopen die worden gedaan. Vrede op aarde lijkt verder weg dan ooit. 

stress

Veel mensen ervaren de kerst zelf en de dagen ervoor als  een moment van stress. Drukte en stress om kerstinkopen te doen, of het tegenovergestelde, eenzaamheid voor de mensen die met kerst alleen thuis zijn.

Hoe houd je dan je hoofd koel en je ogen ontspannen?


Geen rust en vrede, maar eerder een gekkenhuis. Het is zoals het is. Hoe zorg je ervoor dat je dan toch met een rustig en vredig gevoel de kerstdagen doorbrengt? Hier een paar simpele tips om je door de kerstdagen heen te helpen.

  • Ontspan je ogen voordat je opstaat en voordat je naar bed gaat. Ze ontspannen al door aan ze te denken en aandacht te geven.
  • Neem rustmomenten voor jezelf, al is het maar op de w.c. 😉
  • Eet een heerlijk kerstmaal die de ogen en het lichaam voeden.
  • Ben je alleen, neem dan ook momenten om je ogen te ontspannen.
  • Wat zijn jouw wensen voor kerst? Hoe wil je dat je je voelt? Zet deze gevoelens als intenties neer aan het begin van de dag.

Hulp tijdens de feestdagen

Met ontspannen en goed gevoede ogen de feestdagen in, hoe zou dat voor je zijn? Oefeningen doen die je ogen en lichaam rust geven en als werking hebben dat je beter gaat zien, zonder bril of lenzen? 


Speciaal dit jaar heb ik  een speciaal aanbod: Het VolZicht Nieuwjaars Traject.

Om te zorgen dat jij ook de juiste stappen zet voor jouw ogen, zodat ze weer goed gaan zien. 

Aanbieding 1: Het VolZicht Nieuwjaars Traject

Dit traject bestaat uit:

  • Workshop Moeiteloos Kijken Zonder Bril of Lenzen (live of online) op 27 juni. Onze ogen zijn uitgehongerd, hoe zorg je ervoor dat ze weer in top conditie komen? Middels de juiste voeding, maar ook door ze te voeden met de juiste oefeningen. Dat stopt de achteruitgang in de ogen en zullen problemen in het zicht weer herstellen. t.w.v. €600,- 
  • Inclusief extra vraag en antwoordsessie  t.w.v. €125,-
  • Het Ogen Wellness Pakket. Nu direct ga je thuis al aan de slag met oefeningen en informatie, zodat je tijdens de live dagen echt de verdieping in kunt gaan en jouw ogen optimaal geeft wat ze nodig hebben om scherp te zien, maar ook meer kleur, diepte, contrasten en een veel breder zicht. t.w.v. €500,-
  • Doorpakgesprek van 30 minuten aan einde traject met een VolZicht medewerker. Wat is er voor jou aan het einde van het traject nog nodig om door te pakken en hoe kun je dit het beste doen. Zodat alles echt goed integreert en jij je hele leven goed kunt zien met jouw ogen. t.w.v. €125,-

Totale waarde van dit traject is €1350,- 

Klik hier om je aan te melden. 

Ervaring van Baudy Wiechers:

"Ik ben zelf zo'n 2 maanden geleden begonnen met het volgen van het programma van Karin Hogenboom van Volzicht. Het is wonderlijk hoe ik, nog maar kort bezig, mijn bril veel minder nodig heb, kleuren veel beter zie en steeds meer details kan zien die ik al lang niet meer kon zien zonder bril. Het gaat om oefeningen doen, bewustzijn en voeding voor de ogen. Karin heeft er enorm veel studie naar gedaan en ik vind het heel bijzonder welk resultaat ik nu al behaal."

Klik hier om je aan te melden.

Betalen in termijnen is ook mogelijk, klik dan hierOver de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen