"Hoe minder moeite dat je doet, hoe beter dat het lukt", vertelt Lore nadat ze een retraite bij mij heeft gedaan. Maar 'minder moeite doen' is een hele kunst. In een samenleving waarin we van kleins af aan leren ons best te doen, kan het een hele omschakeling zijn voor velen. Mezelf inclusief  .

Op het moment dat je ogen totaal ontspannen zijn, gaat het zien vanzelf en zie je perfect. Op het moment dat je zicht wazig is, geeft dit je dus ook informatie: je bent niet ontspannen.

Onderuitgezakt zitten is geen ontspanning

Ontspanning betekent niet onderuitgezakt zitten op de bank. Dat is eerder 'onder-spanning'. Je kunt juist heel goed actief zijn, terwijl je ontspannen bent. De kunst is om vanuit die ontspanning te handelen, te bewegen, te leven.

Gespannen zien geeft stress in het hele lichaam. Het stroomt het niet goed in je ogen, je brein, je lijf. Je systeem verhardt, je blikveld wordt vele malen kleiner, het zicht vervaagt, kleuren nemen af in intensiteit.

Rust, ruimte, zachtheid

De VolZichtmethode is erop gericht je te leren deze continue gespannenheid om te keren naar rust, ruimte, zachtheid, weidsheid en wijsheid.

'Hoe minder moeite ik doe, hoe beter het lukt' betekent niet dat alles vanzelf gaat. Het is juist belangrijk om in actie te komen en het zicht van binnenuit te helen. Het is belangrijk dat je leert hoe je in de flow kunt komen van het ontspannen zien.

Zien zonder bril of lenzen

Ben je eenmaal in deze flow gestapt? Dan werkt deze door in alle lagen van je leven. Zoals Rita mij vertelde: "Sinds ik met de VolZichtmethode bezig ben, merk ik dat ik er heel anders insta op mijn werk. Ik ben relaxter en loop niet overal achteraan. Het frappante is dat er als vanzelf oplossingen naar me toekomen. Het gaat allemaal veel makkelijker."

Dat is het geheim: Door in de flow te stappen open je jezelf voor heling en volgt gemak als vanzelf.

Wil jij met mij samen in de stroom stappen?

Wil jij ook in de flow, de stroom van je leven komen in plaats van in de tegenstroom? Ik heb zelf in die tegenstroom gezeten en weet hoe je hem kunt omkeren.

VolZicht biedt een uitgebreid arsenaal aan gratis video’s en blogs, live dagen, opstartpakketten en jaarprogramma’s aan. Passend bij ieders behoefte en vraag.
Omdat er mensen zijn die mij hebben laten weten 1 : 1 met mij persoonlijk te willen werken, bied ik sinds vorig jaar het Diamond-traject aan.

Dit is een exclusief jaartraject op individuele basis voor slechts 7 deelnemers per jaar.

Het gaat er gedurende dit jaar om dat je de principes, kennis en vaardigheden leert om die specifieke levensstijl in je leven te verankeren waarbinnen er flow ontstaat, waardoor innerlijke heling voor jouw ogen en zicht alle ruimte krijgt. Ik faciliteer je persoonlijk tijdens dit 1 : 1 exclusieve Diamond-traject.
Deelname vraagt om 100% commitment aan dit proces, ondersteund door een serieuze investering in tijd, aandacht en budget.


Ben jij geïnteresseerd? Dan wil ik je vragen om een mail te sturen naar info@volzicht.nl. Beschrijf daarin kort waarom jij een jaar lang op individuele basis met mij aan de slag wilt en wat je wilt bereiken. Dan hebben we meteen een startpunt voor ons eerste gesprek.

Alvast welkom in de flow!

Liefs, Karin

Wil je het filmpje van Lore zien, klik op onderstaande afbeelding.:

zien zonder bril of lenzen


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen