In 1 seconde zag mijn wereld er anders uit
21 augustus 2015 

In 1 seconde zag mijn wereld er anders uit

In één seconde was het gebeurd en zag mijn wereld er totaal anders uit. Op het moment van die bewuste seconde was ik bij mijn tent, we kampeerden in Duitsland, in de buurt van Hamburg. Plotseling klonk er een oorverdovend gekraak en een keiharde knal, daarna een luide gil. Ik schrok en dacht: “Jeetje, wat is er gebeurd?” Mijn man en kinderen waren op het voetbalveld en ik ging ernaartoe om poolshoogte te nemen. Hoe dichter ik bij het gegil kwam, hoe zekerder is wist dat het om mijn zoontje ging. Hij was onder een dikke tak terechtgekomen die van 3,5 meter hoogte van een eik naar beneden was gevallen.

Dankbaar voor de hulp

IMG_0887Op het moment dat ik aankwam, had zich al een grote groep mensen om hem heen verzameld. Mijn man was bij hem en een andere man hield zijn hoofd vast. De tak was op de bovenbenen van mijn zoon terechtgekomen, godzijdank niet hoger dan dat. Zijn beide bovenbenen waren gebroken. Samen met de andere man had mijn echtgenoot de tak opgetild, mijn dochter van elf had haar broer eronder vandaan getrokken. Dat alles moet met bovenmenselijke kracht zijn gebeurd. Die tak was enorm en mijn zoon van negen is een flinke jongen die ruim veertig kilo weegt. Dit was allemaal gebeurd voordat ik aankwam.

Een andere campinggast was tegelijkertijd met mij op de plaats van het ongeluk aangekomen en wist duidelijk hoe hij met dit soort situaties om moest gaan. Hij nam de leiding, stelde vragen en knipte de broek van mijn zoon open. Je kon goed zien dat zijn benen niet meer heel waren, ik werd er duizelig en misselijk van. Ik kon niets méér voor mijn zoontje doen dan zijn arm strelen en was dankbaar voor de hulp die de man bood.

Nog meer hulp

IMG_0880Verdere hulptroepen kwamen aan. Eerst de brandweer, daarna de politie en tenslotte de ambulance. In het verleden heb ik diverse ambulancebroeders gekend en ik wist al dat het daadkrachtige mensen zijn. Omdat ik zelf mijn best moest doen niet flauw te vallen, liet ik de zorg aan hen over en ging ik naar mijn dochters toe, die in paniek stonden te huilen. Mijn oudste dochter vertelde dat ze naar een tak hadden staan kijken die nog half aan de boom vastzat. Ze hadden gekraak gehoord en waren nieuwsgierig. Toen kwam er opeens van een andere boom, waarbij zij net in de buurt stonden, onverwachts een tak naar beneden.

De zorg lag niet meer in onze handen

Mijn dochter wilde dat ze de tijd terug kon draaien, zodat ze haar broertje had kunnen waarschuwen. En zo ging dat ook door mijn hoofd. Want eigenlijk waren we een kaartspel aan het doen en stopten we omdat mijn zoon wilde voetballen. “Hadden we nu maar dat spelletje afgemaakt…” Ik besefte ook dat mijn leven er vanaf dit moment opeens totaal anders uitzag. Onze plannen voor de volgende dag en de dagen erop waren van de baan. De zorg voor ons kind lag in handen van anderen en niet meer in die van onszelf.

IMG_0883Hij werd geopereerd en de botten van zijn benen werden aan elkaar gezet met behulp van pennen. Daarnaast had hij een grote beenwond die zorgen baarde. Deze is op dit moment gelukkig goed aan het helen. Twee weken zijn we in het ziekenhuis in Duitsland gebleven. Mijn dochters werden opgehaald door een vriendinnetje en haar vader en in Nederland opgevangen. Dat was beter voor hen, want al die tijd in zo’n ziekenhuis rondhangen, daar word je als kind ook niet vrolijk van.

Ik zag alles als leefden we in een cocon

Voor ons was de tijd daar als leefden we in een cocon. We hadden een ouderkamer tot onze beschikking waar een van ons kon slapen. Om de beurt bleven we ’s nachts bij onze zoon. We waren bij hem, of op die kamer, of liepen een rondje in een park bij het ziekenhuis. De vergelijking met een cocon ging ook duidelijk op voor mijn zicht: de wereld was vaak in een waas gehuld. Wifi was er niet in het ziekenhuis en met mijn mobiel ontving ik de eerste week geen sms’jes en telefoontjes uit Nederland. Dit had te maken met het abonnement dat ik nog niet zo lang had. Mijn man heeft een telefoon van zijn werk en daar kon hij over de grens helemaal niets mee doen. We waren bijna afgesloten van Nederland, wat het gevoel van in een cocon te zitten nog versterkte.

Een deel van de zorg kon ik weer overnemen

IMG_0931Het feit dat de telefoon het niet deed had ook een positieve keerzijde: het betekende namelijk dat de stralingsbelasting vele malen minder was dan in Nederland. Dit kon de genezing alleen maar ten goede komen. Na de operatie kon ik ook een deel van de zorg weer overnemen. Er was een mogelijkheid om te koken en ik maakte kippensoep. De stofjes die in het vel van de kip zitten, zorgen ervoor dat het genezingsproces van een wond versnelt. Echt bouillon van de botten trekken kon ik daar niet, maar eenmaal thuis krijgt hij dat nu wel iedere dag. Ik maakte smoothies met rauwe eieren, volle yoghurt, slagroom en jam. Hij at niet veel, maar ik zorgde er wel voor dat hij goede stoffen binnenkreeg.

De aardingslakens waarop we thuis slapen, neem ik gelukkig ook altijd mee op vakantie. Het laken heb ik de tweede dag direct om zijn kussen geslagen en aangesloten op het geaarde stopcontact bij zijn bed. Tijdens de vakantie neem ik altijd een pauze van de levertraan, die had ik dus helaas niet bij me. Maar wel magnesium en collageen. De campingeigenaar was bevriend met een boer die melkkoeien hield en is ons een aantal keren rauwe melk komen brengen. Ook had ik een bioniet op de kamer gezet. Ik ben ervan overtuigd dat dit alles het genezingsproces heeft bespoedigd. De dokter was er verbaasd over hoe goed de wond genas. En er zijn geen complicaties opgetreden, zoals ontstekingsreacties.

Ook veel geluk gehad!

IMG_0975Het is een zware tijd geweest, en we zijn er nog lang niet klaar mee. Zwaar is ook de angst voor de pijn bij mijn zoon; het beengebied is heel gevoelig. Vooral in het begin deed iedere aanraking hem zeer en gilde hij het uit. Als ouder is het bijna niet te verdragen om je kind zo in pijn, angst en paniek te zien. Tegelijkertijd heeft hij ook heel veel geluk gehad. Vanuit Duitsland gingen we naar een Nederlands ziekenhuis. De dokter daar zei: “Wat gek eigenlijk dat de tak op zijn benen terecht is gekomen en niet op zijn hoofd.” Vervolgens ging ik het nog staan uitleggen en verklaren ook. Ik had beter kunnen zeggen: “Gelukkig maar dat de tak op zijn benen terecht is gekomen en niet op zijn hoofd! Dan waren we veel verder van huis geweest.”

Inmiddels is mijn zoon na drie weken ziekenhuis weer thuis, is onze woonkamer ingericht met een ziekenhuisbed, rolstoel en po-stoel. Hij gaat iedere dag een paar uurtjes naar school en doet oefeningen van de fysiotherapeut, waar hij helemaal geen zin in heeft. Over een paar weken mag hij  zijn benen heel voorzichtig gaan belasten, dan zal de oefentijd toenemen. En wij als ouders zijn grote delen van de dag bezig met de verzorging en het geregel eromheen.

Het gewone leven gaat door

takvaneeneikEn ondertussen gaat het gewone leven ook door. Mijn man is voor een deel weer begonnen met werken. Ik heb een driedaagse oogontspanningscursus gegeven in Drenthe, een hele fijne tijd na drie weken ziekenhuis, waarin de wazige wereld die ik zag niet alleen bij de cursisten maar ook bij mij weer helder werd. En nu schrijf ik mijn eerste blog. De activiteiten staan op een lager pitje, privélessen zijn even van de baan.

We zijn als gezin inmiddels van de eerste schrik bekomen. Maar door deze ervaring zullen we het leven voor altijd met andere ogen bekijken.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien. Zonder brillen, lenzen of operaties. Sinds 2010 heeft zij meer dan 2850 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen.
diny leijsen
Door

diny leijsen

op 07 Sep 2015

Vanwege afwezigheid pas nu het verslag betreffend je zoon gelezen. Fijn dat het goed gaat. Veel sterkte de komende tijd.

Ria Huisman
Door

Ria Huisman

op 01 Sep 2015

Dag Karin,Met ontsteltenis,maar ook met spanning want je kunt geweldig schrijven, las ik net je verhaal van je zoon. Wat zullen jullie geschrokken zijn en wat een goede engelbewaarder heeft hij dat hij nog leeft! Hij mag zich in zijn handen wrijven met zo'n fijne familie om zich heen en een moeder met zoveel kennis en ervaring over helende processen. Ik wens jou en je zoon en gezin heel veel kracht en sterkte toe bij de verdere genezing. Het komt vast weer helemaal goed. Ik zal een lichtje voor hem erbij zetten in mijn schaal met schelpen en mooie stenen. Hartelijke groet, Ria Huisman uit Zeist

Karin
Door

Karin

op 01 Sep 2015

Dank je wel!

Hans Jurriaans
Door

Hans Jurriaans

op 31 Aug 2015

Beste Karin,Hoe je vakantie in een seconde verandert in een nachtmerrie! Ongelofelijk! Maar blijf vertrouwen houden in je eigen methoden en ideeën, want dat die werken bewijst ook het herstel van je zoon. Ik denk overigens, dat de snelheid van het herstel je vanaf nu wel eens zou kunnen gaan verbazen (ik brak als 12 jarige ooit een pink - stelt in verhouding natuurlijk niets voor - nadat het gips eraf was ging het herstel heel snel). Ook zal de band binnen jullie gezin door deze hele ervaring nog enorm veel sterker zijn geworden. Dus hoe vervelend ook, er zijn ook lichtpuntjes in deze donkere tijden. Ik wens jullie veel kracht, liefde en energie!Groet,Hans Jurriaans

tineke
Door

tineke

op 30 Aug 2015

Hallo Karin Wat een "vakantie" hebben jullie gehad zeg! Een wonder dat het nog goed afgelopen is met je zoon. Heel veel sterkte gewenst voor je zoon maar natuurlijk ook voor jullie allemaal. Groetjes,Tineke

fleur
Door

fleur

op 27 Aug 2015

Beste Karin ! Heel veel sterkte en liefs voor jou en je gezin ! Fleur

V. Hogenboom
Door

V. Hogenboom

op 27 Aug 2015

Heel veel beterschap toegewenst Karin voor je zoon! Hij heeft honderdste geluk gehad!

NEL STEVENS
Door

NEL STEVENS

op 26 Aug 2015

LIEVE KARIN, WAT EEN SCHRIK HÈ. GELUKKIG DAT HET WEER EEN STUK BETER GAAT DANK ZEI JULLIE GOEDE ZORG. EN DE KIPPEN SOEP. LIEFS, NEL.

Kerstin Smulders
Door

Kerstin Smulders

op 26 Aug 2015

Beste Karin, Heel naar allemaal voor jullie zoon en natuurlijk voor jullie allemaal. Van harte beterschap gewenst en gewoon toi toi toi. groeten Kerstin

Diana Koster-Neuhaus
Door

Diana Koster-Neuhaus

op 26 Aug 2015

Jeetje Karin wat een schrik! Hopelijk gaat het met jullie allemaal weer beter want dit gaat je niet in de koude kleren zitten. Sterkte!

Ineke Dekker
Door

Ineke Dekker

op 26 Aug 2015

Hallo KarinWat fijn dat het weer beter gaat met je zoon Na zo'n ervaring ziet het leven er opeens anders uit. Wat een geluk dat de boom niet op zijn hoofd terecht is gekomen. Ik wens jullie veel geluk en sterkte voor de toekomst. Haretelijke groeten Ineke Dekker

M. de Jeu
Door

M. de Jeu

op 26 Aug 2015

Ik wil jullie langs deze weg heel veel sterkte wensen!

layla
Door

layla

op 26 Aug 2015

Beste Karin,Wat een heftige gebeurtenis, de schrik van ieder ouder dat je kind wat overkomt! Heel veel sterkte toegewens en een spoedige herstel..Gr. Layla

Mignon
Door

Mignon

op 26 Aug 2015

Alle liefs, voor jullie allemaal. Bomen, bos, takken, een ongelooflijk verhaal. Het was anders in het bos dit jaar. Mignon

HM Wijnnobel
Door

HM Wijnnobel

op 25 Aug 2015

Heel veel stekte Karin gelukkig komt alles weer goed en gaat het leven weer verder Een warme groet voor u en u Familie Henk Wijnnobel

Magda
Door

Magda

op 25 Aug 2015

Lieve Karin, Wat is geluk broos. Zo genieten jullie van een heerlijke vakantie als gezin en een seconde later verandert alles door een vreselijk ongeluk. Fijn dat jullie weer thuis zijn en dat het goed gaat met jullie zoon. Veel sterkte Magda

Hettie
Door

Hettie

op 25 Aug 2015

Lieve karin, van harte beterschap met jullie zoon,wat een traumatische ondervinding voor allemaal, blijf dichtbij elkaar. Hart.gr.

Maud
Door

Maud

op 25 Aug 2015

Beste Karin,Dat is niet niks wat jullie en je zoon in het bijzonder hebben meegemaakt. Hopelijk komt hij het in de eerste plaats fysiek te boven en daarnaast wens ik jullie ook sterkte als gezin om dit mentaal te verwerken.Hartelijke groet, Maud de Beer

Marijke Rooijmans
Door

Marijke Rooijmans

op 25 Aug 2015

veel sterkte met het genezingsproces van je zoon.

Janseke
Door

Janseke

op 25 Aug 2015

Wat een heftig gebeuren met je zoontje. Veel sterkte hoor en hoop dat het allemaal weer goed komt! Mag ik vragen waar je de collageen koopt?Groet, Janseke

Karin
Door

Karin

op 26 Aug 2015

Ik koop het zelf bij I-herb, dat is een Amerikaanse site. Je kunt het ook hier kopen: https://www.ergomax.nl/ Van grasgevoederde runderen is de beste kwaliteit.

Janseke
Door

Janseke

op 01 Sep 2015

Dank je wel! Hoop dat het inmiddels weer een beetje beter gaat met je zoon. Sterkte nog verder!

Lisette
Door

Lisette

op 26 Aug 2015

Die collageen is de groene pot van Great Lakes zeker?

Ria
Door

Ria

op 25 Aug 2015

Lieve Karin, Heel veel sterkte de komende tijd, en hopen dat het leven voor jullie gezin weer snel normaal kan worden!Groetjes, Ria

Clé
Door

Clé

op 25 Aug 2015

Heel veel positieve helende energie toegewenst, lieve Karin. Wat zijn jullie allemaal dapper overeind gebleven. Chapeau. Clé

Diny Schram
Door

Diny Schram

op 25 Aug 2015

Karin heel veel sterkte met wat je zoon is overkomen, als er met je kind iets gebeurdKarin heel veel sterkte met je zoontje ook voor je man en de andere kinderen

Jan
Door

Jan

op 25 Aug 2015

Hoi Karin, Zoiets gebeurt toch altijd bij anderen? En dan zit je er opeens zelf in. Maar gelukkig komt dit goed.Jan

Nel Poot
Door

Nel Poot

op 25 Aug 2015

Een dikke eikentak komt los van 3.5 meter hoogte en een andere tak was ook half afgescheurd; niet in een bos, maar vlak bij een camping en niet eens tijdens een storm! Hopelijk worden de bomen daar in de toekomst beter gecontroleerd want dat de tak niet op zijn hoofd is terecht gekomen mag wel een wonder heten! Wat mooi dat het herstel mede dank zij jullie zorg zo voorspoedig verloopt. Moge het herstel volledig worden en dat alle narigheid uiteindelijk resulteert in een nog hechtere onderlinge band in jullie gezin en een nog grotere verwondering voor al die subtiele processen in het menselijk lichaam. Fijn dat de dagen in Drente je goed hebben gedaan en voor je hele gezin straks een heel mooie herfst toegewenst! Nel Poot

monique
Door

monique

op 25 Aug 2015

Beste Karin, Wat fijn dat jullie zo goed voor je zoon hebben kunnen zorgen en inderdaad wat een geluk dat die tak niet op zijn hoofd is gevallen. Ik wens hem veel beterschap en jullie allen veel sterkte. Hartelijke groet, Monique

Karin
Door

Karin

op 25 Aug 2015

Dank jullie wel voor de lieve, ondersteunende reacties.

petra
Door

petra

op 25 Aug 2015

Lieve Karin, Heel moedig van jullie allemaal. Veel sterkte en een voorspoedig herstel! Petra Bouwer

Lianne
Door

Lianne

op 25 Aug 2015

Lieve Karin,Heel veel sterkte in jullie proces verder! Wat is het schrikken, maar zo fijn dat het dankzij jullie goede zorg allemaal goed af lijkt te gaan lopen.Hartelijke groeten,

usha
Door

usha

op 25 Aug 2015

Vreselijk verhaal. Heel veel sterkte!!

Nina
Door

Nina

op 25 Aug 2015

Hi Karin,Ik hoop dat je zoon voorspoedig volledig zal genezen. Wat een nachtmerrie, zo had je je vakantie niet voorgesteld natuurlijk. Hij was echt op de verkeerde plek op de verkeerde tijd. Het allerbeste gewenst voor hem en de voor rest van jullie gezin. Tot ziens!

Liliane
Door

Liliane

op 25 Aug 2015

Hallo Karin, Toen ik je verhaal las, kreeg ik er oude rillingen van. Vreselijk! Nu dat jullie in de helingsfase zijn, wens ik jou en je gezin heel veel sterkte toe en volop energie om jullie zoontje te steunen bij zijn volledige genezing. Hartelijke groeten, Liliane Weemaes

De Henau Bea
Door

De Henau Bea

op 25 Aug 2015

Heeeeeeel veeel goed moed toegewenst aan jullie allen maar vooral een goed herstel aan je zoon ! Allerbeste groeten Beatrijs

Han ten Veldhuis
Door

Han ten Veldhuis

op 25 Aug 2015

Beste Karin, Dat was flink schrikken. Gelukkig is deze schade (nog) herstelbaar. Veel sterkte bij het herstel.Groeten Han ten Veldhuis

Paul van Aarle
Door

Paul van Aarle

op 25 Aug 2015

Jeemig Karin, wat is dat schrikken. Ik schiet helemaal vol van je verhaal. Veel sterkte de komende tijd voor jullie allemaal en heel veel beterschap voor je zoon!

Fam. Jo Post
Door

Fam. Jo Post

op 25 Aug 2015

Hallo dat was heftig. Hopelijk komt alles weer goed. Heel veel sterkte en beterschap, met het herstel van je zoontje. En ook jullie als gezin.Groetjes

Fa.
Door

Fa.

op 25 Aug 2015

HalloDat was heftig en schrikken,dat kunnen we ons voorstellen. We wensen jullie heel veel sterkte en beterschap met jullie gezin, maar vooral met je zoontje. Het duurt even, maar hopelijk komt alles weer goed.Groetjes Fam Jo Post

Irene Haket
Door

Irene Haket

op 25 Aug 2015

Dag Karin, ik durfde eigenlijk niet verder te lezen. Een heftige gebeurtenis voor jullie. Mooi om te lezen hoe je er mee omgegaan bent met voeding en alles ook. Sterkte. Irene x

Els Bouwman
Door

Els Bouwman

op 25 Aug 2015

Wat heftig Karin en wat mooi beschreven! Sterkte voor jullie allemaal en voor de kleine grote man in het bijzonder. Hartelijke groet, Els

Miriam
Door

Miriam

op 25 Aug 2015

och Karin wat erg en inderdaad als je kind iets overkomt, word je als een leeuwin. Je hebt het als moeder prima gedaan, jullie als gezin ook. Wat ben je dankbaar dat alles niet erger is dan het was. Hou je zacht.

Wilma Strik
Door

Wilma Strik

op 25 Aug 2015

Karin, Ik las net je verhaal! Sterkte in het proces, dat je zoon maar weer snel op de been zal zijn. groeten Wilma

Marijke
Door

Marijke

op 25 Aug 2015

Hallo Karin, Een heftige ervaring, zo zie je maar weer net op de verkeerde plaats, en voorbij is de vakantie, sterkte met je zoon dat alles goed mag komen. Groetjes Marijke

Maria Jannes
Door

Maria Jannes

op 25 Aug 2015

Beste Karin, Ik wens je heel veel sterkte ,en een spoedig herstel voor uw zoontje. Heel veel liefs en een dikke knuffel voor de dappere jongen Maria

Ieberich de Klein
Door

Ieberich de Klein

op 25 Aug 2015

Dag Karin,Met belangstelling en bewondering voor je kennis en passie voor je werk lees ik je nieuwsbrieven. Prive wens ik jullie gezin en de mensen om jullie heen alle kracht en liefde van Boven om te herstellen van dit ingrijpende gebeuren.Hartelijke groet, Ieberich

helma van Leeuwen
Door

helma van Leeuwen

op 25 Aug 2015

Beste Karin, Wat een vreselijke ervaring. Dat cocongevoel kan ik me heel goed herinneren.Tien jaar gelden, maar nog als de dag van gisteren. Mijn man haalde een verwijsbrief bij de huisarts, voor mij. Op een rotonde zag een vrachtwagenchauffeur hem niet en reed over zijn beide benen. De afloop was helaas fataal. Maar cat gevoel, na ce melding: verdwaasd, kokerkijken, zelfverwijten, hadden we maar dit, of dat gedaan.... Maar bij jullie komt het gelukkig goed. Jullie zijn zo goed bezig geweest: met zorg, voeding en begeleiding. En het zelfherstellend vermogen van ons lichaam is ook groot en vergeet niet het jeugdige lichaam van je zoon! Het komt goed. Ik wens jullie gezin heel veel sterkte, en vooral de kleine voetballer. Helma van Leeuwen

Karin
Door

Karin

op 25 Aug 2015

Beste Helma, Wat een verdrietig verhaal van je man. Veel sterkte met alles, ook al is het tien jaar geleden. Gelukkig komt het met mijn zoon inderdaad allemaal goed. Dank je wel.

Wies
Door

Wies

op 25 Aug 2015

Beste Karin, Wat een heftig ongeluk, ik wens jullie alle kracht en sterkte de komende tijd. En voor jullie zoon een voorspoedig herstel!

Carine
Door

Carine

op 25 Aug 2015

Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd en een spoedig herstel voor jullie zoon.

Lia
Door

Lia

op 25 Aug 2015

Je wereld staat zo in 1x op zijn kop. Het vraagt veel van je incasseringsvermogen als zoiets met je kind gebeurt (heb een vergelijkbare ervaring tijdens een vakantie). Jouw zoon boft met een moeder zoals jij die hem zo mooi begeleidt! Veel kracht wens ik jullie.Warme groet, Lia

Marcel Stortelder
Door

Marcel Stortelder

op 25 Aug 2015

Zutphen,25-8-2015 Beste Karin, Veel sterkte voor jullie gezin,met dit verschrikkelijke ongeluk van je zoontje,Zelf reed ik in1976 met een bromfiets tegen een boom,en lag ik een week in coma en kwam bij met een hersenkneuzing. Zie ook op internet onder : Marcel Stortelder. Mijn hoop is dat de benen van je zoontje weer helemaal genezen! Met een hartelijke groet, Marcel Stortelder

Rudolf
Door

Rudolf

op 25 Aug 2015

Gefeliciteerd met dit hele gebeuren! Pas in de loop van de tijd zal de zegen ervan zich openbaren. Rudolf

Bea
Door

Bea

op 25 Aug 2015

wat een schrik heel veel sterkte ,wijsheid ,geduld en beterschap ,gelukkig gaat het de goede kant op ,liefdevolle groeten Bea

Ghis
Door

Ghis

op 25 Aug 2015

Dag Karin,Heel heel veel sterkte. Ik duim dat alles spoedig weer goed komt!

Ineke Top
Door

Ineke Top

op 25 Aug 2015

Lieve Karin, wat een heftige ervaring maar wat zijn jullie er mooi en krachtig mee om gegaan en nog steeds: diep respect.... wat een impact op je hele gezin, een ervaring die altijd bij je zal blijven en waarvan uiteindelijk ( hopelijk) vooral de mooie kanten ervan met jullie mee blijven gaan: de warmte, de liefde, de eensgezindheid en de kracht.... Ik wens jullie allen een voorspoedig herstel ... knuffel met liefs

Ellen Roggeband
Door

Ellen Roggeband

op 25 Aug 2015

Sterkte met verder herstel van je zoon. ik kan mij levendig in de situatie verplaatsen, evenals in pijn, herstel en toch een aan angst grenzend ontzag voor de natuur, die is blijven hangen nadat een tak mijn schouder uitzocht om op te landen. gebroken, natuurlijk. maar ik deel ook het gevoel van groot geluk, het was máár mijn schouder! groeten, Ellen

Nellie de Moor
Door

Nellie de Moor

op 25 Aug 2015

Dag Karin, Wat een heftige gebeurtenis! Wij wensen jullie veel sterkte en een spoedig herstel voor jullie zoon en broer!Nellie en Piet de Moor

catharina
Door

catharina

op 25 Aug 2015

Wat een geluk bij een ongeluk. sterkte!

vanessa
Door

vanessa

op 25 Aug 2015

Sterkte aan jullie allemaal!!

Marjan
Door

Marjan

op 25 Aug 2015

Jee, wat een heftig verhaal! Heel veel sterkte voor jullie allemaal en veel beterschap voor jullie zoon!

Ada Charley
Door

Ada Charley

op 25 Aug 2015

Ha Karin,joh,wat een schrik,zo je kind daar te zien liggen onder zo' n joekeltak ! En , wat een gedoe,wat er dan gebeurt ! Knap,dat je overeind bleef staan ,die dag en daarna ! Fijn,dat er goede hulp was ! En ,wat fijn,dat jij er zo van weet.Veel sterkte voor een hoopvolle toekomst ,voor jou ,je zoon,en je gezin !! Hartelijke groeten, Ada Ch.

Loes
Door

Loes

op 25 Aug 2015

Beste Karin.Wat een vreselijk ongeluk. ik weet hoe het is om je eigen kind zo te zien. Ik hoop van harte, dat hij weer snel alles kan. Heel veel sterkte voor jou en jouw gezin. Laat nog maar eens horen hoe het gaat.Groetjes, Loes.

Ingrid
Door

Ingrid

op 25 Aug 2015

Heftig zeg. Ik heb tranen in mijn ogen omdat de zorg om kinderen een herkenbare emotie is. Veel sterkte.

Ellis
Door

Ellis

op 25 Aug 2015

Heel veel sterkte voor jullie hele gezin!

Roelie
Door

Roelie

op 25 Aug 2015

Tjonge, wat een heftige ervaring voor jullie gezin. Gelukkig niet op zijn hoofd en met de goede zorg die hij krijgt zal het vast weer goed komen. Dan pas merk je hoe kostbaar het leven is.

Erna van Diermen-Leeuwenkamp
Door

Erna van Diermen-Leeuwenkamp

op 25 Aug 2015

Hoi Karin, Wat een aangrijpend verhaal en wat zullen jullie geschrokken zijn. Op zo'n moment staat je leven even stil. Gelukkig geneest jullie zoon goed. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte en voor jullie zoon een zéér voorspoedig herstel. Hartelijke groet, Erna ????

Jenny Koersen
Door

Jenny Koersen

op 25 Aug 2015

Van harte een voorspoedig verder herstel gewenst en alle goeds voor jullie allemaal. Jenny Koersen

Lies
Door

Lies

op 25 Aug 2015

Wat een schrik voor iedereen en vooral voor jullie zoontje! Ik hoop dat het weer helemaal goed komt met hem. Gezien de goede zorgen heb ik er alle vertrouwen in.

Marike Dijkstra
Door

Marike Dijkstra

op 25 Aug 2015

Beste Karin, hoe invoelbaar, mijn zoontje van 11 sprong achterna gezeten door een nest hoornaars uit een jagershut in Duitsland en heeft daarbij een zeer gecompliceerde enkelbreuk opgelopen. We zijn met de helicopter naar het ziekenhuis vervoerd waar ze hem geopereerd hebben. Ik heb 4 nachten bij hem in het ziekenhuis geslapen, waarvan vooral de eerste 2 heel zwaar waren. Wat had dat jochie een pijn en wat voel je je dan onmachtig!! Komende vrijdag moeten de geplaatste metalen draden er weer uit gehaald worden en dan maar afwachten hoe het weer gaat met loopgips (dat duurt nog wel 3 weken) en vervolgens met groeien, want ook zijn groeischijf is beschadigd. Maar ik wil wel van het positieve uit blijven gaan. Ik probeer ook zoveel mogelijk buiten de reguliere medische middelen om hem te helpen. Dat earthing laken is een goed idee van je. Ik ga hem mijn hoofdkussen sloop geven! En zinkmethionine om de botopbouw te stimuleren. Verder heb ik hem heel veel homeopathische middelen gegeven en is er al EMDR gedaan door zijn vader om het trauma te verwerken. We zijn hier nog wel even mee bezig. En nu ben ik ook nog net verhuisd naar een plek, die voor hem 40 minuten fietsen van zijn schooltje is. En ik heb geen auto. Hij houdt het ook nog geen volle dagen vol op school, maar wat een geregel.... Je ziet ik snap het hééélemáááál !!! Ik wens jou, je zoontje en je hele familie heel veel sterkte en een zeer voorspoedig herstel! Doe ze allemaal maar versteld staan! Veel liefs, Marike

Karin
Door

Karin

op 25 Aug 2015

Hoi Marijke, Dank je wel en jij ook veel sterkte.

Vera
Door

Vera

op 25 Aug 2015

Wat heftig Karin! Veel liefde, kracht en wijsheid voor jullie! X

Theo en Corry
Door

Theo en Corry

op 25 Aug 2015

Lieve Karin, wat een ingrijpende gebeurtenis in jullie leven. Maar wat gaan jullie er goed mee om. Heel veel sterkte. Liefs van Theo en Corry uit Naaldwijk

Atie
Door

Atie

op 25 Aug 2015

Hoi Karin, Wat zullen jullie geschrokken zijn. Samen met jou hoop ik dat alles weer goed komt met je zoon !

Merry
Door

Merry

op 25 Aug 2015

Heftig hoor. Sterkte.

Sylvia
Door

Sylvia

op 25 Aug 2015

Ik leef met jullie mee, veel aandacht, geduld en vertrouwen toegewenst!

A.m. Van dijk
Door

A.m. Van dijk

op 25 Aug 2015

Lieve karin, wat een vreselijk ongeluk, je arme zoon, wat een pijn zal dat gedaan hebben. Ik hoop dat alles weer goed komt met zijn benen, heel veel sterkte. Xxxria

Marga van Klinken
Door

Marga van Klinken

op 25 Aug 2015

Heftig zeg Karin, Ik hoop dat je zoon nu snel verder geneest en dat jullie weer kunnen gaan bijkomen van de schrik. veel sterkte en lieve groet, Marga

Madelein
Door

Madelein

op 25 Aug 2015

Gelukkig kon je putten uit jouw kennis, wijsheid en kracht. Van harte beterschap en veel sterkte!

Trudie
Door

Trudie

op 25 Aug 2015

Schiet weer vol! Wat een drama was het en wat een impact heeft het gehad op iedereen, jullie waren er en zijn er 24 / 7 voorhem, dank!!

Lisette
Door

Lisette

op 25 Aug 2015

Heftige gebeurtenis zeg. Veel sterkte voor jullie de komende tijd!

Theo Keizer
Door

Theo Keizer

op 22 Aug 2015

Karin, Ik las net je verhaal!! Sterkte in het proces Theo

Reactie plaatsen