Wat ik heb gedaan om zonder bril weer goed te kunnen zien

Wat ik heb gedaan om zonder bril weer goed te kunnen zien

In onderstaande video leg ik uit wat ik heb gedaan om zonder bril weer goed te kunnen zien? Het lijkt misschien een sprookje dat dit kan, maar het zijn eigenlijk 4 logische stappen om te nemen.

Klik hier voor de video.


In deze video vertel ik:

1. Het belang om je ogen te gaan ontspannen en hoe het komt dat ze gespannen zijn.  

Marion van Bakel had ontzettende pijn in haar ogen toen ze  bij mij terecht kwam. Ik sprak een wanhopige vrouw, die niet wist hoe ze de dag door moest komen door de pijn. Haar ogen waren superdroog en zagen er rood uit. Het beïnvloedde haar hele leven, ze kon weinig tot niets meer doen. 

Terwijl ze van nature een hele actieve vrouw is. Ze heeft jaren als manager voor een hotelketen gewerkt, ze woont in Spanje en in Nederland, heeft een schare kinderen en inmiddels ook kleinkinderen. En dat was ze nu helemaal kwijt.

goed zien zonder bril

Om haar situatie weer te helen is Marion in mijn jaarprogramma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezengestapt. Ze vertelt vol enthousiasme: “Het klopt helemaal wat Karin zegt, door de VolZicht methode te volgen, ben ik ten eerste van mijn pijnlijke ogen afgekomen. Dat was al heel fijn. Maar ik werd er helemaal blij van om te ontdekken hoe mijn zicht veranderde. Ik zie niet alleen scherper, maar ook veel meer kleuren, diepte, contrast. Mijn blikveld is groter".

2. Het belang om de ogen de juiste voeding te geven. Onze ogen zijn uitgehongerd. Ze krijgen de verkeerde voeding en de voeding die we wel eten (ook gezonde voeding), bevat niet de juiste voedingsstoffen. 

Maja van Schlooz vertel hierover:  Ik heb erg veel baat bij het VolZicht programma. De gezondheid van mijn ogen is goed vooruit gegaan. De schitteringen die ik aan de linkerkant van mijn linkeroog zag zijn een heel stuk weg. De vooruitgang is zeker ook te danken aan de voeding die ik nu gebruik. Door de voeding die jullie aanraden voel ik me sterker en gezonder. 

 3. Het belang de ogen te ontgiften. Niet alleen van fysieke gifstoffen, maar bijvoorbeeld ook vergiftigde overtuigingen. Als bijvoorbeeld een kind altijd te horen heeft gekregen dat het een slecht kind is, grote kans dat dit kind dit gaat geloven en zich zijn hele leven als een slecht mens voelt, als hij deze overtuiging niet om draait. Ditzelfde telt voor jouw ogen. Als je hebt gehoord dat jouw ogen slecht zien, en dat alleen een bril helpt om goed te gaan zien, dan kan het zijn dat je bent gaan geloven dat jij slecht ziet en dat je het alleen maar goed kunt gaan zien met een bril. Dat is een overtuiging, die je ook weer om kunt draaien.

4. Het belang om de overstap te maken van schaarste denken naar overvloed denken. Als je niet goed zorgt voor je ogen, komen ze steeds meer in schaarste terecht. Dit gebeurt letterlijk op het netvlies, staafjes en kegeltjes die steeds minder doen in het zien. Schaarste denken is een mentale vervuiling. Ons blikveld wordt steeds nauwer, als we de staafjes niet gebruiken. Hoe breder je blikveld, hoe beter het zicht. 

 Klik hier om de video te bekijken

Je kunt lid worden van mijn kanaal, dan ontvang je automatisch een notificatie als er een nieuwe video wordt geplaatst. Ik waardeer het als je de video een duimpje geeft.

Klik hier en ontdek hoe jij stappen kunt zetten voor ontspannen ogen 


 

 

 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen