🎉VolZicht tien jaar! 🥳

Tien jaar geleden schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Op de fiets ernaartoe dacht ik na over hoe ik mijn bedrijf zou gaan noemen. Werd het ‘Beter zien’? Of ‘Beter Zicht’? ‘Goed zicht’? Ik wist het niet precies. Pas op het moment dat ik de documenten moest invullen, viel de naam me toe: VolZicht.

Ik had toen nog geen idee van wat ik allemaal zou gaan doen. Mijn eerste doel was mensen te leren zien zonder bril of lenzen, maar ik had ook de intentie om veel verder te gaan. Ik was enorm gedreven en wilde echt álles weten over wat helpt om goed te zien. In de loop van de tijd kwam er steeds meer op mijn pad en begreep ik steeds beter de naam die ik gekozen had. VolZicht.

VolZicht is een compleet pad

Het pad van VolZicht is een compleet pad. Bij goed leren zien gaat het niet alleen over je ogen, maar over je volledige zicht. Je blik op jezelf en de wereld. Alles compleet, in samenhang.

VolZicht is een compleet pad naar:

  • totale gezondheid
  • leven vanuit ontspanning
  • oude troep loslaten
  • steeds mooier gaan zien naar buiten
  • steeds mooier gaan zien naar binnen
  • innerlijke kracht
  • gelukkig zijn

Laat de wereld zien wie je echt bent

Ik heb dit pad bewandeld en doe het nog steeds. En: dit pad volgen is in deze tijd nog veel belangrijker dan het tien jaar terug al was. De pressie van buitenaf om jezelf met allerlei kunstgrepen te beschermen tegen ziektes en ander ongemak wordt alsmaar groter, terwijl het er juist om moet gaan hoe je jezelf van binnenuit versterkt en beschermt. Hoe je van binnenuit de gezondheid van je ogen en je zicht verbetert. En hoe helderder je ziet, hoe zekerder je weet wat je te doen staat in jouw leven. Dat is wat VolZicht biedt. Het complete plaatje.

Er is geen betere tijd om te beginnen dan nu. Ik sprak vandaag een nieuwe klant, die me vertelde: “Ik volg je al heel lang, ik vind het knap hoe je alles van het begin af aan hebt opgebouwd. Ik herkende altijd veel in de blogs die je schreef, maar ik kan nu pas de tijd nemen om ermee aan de slag te gaan. Ik wil de wereld laten zien wie ik echt ben.”

Life-changing

De afgelopen tien jaar ben ik bezig geweest om anderen te begeleiden en te helpen op het VolZicht-pad. Dat heb ik gedaan door allerlei methodes en handvatten te ontwikkelen. Ik heb e-books en echte boeken geschreven, online en live trainingen gecreëerd, ogenretraites in Nederland en in het buitenland georganiseerd. Ik ontwierp een jaarprogramma, De ogen natuurlijk zelf genezen’, waarbinnen ik mensen een jaar lang intensief begeleid.

Het maakt me blij als ik zie hoe mensen vooruitgang boeken met hun ogen, maar ook met hun algehele gezondheid. Jessica, een van de deelneemsters van het jaarprogramma, legt uit wat er met haar gebeurde: “Ik ben bij Karin van VolZicht terechtgekomen omdat ik merkte dat zij meer wist dan ik. Van haar kan ik leren. Ik kwam om beter te gaan zien zonder bril, maar ook vanwege een huidziekte die al twintig jaar speelt. Ik ben nog maar vier maanden bezig met het jaarprogramma en mijn huid ziet er zoveel beter uit! Daar ben ik heel blij mee. Daarnaast zie ik beter. In het trappenhuis van mijn appartement kan ik nu lezen welke post voor mij is, in het schemerdonker. Dat kon ik hiervoor niet. Ik voel me beter, ik zie beter, ik draag geen bril meer. De stappen die ik heb gezet ervaar ik als life-changing.”

Ook jou gun ik het dat je in deze roerige tijden stappen zet die je verder brengen.

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Karin 

 

 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Margreet
Door

Margreet

op 01 Apr 2020

Hartelijk gefeliciteerd Karin en een goed vervolg verder en natuurlijk bedankt voor de cadeaus

Reactie plaatsen