Ik zag 5 zwarte gaten in mijn zicht, nu nog maar 1

Ik zag 5 zwarte gaten in mijn zicht, nu nog maar 1

"Ik ben blij dat ik onmiddellijk Ja heb gezegd voor het jaarprogramma en dat ik deze weg aan het lopen ben," vertelt Ina Gaus mij twee maanden nadat ze is gestart met het jaarprogramma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen. "De impact die het heeft had ik nooit van te voren verwacht."

Ze vindt de live dagen die ik geef fijn, de wekelijkse webinars vindt ze fijn. "Ik vind echt alles heerlijk om te doen, ik geniet ervan." Ze had nog maar net van mij gehoord door het interview met Jorn Luka, die een vriendin haar doorstuurde en ze wist direct: "met deze vrouw wil ik samenwerken".

Ruimte voor Zachtheid

Er komt veel verdriet bij haar los, waardoor ze merkt dat het van binnenuit zachter wordt. "Je hebt een hele mooie stem en jouw woordkeuze, dat raakt me steeds. Er is ruimte voor zachtheid en daarmee open jij mij."

Gezonde ogen

Ze zegt dat ze sinds het programma veel meer zelfvertrouwen ervaart. En geheel onverwachts heeft ze daardoor een weg heb gevonden om met haar werk als zelfstandige, dat ze met veel plezier doet, door te blijven gaan. Drie maanden terug had ze zichzelf er al bij neer gelegd dat ze zou moeten gaan stoppen.

Verdwenen Zicht komt terug

"Er komen stukken zicht terug. Ik zag 5 zwarte gaten in mijn zicht, nu nog maar 1. Na twee maanden tijd. Daar zit nog steeds groei en beweging in. Fantastisch, het is een wonder," zegt ze blij.

"Ik kan me door jou openen, bij jou is er ruimte voor zachtheid. Daardoor ontstaat er een shift van binnenuit. Ik doe alles precies wat jullie zeggen en dan kun je dieper gaan. Ik ben blij dat ik de kans krijg om dit te doen. Ik geniet ervan," aldus Ina.

Wil jij ook zulke stappen gaan zetten?

Wat Ina niet voor mogelijk had gehouden bleek dus toch mogelijk te zijn. Ze is heel serieus met mijn programma aan de slag gegaan. Als jij een Ja voelt voor jezelf om deze stappen te gaan zetten, kun je twee dingen doen:

  1.  Op 27 juni organiseer ik weer mijn workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

  1. Wil je direct aan de slag, vul onderstaand intake formulier in. Vervolgens beoordelen wij hoe we je het best van dienst kunnen zijn.

Klik hier voor het formulier.


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen