"Mijn bril irriteert me, ik wil hem niet meer dragen"

"Ik irriteer me al jaren aan mijn bril en heb altijd het gevoel gehad dat de bril helemaal niet goed voor mijn ogen is en mijn zicht er alleen maar door verslechtert.  Maar ik weet niet goed hoe ik het anders moet doen," vertelde Nora mij toen ze vorig jaar winter bij mij kwam.

Ze had een druk leven als kinderpsychiater in de GGZ en als moeder van drie kinderen. Voor haar gevoel moest ze de hele dag door vele ballen in de lucht  houden. Ze ervaarde veel druk van buitenaf in haar werk en ook privé. Ging ook vaak over haar grenzen heen. 

Er ging een wereld voor haar open

De bril af doen, dat kon ze zich eigenlijk niet voorstellen, hoe moest ze daar nu tijd voor vrij maken. 

Veel mensen hebben te maken met druk op allerlei fronten, ze ervaren dan te weinig tijd, te weinig ruimte, te weinig geld. Wat veel mensen onderschatten en waar niemand rekening mee houdt, is dat als ogen stress hebben, dit op alle fronten stress vergroot. Daarnaast is onbekend dat de bril stress aan de ogen geeft. 

Nora is met het VolZicht jaarprogramma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen gestart. En er ging een wereld voor haar open. Ze ontdekte al snel dat dit programma over zoveel meer ging dan alleen maar de buitenwereld zien. Ze ontdekte dat door de bril af te gaan zetten, ook de stress in haar leven werd geheeld.

"Je ogen zijn de spiegels van je ziel dat dit waar is, heb ik echt ontdekt in het jaarprogramma van Karin," vertelt Nora. 

"Door dit programma te volgen, ben ik gaan leren luisteren wat mijn ogen te vertellen hebben. En ben ik niet alleen goed voor mijn ogen gaan zorgen, maar daarmee ook voor mijn geest, lichaam en ziel. Het is echt een mooi compleet, holistisch programma wat Karin biedt".

Ze kon haar werk beter en effectiever doen

Behalve dat ze beter is gaan zien, merkte Nora dat er meer rust kwam in haar zelf, waardoor ze veel beter en effectiever de kinderen op haar werk kon gaan helpen. En tegelijkertijd ervaarde ze meer tijd en ruimte voor zichzelf en voor haar man en kinderen. Dat dit programma zo voor haar zou uitwerken, had ze van tevoren nooit kunnen bedenken. 


Is het voor jouw werk belangrijk dat je goed kunt zien? Wil je op de allerbeste manier functioneren en niet meer last hebben van jouw ogen?  VolZicht biedt al meer dan tien jaar adequate begeleiding, ondersteuning en verdieping. Klik  hier om gesprek met ons in te plannen. Dan kijken we samen met jou hoe VolZicht je hierin verder kan helpen.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen