Ogenopstelling

Ogenopstellingen

Als je ogen zich ontspannen, kunnen er allerlei emoties los komen. Je zou een oogopstelling kunnen doen om meer te weten te komen over die emoties. Dit geeft vaak een hoop ontspanning in de oogspieren.
Het was bijzonder om te zien hoe goed een oogopstelling een cursist had gedaan. Hij straalde helemaal. Hij had erg last van twee verschillende ogen, bepaalde oefeningen hielpen goed hierbij, maar niet voldoende en zijn frustratie werd steeds groter. Bij Guido had hij een oogopstelling gedaan en kwam de oorzaak naar boven. Dat was geen nieuwe informatie voor hem, hij wist zelf allang hoe het zat. Maar nu heeft hij het kunnen voelen. Gevoel en weten waren ėén geworden. Toen ik hem zag was er echt iets veranderd aan hem. Hij was heel blij, opgelucht en er straalde rust van hem uit.


Guido van Mierlo geeft workshops ogenopstelling. Hij doet ook individuele oogopstellingen. Je kunt je aanmelden via www.vrolijkweerzien.nl.

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden