Wat houd je tegen om actief met de heling van je ogen en zicht aan de slag te gaan?

Wat houd je tegen om actief met de heling van je ogen en zicht aan de slag te gaan?

Ik heb in de afgelopen vijftien jaar veel mensen gesproken over de mogelijkheid om de ogen weer goed te laten zien op natuurlijke wijze, zonder brillen, lenzen, of operaties. Toen ik zelf ontdekte dat dit mogelijk was, werd ik zo enthousiast dat ik het de hele wereld wilde vertellen. En ik had de verwachting dat iedereen mijn enthousiasme zou delen.

Ongeloof en weerstand

Dat bleek een illusie te zijn. Ik kwam erachter dat dit pad niet voor iedereen geschikt is. Dat niet iedereen er klaar voor is om zelf in actie te komen en de ogen echt te geven wat ze nodig hebben. Ik heb me gelukkig niet laten tegenhouden door het ongeloof en de weerstand om me heen. Dit is trouwens ook onderdeel van het VolZichtpad: je leert dat er altijd een weg vooruit is en bouwt de moed op om die te bewandelen. 

Gezonde ogen en Perfect zicht

Hoe is het voor jou om dit te lezen? Misschien volg je me al een tijdje, maar doe je niet echt iets met de informatie die ik deel. Zit er nog iets in de weg. Herken je een van de volgende 3 drempels? 

1. Je hebt het al druk, je hebt echt geen tijd om ook nog eens oefeningen te gaan doen

En toch, hoe drukker je het hebt, hoe belangrijker het is dat je helende stappen gaat zetten. Ja, het vraagt zeker tijd om oefeningen te doen en veranderingen in je leven te implementeren. Maar het wonderlijke is: dit levert je al heel snel tijd óp. Spanning en stress vreten namelijk energie en tijd. 

Goed zien zonder bril

Zo merkte Tim, die mijn programma had gevolgd, aan het einde op: "Ik dacht in het begin dat ik hier geen tijd voor zou hebben, maar het klopt wat je zegt: ik heb nu veel meer tijd over."

2. Je vindt dat je al heel goed bezig bent en dat je het zelf wel kunt

Als je op eigen houtje aan de slag bent met je ogen en zicht, merk je misschien wel wat veranderingen op, of helemaal niets. Of neem je je steeds van alles voor, maar doe je uiteindelijk niets. Haalt het leven met al zijn spanningen en eisen je steeds weer in.

Dat is de reden dat Wilko in mijn jaarprogramma is gestapt. Zelf deed hij alles maar half. Door het programma stapsgewijs te gaan volgen, is hij de VolZichtmethode op de juiste wijze dagelijks toe gaan passen. Nu kan hij van zes meter afstand nummerborden lezen, wat met de -10 die hij had niet ging. 

3. Je denkt: dit is voor mij niet mogelijk

Deze overtuiging kom ik bij veel mensen tegen. Wellicht heb je een specifieke diagnose van de oogarts gekregen, of draag je heel je leven al een hele sterke bril. Dat je deze situatie kunt omkeren, op een diep niveau transformeren, dat lijkt een soort sprookje, een onmogelijkheid.


Dat heeft Carla ondervonden. Ze had een zeer hoge brilsterkte van -12 en -20 en haar ogen gingen alleen maar verder achteruit. Ze is met mijn programma gestart en gebruikt inmiddels een bril van -9 en vaak draagt ze geen bril. Daarnaast merkt ze dat de oefeningen haar enorm goed doen op meerdere vlakken. Ze brengen haar direct rust en ontspanning.

Keer het proces om

Je kunt het proces van steeds slechter zien en je steeds slechter voelen omkeren. In het Diamond Programma begeleid en ondersteun ik je bij deze omkering. Het is een intensief begeleidingstraject van een jaar waarbinnen je die verandering gaat doorlopen. Tijdens live dagen, zoals de Ogen Inzichtdag, de meerdaagse Ogenretraite in Egmond aan Zee en vele andere bijeenkomsten, ga je dingen ervaren die jouw kijk op jezelf en op de wereld transformeren. Naast de live dagen volg je online lessen en ontvang je oefeningen en adviezen, én word je een jaar lang door mij persoonlijk begeleid. 

Het gevolg zal zijn dat jouw ogen weer gezond worden, zacht en vrij aanvoelen en zonder hulpmiddelen goed zien. Maar ook dat je nachtrust verbetert, je rustig wordt in je hoofd, je veel meer energie ervaart en je in een gezond lichaam leeft. Je wordt krachtiger, stralender, vrolijker en gaat weer volop genieten!

Trekt dit jou aan? Vraag een gesprek aan door hier te klikken. 



Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen