Wat een heerlijke, magische retraite met prachtig weer

Wat een heerlijke, magische retraite met prachtig weer

De hele week was het stormachtig, bewolkt en viel er veel regen uit de lucht. Ook de voorspellingen voor de retraite dagen waren niet best. Alleen maar regen.

Ik vroeg al mijn deelnemers een week van te voren om de intentie van mooi weer neer te zetten.

En vanaf zondagmiddag, vlak voordat de retraite startte, sloeg het weer om. De zon begon volop te schijnen en de lucht was helemaal blauw. We hebben onze ogen volop kunnen voeden met fijne oefeningen en het natuurlijke licht.

En met water uit de bron, waar in vroegere tijden mensen heen gingen om hun zicht te helen.

goed zien zonder bril of lenzen

Als God in Frankrijk lunchten en dineerden we buiten, genietend van de oogvoedende, overvloedige maaltijden met liefde bereid door Tanja.

Ik geniet weer thuis, nog heerlijk na.

Met wat impressies/reacties van deelnemers.

Goed zien zonder bril of lenzen

Reactie van Margriet:


Goed leren zien zonder bril of lenzen

Reactie van Marie-Jose

Zonder bril goed zien

Zien zonder bril of lenzen

Wil jij ook zulke stappen gaan zetten?

Je kunt nu het programma instappen en meedoen met de volgende VolZicht livedag. Als jij een Ja voelt voor jezelf vul dan onderstaand intake formulier in. Vervolgens beoordelen wij hoe we je het best van dienst kunnen zijn.

Klik hier voor het formulier.Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen