De laatste OgenVoedingsdag...........
26 maart 2024 

De laatste OgenVoedingsdag...........

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Ogen Voedingsdag voor het laatst plaats in het Amsterdam Art Centre. Zij gaan helaas verhuizen naar Haarlem en blijven alleen nog een kunstuitleen, dus je kunt niet meer in het atelier van de kunstenaar een workshop geven.

Het was al de zevende Ogen Voedingsdag. De eerste keren gaf ik deze dag op een boerderij. In de tijden van de zogenaamde coronamaatregelen kon ik daar niet meer terecht en werd ik met open armen ontvangen door het Amsterdam Art Centre.

Gezonde ogen en goed zicht

Een pareltje van binnen

Ik zoek altijd oogstrelende locaties voor mijn live bijeenkomsten. Het Amsterdam Art Centre is direct bij binnenkomst een pareltje. Het gebouw ligt op een afzichtelijk industrieterrein, maar je stapt in een hele andere wereld zodra je naar binnen gaat. Overal zie je fleurige en kleurige beelden en schilderijen.

Prachtige voeding voor de ogen! Want deze dag gaat niet alleen over wat je het beste kunt eten voor gezondere ogen en beter zicht, maar ook over hoe je jouw ogen kunt voeden met schoonheid. En zelfs op het grauwe industrieterrein bleek schoonheid aanwezig: piepkleine bloemetjes, het stralende blauw van een container en de boeiende structuur van een stuk vergaan hout.

Gezond ogen en goed zicht

Heel de ogen en alles heelt mee

"Wat is het een fijne dag!" Dat kreeg ik meerdere malen te horen. Een mevrouw die een half jaar eerder aanwezig was geweest bij de workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen vertelde dat het nu zoveel beter met haar gaat. En niet alleen wat het zien betreft. Ik gebruik de ogen als spiegel en ingang tot innerlijke heling. Als je op het pad stapt van innerlijke heling ga je niet alleen beter zien; in haar geval liep deze mevrouw ook stukken beter dan een half jaar geleden. Heel de ogen en alles heelt mee.

Deelneemster Corry schreef mij na de dag: "De energie was heel goed in de groep. Tijdens de oogstrelende lunch heb ik fijne, inspirerende gesprekken gehad met medecursisten. De informatie van jou en Tanja is nóg meer tot me doorgedrongen dan de eerste keer in november ’23, ik ben er nóg meer van doorgedrongen hoe belangrijk het is jezelf te gaan herinneren wie je in wezen bent. Ik ben weer een stukje dichter bij mijn bestemming (ziel) gekomen."

Gezonde ogen en goed zicht

Bedankt, Amsterdam Art Centre, het ga jullie goed! Gelukkig heb ik zicht op een nieuwe locatie voor de Ogen Voedingsdag volgend jaar. Wil je al eerder ervaren hoe jij jouw ogen van binnenuit kunt helen? Op 27 juni organiseer ik weer mijn workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen. 

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Tot ziens op het pad naar vol zicht!

Hartelijke groetjes,

Karin


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen