Overige produkten

Wat kan je allemaal helpen om goed te gaan zien

Hieronder vind je een aantal produkten die ik zelf uitgetest heb. Het zijn produkten die naar mijn mening je kunnen helpen om goed te gaan zien. Ze helpen je bij de gezondheid van je ogen of kunnen je helpen makkelijker te ontspannen.

rasterbril bestellen

De rasterbril

De rasterbril is een fijn hulpmiddel als je wilt gaan zien zonder bril of lenzen. Het voordeel van de bril is dat je scherper gaat zien als je hem op hebt, zonder dat er spanning ontstaat. Dit komt omdat de gaatjes in de “glazen” van de bril ervoor zorgen dat licht van opzij niet de ogen binnenkomt. Het licht valt alleen maar recht op het netvlies en daardoor zie je de dingen scherper. De bril werkt van -4 tot +4, maar als je ogen slechter zijn ga je er ook beter door zien. Je ervaart de wereld minder wazig. Naast dat de bril scherpte geeft bij het zien, heeft hij ook als voordeel dat je ogen vanzelf actiever gaan bewegen om er goed doorheen te kunnen kijken. De rasterbril wordt door veel mensen als computerbril gebruikt vanwege dit effect. De ogen gaan minder staren, iets wat computergebruik juist uitlokt. Klik op onderstaande knop om een rasterbril te bestellen. Met de code karinhogenboom ontvang je 10% korting op je bestelling.

aardingsprodukten informatie

Aarden met aardingsprodukten

Zodra ik met blote voeten op de aarde loop, wordt het rustig in mijn hoofd en ga ik helderder zien. Voor onze gezondheid zou het het beste zijn als wij altijd contact hebben met de aarde. Van nature is het zo bedoeld dat wij als mensen contact maken met de aarde en zo de energie van de aarde naar binnen krijgen. Maar de huizen waar we in wonen en de schoenen die we dragen geleiden de energie van de aarde niet, waardoor de aarde energie niet in ons kan stromen. Daag je zelf uit door eens met je blote voeten op aarde te lopen. En voor de momenten dat je thuis bent kun je gebruik maken van aardingsprodukten, bijvoorbeeld op bed als je slaapt. Wil je meer weten over de aardingsprodukten of het boek Earthing, klik dan op onderstaande knop voor meer informatie. Ontvang 5% korting op je bestelling als je de code volzicht invult.

Oxytocine informatie

Ontspannen door Oxytocine

Oxytocine is een stofje dat je lichaam zelf aanmaakt en wat zorgt dat je je prettig en ontspannen voelt. De Oxytocine Isis lijn bestaat uit spray, bodylotion, massageolie, bad en douchegel en bevatten natuurlijke oxytocine stimulatoren. De produkten zijn samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke, biologisch geproduceerde oliën en kruiden. Ze bevatten Ylang Ylang, Lotus, Vanille en een aantal Oxytocnine stimulatoren. Het gebruik van de produkten uit de Isis lijn stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door het lichaam. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

oogstenen informatie

Oogstenen

Oogstenen zijn stenen die zijn hol geslepen zodat je ze over de ogen kunt leggen, zonder dat ze druk op de ogen geven. Ik vind het heel prettig en rustgevend om de oogstenen op mijn ogen te doen en doe het iedere avond voor het slapen gaan. De stenen nemen dan de functie van de handen over. Er zijn verschillende soorten oogstenen, klik op onderstaande knop voor meer informatie.

spijkermat kopen

Heerlijk ontspannen op een spijkermat

Als je hoofd vol zit, is het niet zo makkelijk om vanuit jezelf te ontspannen. Een spijkermat kan je hier goed bij helpen. Het klinkt misschien gek, ontspannen op 5000 scherpe puntjes, maar het helpt echt. Eerst doen de puntjes wel een beetje zeer, maar na een minuut of twee begint eerst je rug te gloeien en daarna ga je de ontspanning voelen in je hele lichaam. Door de pijn prikkels gaat je lichaam gelukshormonen aanmaken: oxytocine en endorfine. Waardoor er een prettig gevoel ontstaat in je lichaam.

Ik ga altijd op de mat liggen met mijn oogstenen en palmeer ook mijn ogen. Het is me al een aantal keren gebeurd dat ik bovenop de mat in slaap viel.

Je kunt een spijkermat bestellen. Een mat kost 31 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland. Binnen Europa zijn de kosten voor de mat inclusief verzendkosten 35 euro. Klik op onderstaande knop om de spijkermat te bestellen.