De werkelijkheid zien achter de mondmaskers en 1,5 meter afstand
08 september 2020 

De werkelijkheid zien achter de mondmaskers en 1,5 meter afstand

Ik zie dat veel mensen in verwarring zijn. Ze durven niet goed dichtbij te komen en zetten een mondmasker op in de trein. Niet omdat ze het prettig vinden, zo’n ding voor hun neus. Maar omdat ze niet ziek willen worden of geen boete willen krijgen. En iedereen doet het, dus groepsdruk werkt ook mee. Ik draag het masker niet in de trein, iedere vezel in mijn lichaam zegt NEE, en laatst ontdekte ik waarom mijn gevoel van afkeer zo sterk is. We zitten namelijk middenin een occult ritueel transformatieproces.

Wat is er écht aan de hand?

Door mijn mond te bedekken adem ik mijn eigen afvalstoffen weer in, maar mijn afkeer van het mondkapje gaat verder dan dat. Ik voel dat het dragen van een mondmasker me opgelegd wordt met bedoelingen die niets te maken hebben met gezondheid. Ik weet al tien jaar dat er een machtsenergie bezig is om totale controle over de mensheid te krijgen. Dit proces is al duizenden jaren aan de gang en we zitten nu in de eindfase. Wat ik me tot vorige week niet realiseerde, is dat het dragen van maskers, het intensief handen wassen en het afstand houden allemaal zaken zijn die een plek hebben in eeuwenoude, occulte rituelen. Toen dit besef tot me doordrong, begreep ik waarom ik me zo slecht voel bij de zogenaamde coronamaatregelen.

Mijn lichaam weet de waarheid

Mijn lichaam weet altijd heel goed wanneer ik te maken heb met leugens, of met de waarheid. Mijn lichaam voelt het aan; ik kan letterlijk kotsmisselijk worden bij dingen die niet kloppen. Later krijg ik dan de informatie tot me die uitlegt wat mijn lichaam al heeft gevoeld. Zoals ook het verhaal van het occulte ritueel, onder mijn vorige blog als reactie geplaatst door een lezer. Dankjewel hiervoor.

Rituele onderwerping

Het mondmasker is een krachtig occult symbool dat aangeeft dat je onderworpen bent aan een andere macht dan het Oorspronkelijke Zelf (of de ziel, de kern, de goddelijke vonk). Het hele punt van het dragen van een occult ritueel masker is je onderbewustzijn van het idee te doordringen dat de dingen niet langer hetzelfde zijn en ook nooit meer hetzelfde zullen zijn. Jij legt je daarbij neer; dat laat het masker zien. Met je mond bedekt ben je niet meer de persoon die je vroeger was, maar word je lijfeigene in een nieuwe orde. Je bent niet langer een vrije spreekbuis van het Oorspronkelijke Zelf op deze aarde.

zie de waarheid achter monkapje

De kracht van occulte magie

Door het masker eigenhandig op je gezicht te plaatsen, word je de dienaar van een onzichtbare machthebber. Misschien denk je: “Maar dat is toch helemaal mijn intentie niet!” Echter, de kracht van occulte magie werkt ook als het slachtoffer niet in de gaten heeft wat hij aan het doen is. De uitvoering van het ritueel zelf  is het enige wat telt.

Ritueel handen wassen

Het wassen van de handen – met inachtneming van bepaalde wasinstructies – is het occulte rituele symbool van ‘afwerping’. Wanneer je valt voor het handenwasritueel, was je symbolisch je oude leven weg. In plaats daarvan accepteer je gewillig je nieuwe leven onder de nieuwe orde van de vijand en zijn medestanders die deze machtsgreep aan het plegen zijn.

Ritueel afstand houden

Samenzijn, samenkomen, verbinden: het is typsich menselijk. Allemaal samen vormen we één groot, levend lichaam van menselijkheid. Zoals in een lichaam pezen aan gewrichten hechten en zenuwen aan spieren, zo vormen aanraking en contact het bindweefsel in het grotere lichaam van de mensheid. Maar de occulte rituele inwijdingsregel van ‘social distancing’ neutraliseert dit menselijk verbond. Het ritueel is ontworpen om fysiek en spiritueel de impact van het Oorspronkelijke op deze aarde te beperken.

De vier fasen van onderwerping

Er zijn vier fasen in het occulte onderwerpingsritueel te onderscheiden. Ik zou het als volgt uitdrukken:

Fase 1: Isolatie met als doel ‘zuivering’. De lockdown heeft ons abrupt op afstand van elkaar gezet en we zijn van de ene op de andere dag met kracht in een ‘nieuw normaal’ geduwd, een situatie die totaal anders is dan ons eerdere leven. Tijdens de lockdown werden we geacht het oude leven voorgoed achter ons te laten.

Fase 2: Acceptatie en overgave. In deze fase wordt er een symbolisch geschenk gegeven waardoor de ingewijde denkt dat hij goed wordt verzorgd door zijn opperheren. Het is dus niet nodig om in opstand te komen tegen de nieuwe orde. Denk aan: bescherming, de belofte van geld, hulp.

Fase 3: Een Offer brengen. Er kan geen geschenk worden gegeven zonder dat daar iets tegenover staat. Je moet je waardigheid, je vrijheid, je soevereine onafhankelijkheid, je stem opgeven. Al deze dingen, en meer, worden je afgenomen in ruil voor ‘comfort’ en schijnveiligheid.

Fase 4: Jezelf compleet uitleveren. Nu ben je bereid om alles te accepteren wat je wordt opgedragen, tot de meest absurde nieuwe regels en bizarre opdrachten aan toe. Denk aan: verplichte vaccinatie, sociaal traceren, anderen verklikken. Je bent door het drama en het trauma heen getransformeerd tot een ‘nieuwe jij’ en onderworpen aan de macht.

Het artikel waar deze informatie vandaan komt, kun je hier vinden.  Ik neem bewust afstand van de uitleg die erin staat over God en Jezus, omdat mijn inziens ook daarin een onwaarheid zit. Ik heb het liever over het Oorspronkelijke Zelf.

Uit de verwarring komen

Vrijheid

Er kan grote verwarring en verbijstering zijn over hoe ver alle regels gaan die nu worden opgelegd, tot het verplichten van zeer jonge kinderen om mondmaskers te dragen aan toe. Die verwarring heeft grote invloed op je welzijn en op je denken. Maar er zijn gelukkig dingen die je kunt doen om uit de verwarring te komen. Er zijn krachtige stappen die je kunt zetten, die je helpen om alert te blijven en de werkelijkheid te zien. En dan vervolgens te bepalen hoe JIJ wilt handelen.

Door letterlijk en figuurlijk je ogen te openen, help je jezelf uit de verwarring te komen.

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer dat de ogen niet alleen fysieke organen zijn, maar je ook kunnen helpen inzicht te krijgen in waar je je in bevindt.

Klik hier om het e-book te downloaden

Ik wens je toe dat je de werkelijkheid ziet!

Karin

 

 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Sanne
Door

Sanne

op 08 Oct 2020

Beste Karin, Kan best dat het dat gevoel hebt. Maar volgens zijn de enige die hier van plan zijn om iets over te nemen een horde machtswellustelingen achter de trollenfabrieken van Poetin. Die gniffelen handenwrijvend bij het zien van de massa’s mensen die ze op de been krijgen. In hun handen de touwtjes van verblinde de marionetten die ze ‘Awake, ontwaak!’ laten roepen, en vechte tegen molens. Chaos is wat Zij willen. De werkelijke Deep State zijn de mensen achter complotdenken. Wat deze beweging teweegbrengt is chaos, niet jullie verlichting. In het gat springt een machtsorde die nog minder dan ooit tevoren allleen maar aan zichzelf denkt. Niet aan jou en de mensen die de barricades opsprongen. Jullie spelen met vuur.

Karin
Door

Karin

op 12 Oct 2020

Beste Sanne, Een opmerkelijke reactie. Ik zie heel goed dat kritische mensen via de gecontroleerde oppositie de val in worden gelokt. Ik zie mezelf als een waarheidszoeker en niet als een complotdenker, deze term is bedacht door de Deep State, daar onttrek ik mijzelf van. En ook van de term verlichting, ik ben geen jullie. Het lijkt me juist belangrijk om te schrijven over de misstanden die ik zie gebeuren en welk effect dit op mij heeft. Dat doe ik al jaren, geheel zelfstandig.

Christi Plompen
Door

Christi Plompen

op 20 Sep 2020

Hi die Karin, dank je wel dat je ervoor uit durft te komen dat wat er allemaal in de wereld gebeurd, niet oke is. In mijn omgeving zijn nog maar weinig mensen die durven te voelen en te zien helaas. Daarom een zegening om jou te horen. Ik herken jou reactie helemaal. Ga zo door!!

Ingrid Kiepe
Door

Ingrid Kiepe

op 16 Sep 2020

Beste Karin, Mooi artikel weer, dank je wel! Jammer dat zoveel Nederlanders niet verder willen kijken dan hun neus lang is, oftewel niet verder dan het Nieuws Onder Staatstoezicht. Anders zouden ze inderdaad weten dat we aan alle kanten voorgelogen en belazerd worden. Wat bijvoorbeeld te denken van een regering die het medicijn tegen Corona al lang kent en verbiedt? Zie dit interview met dr. Elens die last kreeg met de Inspectie omdat hij coronapatiënten had genezen. https://youtu.be/Bt_K0peP-Uo  Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als bekend wordt dat er een goedwerkend medicijn is dan zijn mensen niet meer bang. En bange mensen kun je zo lekker commanderen. Het zou mij niet verbazen als ze het zelf wel gebruiken, maar wij krijgen het niet anders laten we ons natuurlijk niet meer vaccineren. Dat laat ik trouwens onder geen enkele voorwaarde doen: je bent een rund als je met je gezondheid stunt. Laat Bill Gates z’n gifspuit maar lekker in zichzelf leeg spuiten. Dank je wel voor het gratis oogcollege, ik ga er mijn voordeel weer mee doen. Dankzij jouw goede adviezen draag ik al jaren geen bril meer. Je zou wensen dat er ook een oogcursus was voor mensen die niet willen kijken, maar helaas ‘the eyes are useless when the mind is blind’. Ps. Weet je dat het CDC (het Amerikaanse RIVM) onlangs heeft toegegeven dat er helemaal geen pandemie is geweest? Het was een plandemie om een wereldwijde staatsgreep te plegen.

Theo hendriksen
Door

Theo hendriksen

op 15 Sep 2020

Ik haak hierdoor af Karin

Lia
Door

Lia

op 15 Sep 2020

Sorry Karin, maar hier wordt wel heel erg gereageerd vanuit angst en ik geloof heel oprecht dat datgene dat je aandacht geeft groeit. En ik wil dit niet laten groeien. Ik ben het er mee eens dat al die maatregelen flauwekul zijn en misschien een mij onbekend doel dienen, maar ik ga er geen energie aan geven, ik richt me liever op liefdevolle dingen en gedachten, zodat die kunnen groeien in de wereld. En nee, ik steek mijn kop niet in het zand, wan t het is ook wetenschappelijk bewezen dat datgene wat je aandacht geeft groeit of je je er nu van bewust bent of onbewust. Dus mijn advies is...., laten we de mooie liefdevolle dingen aandacht geven, zodat die kunnen groeien in plaats van al die angsten.

Karin
Door

Karin

op 15 Sep 2020

Ik reageer niet vanuit angst. Ik voel me juist heel erg in balans en dicht bij mezelf. De waarheid heelt.

Lia
Door

Lia

op 15 Sep 2020

Sorry Karin, maar dit voert mij te ver. Ik ga er van uit dat datgene, dat je aandacht geeft groei. Dus hier wordt de aandacht voor mij gelegd op angst en daar weiger ik in mee te gaan. En ja, ik vind dat de hele regering vanuit angst handelt en ben het absoluut niet eens met al deze imbeciele maatregelen. Maar als ik ergens met het OV heen moet, zet ik toch zo’n stom kapje op en negeer het verder. En ik denk ook dat er meer achter zit, maar kies ervoor om me te richten op liefdevolle gedachten en die aandacht te geven en te laten groeien.

Karin
Door

Karin

op 15 Sep 2020

Ik kies zeker ook voor het positieve, maar wat ik zeg, de waarheid heelt, en ik zet bewust geen kapje op.Omdat ik weet dat dit niet gezond is voor mij en ik weet dat de energie die daarachter zit geen fijne energie is. Dat is hoe ik ermee omga en wat bij mij juist voelt. Dat kan voor jou heel anders zijn.

Hannie
Door

Hannie

op 15 Sep 2020

Hey Karin, jij ook weer bedankt voor je reactie. Wat ik nog graag wil aangeven is dat het feit dat je je ergens in verdiept, hebt verdiept, niet betekent dat je iets weet. En in jouw stukje suggereer je dat wel: je vertelt de lezer "hoe het werkelijk zit". En dát is wat bij mij niet goed voelt. Je ageert nl tegen hen die "ons" vertellen hoe het zit. Jij doet hetzelfde. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Wat weten we.... Heel weinig. Daarom pas ik me aan in het (mogelijke) belang van m'n medemens. Dat aanpassen doe ik nogmaals met de gedachte dat het mij en de ander sowieso niet zal schaden (als ik me aanpas/men zich aanpast). Me niet aan de adviezen houden houdt wél een (mogelijk) risico in. Succes met alles! Hartelijke groeten, Hannie

Karin
Door

Karin

op 15 Sep 2020

Bepaalde dingen weet ik. Een mondkapje is schadelijk voor mijn eigen gezondheid. Dus die draag ik niet.

Hannie
Door

Hannie

op 16 Sep 2020

Karin, tot slot nog een keer: jij dénkt de waarheid te verkondigen. En ook: een mondkapje is slecht voor jou en daarom draag je het niet. Dit vind ik zo op jezelf gericht. Onbegrijpelijk dat je dit meent te kunnen verkondigen. Je laat hiermee m.i. veel over jezelf zien en het voelt zeer zeker niet als zijnde "in balans". Meer als zeer wantrouwend en bang. Ik wil je geen naar gevoel geven en niet reageren was misschien beter geweest inderdaad. Maar dit gaat allemaal wel heel ver. Tot slot was dit van mijn kant.

Chaya Grunwald
Door

Chaya Grunwald

op 02 Oct 2020

Het is ook slecht voor mij. Voor iemand met ptss is het verschrikkelijk. Toon eens wat empathie voor mensen die geen mondkapje willen of kunnen dragen. Ben al maanden depressief van die maatregelen. Ben je zelf niet een beetje egoïstisch?

Wim
Door

Wim

op 15 Sep 2020

Het beste is geen reactie geven

Inge van Keulen
Door

Inge van Keulen

op 15 Sep 2020

Dank je Karin voor je heldere stuk. Het is belangrijk deze dingen te delen met elkaar anders lopen we direct mee de dictatuur in.

Els Ravestein
Door

Els Ravestein

op 15 Sep 2020

Hallo Karin, bedankt voor je verhelderende stukje, jouw kijk op de zaken doen zeker alles op een juiste manier zien. Mensen die opgenomen worden in de zorg worden volgestopt met gifstoffen, dat is zeker waar. Ik moet a.s donderdag geopereerd worden aan mijn pols, hij is gebroken er komt een plaatje in, krijg volledige narcose, hoe krijg ik deze zo snel mogelijk uit mijn lichaam. Met vr gr Els.

Dicky Snetselaar
Door

Dicky Snetselaar

op 15 Sep 2020

Biofotonen therapie … ook voor ontstoren van vaccinaties !!

Karin
Door

Karin

op 15 Sep 2020

Sterkte met de operatie, Zorg goed voor jezelf, gezonde voeding is echt essentieel.

Hannie
Door

Hannie

op 15 Sep 2020

Hoi Karin, met belangstelling je woorden gelezen. Wat me opvalt aan je stukje is dat je eea weergeeft als zijnde "de" werkelijkheid. "Wat is er écht aan de hand?" "Krachtige stappen die je helpen de werkelijkheid te zien." Hoewel ook ik een zekere tegenzin voel bij het dragen van mondkapjes heb ik meer de gedachte me, omdat ik geen expert ben op het gebied van wat dan ook rond corona, te voegen naar dat wat wordt aangeraden. Juist omdat ik geen expert ben wil ik op geen enkele manier het risico lopen dat ik mensen zou (kunnen) besmetten. Mezelf met die tegenzin zo centraal stellen zou ik niet willen. Ik vind dat jij dat doet. Waarom niet, daar waar het moet - en hoe vaak is dat nou eigenlijk, doen wat op dit moment gangbaar is. Het (onprettige gevoel van het) dragen van een mondkapje, het regelmatig handen wassen, het afstand houden, ik pas me zonder enige moeite aan. Dat heeft niets met meelopen te maken. Het is het zekere voor het onzekere nemen. Dan maar even wat doen wat ik niet heel fijn vind. Dat gebeurt wel vaker. Wat jij aangeeft is hoe jij het ziet. Dat is goed en ik vond het boeiend on te lezen. Ik geloof in de kracht van liefde, van aandacht en van de kracht van gedachten. Maar om me heen (ik werk in de zorg) heb ik het desastreuze gezien van dit virus. Dat zijn feiten. Ik heb sterk het gevoel dat dit allemaal niet voor niets gebeurt. De vele metaforen voor hoe de samenleving er uit is gaan zien (al voor dit hele gebeuren) vind ik opvallend. Je toon ervaar ik als belerend, je lijkt je niet iets af te vragen, je weet. En dat vind ik juist niet zo vertrouwen wekkend. Weten op grond van (bewijsbare) feiten is denk ik al niet echt "weten". Maar op grond van aannames en persoonlijke beleving al helemaal niet vind ik. Dat is mijn gevoel over jouw stukje. Hartelijke groeten, Hannie

Karin
Door

Karin

op 15 Sep 2020

Beste Hannie, Dankjewel voor je reactie. Het zijn geen aannames, ik heb me hierin verdiept en een virus is niet besmettelijk, je lichaam maakt een virus aan om zich te ontdoen van gifstoffen. Als je mensen om je heen ziek ziet zijn, dan is dat een ontgiftingsproces, zeker mensen die opgenomen zijn in de zorg, worden vol gestopt met gifstoffen. Ik heb het beschreven zoals ik het ervaar en ik ervaar zeker een sterk weten hierin, juist doordat ik me er ook in heb verdiept.

Geert Jan de Kroon
Door

Geert Jan de Kroon

op 17 Dec 2020

Dit is exact wat het is.

Odilia
Door

Odilia

op 15 Sep 2020

Dankjewel Karin, voor je stem, voor je moed, om dit te posten! 🙏

GS
Door

GS

op 15 Sep 2020

Mooi Karin dat je dit deelt !

Gaia
Door

Gaia

op 15 Sep 2020

LIEFDE DE ENIGE WEG, JE ZIET WIE JE BENT OF WAAR JE JE MEE BEZIG HOUDT; WEERSPIEGELT IN JE BUITENWERELD. IK ZIE EINDELIJK RUST EN DE GROEI VAN BEWUSTZIJN NAAR WAT ECHT BELANGRIJK IS HELP MOIRIA EN ALLE ANDEREN< MONDIAAL BASISLOON Gaia

Marianne
Door

Marianne

op 15 Sep 2020

Mooi geschreven Karin! Hierover....en nog veel meer... heb ik ook de afgelopen 15/20 jaar van alles en nog wat uitgeplozen en gelezen. Gelukkig heb 'n auto dus niet in de trein...en kan ik niet met de auto ga ik niet. 'N paar weken geleden moest ik naar de oogarts en kreeg daar ook zo'n muilkorf...deed hem meteen weer af en ze waren niet blij met mij. Afgelopen week moest ik weer voor wat onderzoek en heb 'n paar dagen daarvoor gebeld. Het moest kort en bondig zijn want ik had geen zin in 'n discussie....dus absoluut geen muilkorf voor mij want anders zeg ik nu de afspraken af. Na wat overleg was het geen probleem en zat ik daar als enige met 'n vrije mond. Mensen keken en ik merkte ook dat sommige mensen je vreselijk dom en zelfs gevaarlijk vinden. Hoezo geïndoctrineerd....!? Ik voel het net zoals jij omschrijft.....iedere vezel in mijn lijf verzet zich...ik word misselijk en raak compleet in paniek ... Ik ben brildragend en 2x plus.... Nu heb ik glasvochtloslating en de arts zegt dat het geen probleem is....mits er niets met het netvlies misgaat. Ik vind het toch knap irritant ...denk jij dat hier iets aan te verhelpen is met jouw methode?

Karin
Door

Karin

op 15 Sep 2020

Dank je wel voor je reactie en ja, daar kan ik je zeker mee helpen, ik stuur je even een persoonlijke berichtje.

Reactie plaatsen