"Ik voel me veel krachtiger sinds ik het VolZicht programma volg"

"Ik voel me veel krachtiger sinds ik het programma volg", vertelt Marja mij laatst. Ze is in maart gestart met mijn jaarprogramma en ze had last van veel klachten.

Haar ogen waren heel droog, ze had hier veel pijn aan. Na een staaroperatie was die verergerd en zag ze lichtjes aan de zijkant van haar blikveld. Ze had last van nachtblindheid en ze was veel moe, vaak ziek en zat niet lekker in haar vel.


Veel mensen kampen met vermoeide, pijnlijke, droge ogen. Vaak gaat dit samen met andere klachten, zoals staar bij Marja. En wazig zicht. Ogen die droog en vermoeid zijn, kunnen niet scherp zien.

Ze dacht: Wat eten die mensen raar

Toen Marja met mijn programma begon, had ze wel wat weerstand, vooral wat betreft de voeding. "Ik dacht, deze mensen eten zo raar, dat ga ik nooit doen", vertelt Marja. Maar stap voor stap is ze toch wel met de voeding aan de slag gegaan.

"Dat was in het begin nog niet per se makkelijk", vertelt Marja. "Ik kreeg ontgiftingsreacties. Het was heel fijn hierin begeleid te worden, want daardoor heb ik wel doorgezet en nu voel ik me veel krachtiger dan voorheen. Iedereen om me heen kwakkelt en voelt zich ziek. Ik heb nergens last van en voel me heel sterk.

Helende oefeningen

De oefeningen zijn helend en vind ik fijn om te doen. Maar voor ik het weet laat ik ze verslonzen. Doordat ik het programma volg word ik steeds geactiveerd en gemotiveerd om hiermee aan de slag te zijn."


De heling van de ogen gaat dus niet over 1 nacht ijs en is niet voor iedereen geschikt. Want het vraagt dat je net als Marja hier echt in investeert met aandacht, tijd, geduld en geld om de juiste stappen te zetten. Zodat je ook echt tot heling komt van jouw ogen en zicht.

"Blij dat ik met VolZicht in aanraking ben gekomen"

Marja: "Mijn zicht is duidelijk beter geworden, mijn ogen doen geen pijn meer en ook mijn nachtblindheid is verbeterd. Ik ben enorm blij dat ik met Volzicht in aanraking ben gekomen en zoveel van je kan leren wat mijn ogen en algehele gezondheid ten goede komt".

Trakteer jezelf het komende jaar op jonge ogen

beter zien zonder bril of lenzen

11 januari in het nieuwe jaar geef ik de workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen. Deze workshop geef ik al 12 jaar en ruim 1500 mensen hebben hiermee hun start gemaakt om hun ogen en zicht te helen.

Nu is je kans om voor een voordelige prijs mee te doen en alles te leren wat jouw ogen nodig hebben om fit en vitaal te zijn.

 T/m 31 december kun je nog meedoen voor de vroegboekprijs. Je kunt hier klikken om je aan te melden. Je kunt live en online meedoen.

En een optie is om met je team van je werk te komen, voor gezonde ogen op de werkvloer. Als je je team wilt aanmelden stuur dan een e-mail naar info@volzicht.nl


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien. Zonder brillen, lenzen of operaties. Sinds 2010 heeft zij meer dan 2850 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen.
Reactie plaatsen