Gezonde ogen zien perfect deel 5

Wat zeggen anderen over mijn methode

In deze video training, opgenomen tijdens de Ogen Retratie in Zweden, leer je wat jouw ogen nodig hebben om goed te zien en gezond te zijn. De video's zijn niet perfect, ik had geen camera team bij me, maar de informatie die in elk filmpje wordt gegeven is zeer waardevol en ik kan je echt aanraden de informatie tot je te nemen en goed toe te gaan passen. Veel succes! Karin

"Hoe minder moeite, hoe beter ik zie"

Lore was mee in Zweden en vertelt hoe de oefeningen haar dichter bij haar zelf brengen en een gevoel van vrijheid geven. 

"Ik draag mijn brillen niet meer en mijn vliesje wordt kleiner"

Marjolein doet mee met het jaarprogramma, draagt haar brillen niet meer en merkt dat ze beter gaat zien. Klachten die spelen worden langzaamaan steeds minder. 

Hoe nu verder?

Een speciale retraite voor jouw ogen is natuurlijk ideaal, maar je kunt ook thuis zelf met je ogen aan de slag, zodat zij weer gezond worden en perfect gaan zien. Op een leuke, speelse manier ga je hier mee aan de slag. Mijn methode gaat je echt helpen voor gezonde ogen die goed, helder en scherp kunnen zien. Ga ook aan de slag, klik op onderstaande button voor meer informatie.

Opdracht: Effecten van de VolZicht methode