Stralen vanuit de Duisternis

De duisternis staat in onze samenleving in een slecht daglicht. We proberen hem aan alle kanten te weren. Als het ook maar iets schemert, worden de lichten al aangezet. De gedachte die speelt is: 'Duisternis is slecht, licht is goed.'

Het doet mij verdriet

'Van het duister naar het licht' of 'Het licht overwint de duisternis' of 'We zijn allemaal licht', het zijn uitspraken die mij verdriet doen. Ze vertolken dat de duisternis iets slechts, iets kwaadaardig is, iets waar we vanaf moeten.

Omarm de duisternis

Terwijl duisternis heel belangrijk is voor onze gezondheid, onze energie en voor onze ogen. We moeten niet van de duisternis af, we hebben de duisternis nodig, er zou veel meer donkerte in ons leven mogen zijn. We zouden het beter omarmen, in onszelf en om ons heen.

Heling in de totale duisternis

Afgelopen weekend gaf ik de jaarlijkse driedaagse Duisternisretraite voor de deelnemers van mijn Volzichtprogramma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen. We waren op een prachtige locatie, in een klooster midden in de bossen van Brabant. We hadden gezelschap van de verstilde natuur, de sfeer van de winter en ook van de vlinder op de foto. Tijdens dit weekend zijn we op meerdere manieren in contact gekomen met de fysieke duisternis.

heling in de duisternis

Zo brachten we zaterdagavond door in een totaal verduisterde ruimte. Gaandeweg kon ik weer heel diep voelen hoe de duisternis een helende energie is. Mijn lichaam werd steeds warmer en ik ervaarde in toenemende mate energiestromen die door mij heen gingen. Ik besefte dat ik midden in deze helende energie aanwezig was en hem kon ontvangen.

"Ik heb meer adem"

Na afloop noemden de deelnemers woorden als 'ontspanning', 'rust', 'stilte', maar de mooiste opmerking was: "Ik heb meer adem". Deze kwam van een deelnemer die door een ongeluk veertig jaar terug nu een beperkte longinhoud heeft. Voor hem is vijfhonderd meter lopen alsof hij de marathon heeft volbracht.

Toen we zondagmiddag nog een laatste keer in deze helende duistere ruimte stonden, besefte ik: sterren zien we niet aan een verlichte hemel, het best zien we ze in een gitzwarte nacht. Ons licht kan alleen volop stralen als we helemaal in de duisternis zijn.

Zien zonder bril of lenzen

Wil jij stralen vanuit de duisternis?

Wil jij je op een diep niveau verbinden met de helende kracht van de duisternis? En weer volop gaan stralen van binnenuit? Op dit moment heb ik ruimte voor maximaal 5 klanten die ik persoonlijk een jaar lang intensief begeleid. Dit Diamond-traject is gericht op mensen die serieus willen investeren in de heling van hun zicht en hun algehele gezondheid, en die op zoek zijn naar diepgang op het persoonlijk vlak.

Wil jij een van deze 5 Diamond-klanten zijn? Stuur dan een mail naar info@volzicht.nl met jouw motivatie.

Ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,

Karin

Donkerte helpt om beter te zien

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen