Gezonde ogen zien perfect deel 5

Wat zeggen anderen over mijn methode

In deze video training, opgenomen tijdens de Ogen Retratie in Zweden, leer je wat jouw ogen nodig hebben om goed te zien en gezond te zijn. De video's zijn niet perfect, ik had geen camera team bij me, maar de informatie die in elk filmpje wordt gegeven is zeer waardevol en ik kan je echt aanraden de informatie tot je te nemen en goed toe te gaan passen. Veel succes! Karin

Opdracht: Effecten van de VolZicht methode

"Hoe minder moeite, hoe beter ik zie"

Lore was mee in Zweden en vertelt hoe de oefeningen haar dichter bij haar zelf brengen en een gevoel van vrijheid geven. 

"Ik draag mijn brillen niet meer en mijn vliesje wordt kleiner"

Marjolein doet mee met het jaarprogramma, draagt haar brillen niet meer en merkt dat ze beter gaat zien. Klachten die spelen worden langzaamaan steeds minder. 

Kom je ook mee naar Zweden?

Tijdens Pasen ga ik weer een week retraite geven in Zweden. Klik op onderstaande button voor meer informatie 

Wil je niet naar Zweden maar wel met de VolZicht methode aan de gang