Operaties en brillen pakken de oorzaak niet aan
Effecten van de VolZicht methode
Karin Hogenboom
Effecten van de VolZicht methode
07/18/2023
1 min
1

De nieuwste oogheelkundige techniek verslechterde haar zicht

07/18/2023
1 min
1

Vorige week zag ik een buurvrouw lopen achter haar rollator op straat. Ik ging naar haar toe en vroeg hoe het met haar ging.

Het ging nu wel weer beter, maar in mei had ze het heel slecht gehad. Ze was geholpen aan haar linker oog met een allernieuwste techniek. "Ik wilde het eigenlijk niet," vertelde ze me "maar de dokter zei dat het me echt ging helpen en mijn zicht zou verbeteren.

"Na de behandeling ging het heel slecht met me"

"Ik ben alleen maar slechter gaan zien", vertelde ze me bedroefd. "En na de behandeling ging het heel slecht met me. Ik at niet meer, ik dronk niet meer. Ik voelde me zo verzwakt." Door deze toestand was ze een aantal dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis. 

Innerlijke heling ogen en zicht

Een verdrietig verhaal. En ik hoor het vaker van mensen. Er wordt door de oogarts een behandeling beloofd die hen echt zal gaan helpen. Hun zicht, die vaak steeds minder wordt, zal er door verbeteren. 

Het zicht gaat verder achteruit

Vlak na een behandeling kan het zicht even verbeterd zijn, maar vaak is dat niet van lange duur. Veelal gaat het zicht steeds verder achteruit

Met operaties, druppels, injecties, brillen en lenzen ga je niet naar de oorzaak van de klachten. Het is symptoom bestrijding van buitenaf, i.p.v. heling van binnenuit.

Innerlijke heling

Met de VolZicht methode werk je aan innerlijke heling. Dat is geen Quick fix, dat vraagt tijd, aandacht, geduld. Zeker als er al veel aan de hand is. De stappen die je met deze methode zet zijn de enige, pure weg naar heling. 

De ogen en zicht innerlijk helen

Je kunt deze stappen niet vroeg genoeg zetten, want  voorkomen is beter dan genezen.

Mijn buurvrouw vertelde dat ze dankzij de goede zorg van haar man er weer bovenop is gekomen, maar haar zicht is er helaas niet op vooruit gegaan. Met hulp van haar rollator vindt ze stapje voor stapje haar weg naar het winkelcentrum.

Leer goed voor jouw ogen zorgen

En heel van binnenuit. Op 2 november 2023 geef ik mijn workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen. 

Je leert op deze dag hoe je de ogen en het zicht van binnenuit heelt. De natuurlijk wijze.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. 



Reacties
Categorieën