"Ik voel me veel krachtiger sinds ik het VolZicht programma volg"

"Ik voel me veel krachtiger sinds ik het programma volg", vertelt Marja mij laatst. Ze heeft afgelopen jaar het VolZicht jaarprogramma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen gedaan en ze had last van veel klachten.

Haar ogen waren heel droog, ze had hier veel pijn aan. Na een staaroperatie was die verergerd en zag ze lichtjes aan de zijkant van haar blikveld. Ze had last van nachtblindheid en ze was veel moe, vaak ziek en zat niet lekker in haar vel.


Veel mensen kampen met vermoeide, pijnlijke, droge ogen. Vaak gaat dit samen met andere klachten, zoals staar bij Marja. En wazig zicht. Ogen die droog en vermoeid zijn, kunnen niet scherp zien.

Ze dacht: Wat eten die mensen raar

Toen Marja met mijn programma begon, had ze wel wat weerstand, vooral wat betreft de voeding. "Ik dacht, deze mensen eten zo raar, dat ga ik nooit doen", vertelt Marja. Maar stap voor stap is ze toch wel met de voeding aan de slag gegaan.

"Dat was in het begin nog niet per se makkelijk", vertelt Marja. "Ik kreeg ontgiftingsreacties. Het was heel fijn hierin begeleid te worden, want daardoor heb ik wel doorgezet en nu voel ik me veel krachtiger dan voorheen. Iedereen om me heen kwakkelt en voelt zich ziek. Ik heb nergens last van en voel me heel sterk.

Helende oefeningen

De oefeningen zijn helend en vind ik fijn om te doen. Maar voor ik het weet laat ik ze verslonzen. Doordat ik het programma volg word ik steeds geactiveerd en gemotiveerd om hiermee aan de slag te zijn."


De heling van de ogen gaat dus niet over 1 nacht ijs en is niet voor iedereen geschikt. Want het vraagt dat je net als Marja hier echt in investeert met aandacht, tijd, geduld en geld om de juiste stappen te zetten. Zodat je ook echt tot innerlijke heling komt van jouw ogen en zicht.

"Blij dat ik met VolZicht in aanraking ben gekomen"

Marja: "Mijn zicht is duidelijk beter geworden, mijn ogen doen geen pijn meer en ook mijn nachtblindheid is verbeterd. Ik ben enorm blij dat ik met Volzicht in aanraking ben gekomen en zoveel van je kan leren wat mijn ogen en algehele gezondheid ten goede komt".

Is het iets voor jou om mensen te ondersteunen en begeleiden naar innerlijke heling met ogen als ingang.

VolZicht Opleiding

De VolZicht methode brengt  rust in stilte, in jezelf, en activeert het zelfhelend vermogen.  De mogelijkheid is er om de VolZicht Opleiding te volgen:: De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen. Je gaat met je eigen innerlijke heling aan de slag en je leert hoe je anderen hiermee kunt helpen.

  • Wil jij graag anderen en jezelf helpen?
  • Vind jij het ook belangrijk dat mensen weer de tools in handen krijgen om zichzelf te helen?
  • Vind jij gezondheid belangrijk en geef je graag door aan anderen hoe ze hun situatie kunnen verbeteren?
  • Heb je een eigen praktijk of wil je die graag starten?
  • Op een makkelijke manier, zonder het wiel zelf uit te hoeven vinden?
  • Vind je ogen en goed zicht voor jezelf en anderen belangrijk?
  • Wil je hier goed mee verdienen?

Als je bij vijf of meer van deze vragen een echte JA voelt, neem dan contact met ons op voor een gesprek. Dan informeren we je verder. Mail naar info@volzicht.nlOver de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen