De mythe dat de ogen niet kunnen veranderen is hardnekkig

De mythe dat de ogen niet kunnen veranderen is hardnekkig

De mythe dat ogen niet kunnen veranderen is hardnekkig. Dat merk ik steeds weer als ik mensen spreek en hen vertel dat je op natuurlijke wijze de ogen kunt helen. Er is een sterke overtuiging dat lenzen en brillen de enige oplossing zijn en dat alleen het medische circuit van opereren, druppelen en injecteren kan helpen bij ernstige oogklachten. 

Het zelfhelend vermogen van de ogen

Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze er niet van overtuigd zijn dat de natuurlijke manier om de ogen en het zicht te helen hen gaat helpen. Dat het moeilijk te geloven is, begrijp ik ook wel. Als je je hele leven hebt gehoord dat je zelf je zicht niet kunt veranderen, dan vraagt het veel moed om het toch anders te gaan doen. Maar denk even verder: is het eigenlijk niet veel logischer dat jouw lichaam de zichtklachten wél zelf kan oplossen?

Soms weten mensen die energie van moed diep in zichzelf aan te boren en een nieuwe stap te zetten. Zoals Astra. Haar ogen deden haar zoveel pijn dat ze niet meer in het licht kon zijn. En ze kon haar werk als schrijfster niet meer doen, want ook computerlicht kon ze niet verdragen.

Ze vertelt me hoe snel haar situatie veranderde toen ze in mijn programma stapte. Ze loopt na jaren weer buiten in de zon, zonder zonnebril.  Ook haar leesbril gebruikt ze niet meer, haar ogen doen geen pijn en ze heeft grote angsten overwonnen. 

Wil je dezelfde stappen zetten als Astra?

Wil je jouw situatie omkeren, ook al speelt er een overtuiging dat dit in jouw geval niet zal lukken? Deze zin hoor ik heel vaak, maar zodra mensen ingestapt zijn en hun situatie omdraaien, vindt er een grote transformatie plaats. Ik gun jou dat ook zo!

Klik hier om een gesprek aan te vragen.Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen