Page content

Anders leren zien

Anders leren zien is een van de drie pijlers onder de VolZichtmethode. Zelf droeg ik jarenlang een bril en lenzen. Ik ging ervan uit dat mijn ogen alleen nog maar slechter zouden worden en stond zelfs op het punt ze te laten laseren. Gelukkig kwam ik net op tijd in aanraking met de methode van dokter Bates. Door het doen van de oogspiersontspanningsoefeningen die deze Amerikaanse oogchirurg ontwikkelde, ging ik steeds beter zien en kon ik mijn bril voorgoed afzetten. Ik raakte helemaal in de ban van zien op een natuurlijke manier. In de VolZichtcursussen die ik zelf ging geven, bouwde ik de oorspronkelijke oefeningen verder uit. Je kunt zelf ervaren dat je door bewust anders te gaan kijken en door je ogen te leren ontspannen, beter gaat zien.

anders leren zienWeer Anders leren zien doe je niet zomaar. Als kind wist je hoe het moest, maar het kan zijn dat je op jonge leeftijd het ontspannen zien al bent kwijt geraakt. Hoe kun je dit weer ontwikkelen? Waardoor jouw ogen goed gaan zien zonder bril of lenzen.

Met de digitale cursus Op weg naar VolZicht leer je dit stap voor stap, op een makkelijke manier, met duidelijke korte filmpjes ga je anders leren zien zodat ook jij geen bril of lenzen meer nodig hebt. Klik hier om zelf vanuit huis direct aan de slag te gaan. Voor meer informatie over de cursus en welke resultaten je zult behalen, kun je hier klikken.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Anders leren zien

Plaats een reactie


*