Wat kun je van mij en VolZicht verwachten
19 maart 2024 

Wat kun je van mij en VolZicht verwachten

In april 2010 ben ik met VolZicht gestart en in de loop der jaren heb ik heel wat ontwikkeld. Ik begon met een uitgeprint A4tje om mijn eerste cursus te promoten. Dit had ik op diverse plekken opgehangen. Drie mensen kwamen hier op af. Jippie, ik kon mijn cursus gaan geven!

Om de juiste klanten te vinden die mee willen doen met mijn programma's vraagt veel inzet. Het A4tje op de computer werd al snel een echte mooie folder. Snel begon ik het vervelend te vinden om steeds overal mijn folder te verspreiden en kwam ik op het pad van internet.

Internet helpt me bij mijn missie

Van begin af aan is mijn missie geweest: "Iedereen moet op zijn minst weten dat er een alternatief is voor brillen en lenzen." Om die missie te kunnen vervullen is het gebruik van internet efficiënter dan folders verspreiden.

Internet gaf me ook de mogelijkheid om 'online producten' te ontwikkelen, dus trajecten waarmee mensen zelfstandig met de heling van hun ogen aan de gang kunnen gaan. In het ontwikkelen ervan zit heel veel tijd, geld en energie. Ik ben een eenmansbedrijf. Ik doe dit allemaal zelf, zonder subsidie en zonder sponsoring. Ik huur wel mensen in die me bij specifieke klussen helpen. Inmiddels heb ik een fijn team om me heen gebouwd. VolZicht is zo gegroeid, daar is hulp bij nodig.

Blijde én boze reacties via de mail

Gaandeweg bereik ik steeds meer mensen middels het internet en de (online) producten. Dat brengt met zich mee dat er vele vragen via de mailbox binnenkomen. Die vragen zijn heel verschillend van aard: van blijde reacties van mensen die alleen al met mijn gratis e-book een verandering hebben bereikt, tot serieuze verzoeken om begeleiding, maar ook boze reacties. Sommigen vinden me te commercieel, of vinden dat ik het anders moet doen, of zijn boos over de boodschap die ik verspreid.


Van de blijde reacties word ik altijd blij. Als iemand resultaat bereikt met de heling van zijn ogen, nieuwe inzichten krijgt of zich beter in zijn vel voelt, geeft mij dat voldoening. De boze reacties zijn niet fijn. Ik heb daarmee leren omgaan. Ze zijn een bijeffect als je je kop boven het maaiveld uitsteekt.

Mijn tijd is kostbaar

Ik heb veel tijd in VolZicht gestoken en ik ben in de loop der jaren steeds zuiniger geworden op die tijd, want die is mij kostbaar. Dit betekent dat ik tegenwoordig alleen nog maar mensen spreek en begeleid die een Jaarprogramma of Diamond-programma doen, of die de VolZicht-opleiding bij mij volgen. Ik beantwoord geen mails en doe geen intakegesprekken. Daar heb ik mijn team voor. En ook hun tijd is kostbaar. Ze kunnen niet iedereen via de telefoon spreken en ook niet alle mails uitgebreid beantwoorden.

Een belangrijke vraag die mensen hebben

Een belangrijke vraag die mensen hebben gaat over de oogklachten die spelen en of de VolZichtmethode daar ook voor werkt. Mijn antwoord hierop is:

Ik werk binnen mijn programma's met het concept van innerlijke heling. Ik gebruik daarbij de ogen (en de problemen die zij 'laten zien') als ingang en spiegel. Als je aan de gang gaat met innerlijke heling, verandert letterlijk en figuurlijk je blik op de wereld en op jezelf. Innerlijke heling is een enorm breed gebied, eigenlijk onuitputtelijk. Je zult pas echt weten wat het voor je doet als je op dat pad bezig bent.

Wil jij het pad naar innerlijke heling aangaan?

Als je geïnteresseerd bent in de trajecten van VolZicht en wilt weten of hoe ik werk passend is voor jou, kun je jezelf de vraag stellen: "Wil ik het pad naar innerlijke heling aangaan, of geloof ik meer in heling van buitenaf?"

Als je een "Ja" voelt bij innerlijke heling, kun je (vrijblijvend) het intakeformulier invullen. Vervolgens beoordelen wij hoe we je het best van dienst kunnen zijn:

Link naar intakeformulier

Zit je meer in het geloof in heling van buitenaf, maar voel je toch nieuwsgierigheid naar een andere manier? Dan raad ik je aan om je eerst wat verder te verdiepen. Lees bijvoorbeeld dit artikel:

Voor wie is de VolZicht methode geschikt?

Veel succes op jouw pad naar vol zicht!

Hartelijke groet,

KarinOver de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen