In het oog van de storm

In het oog van de storm is er rust en stilte. Voordat ik zelf met natuurlijke oogheling in aanraking kwam was ik doodmoe en voelde me totaal gestresst. Mijn derde zwangerschap had mij compleet uitgeput. Iedere dag weer sleepte ik mij door de dag heen. En dat waren zeer gevulde dagen, want een leven met drie kleine kinderen is behoorlijk druk.

Mijn energie was totaal op

Ik zat middenin de drukste tijd van mijn leven en mijn energie was totaal op. En het ergste van alles: ik was doodmoe, maar kon niet slapen!

Ik hield het vol, dat wel. Mijn baan was ik inmiddels kwijt, gelukkig maar. Die kon ik er niet meer bij hebben.

De ogen wijzen de weg naar heling en rust

Mijn leven was één grote storm. En ik zat niet in het centrum van de storm, dus de storm woei alle kanten op en ik kon mijzelf maar net staande houden.

Mijn ogen leerden mij hoe ik tot rust kon komen

Toen kwam natuurlijke oogheling op mijn pad. Mijn ogen leerden mij hoe ik zelf tot rust kon komen, van binnenuit, en in het midden van de storm kon zijn. Mijn levensomstandigheden veranderden niet, behalve dan dat de kinderen langzaamaan groter en zelfstandiger werden.

Wat er vooral veranderde was ik zelf. Ik kwam steeds meer in mijn rust. Ik kon weer slapen, ik kreeg weer energie, ik voelde me weer goed en blij. Ik kreeg mijn leven weer terug.

Een oog is stil en rustig

Zijn in het oog van de storm. Bijzonder toch hoe voor deze uitdrukking het oog gebruikt wordt. Het had ook kunnen zijn: in het hart van de storm. Maar een hart klopt, een oog is stil. Stil en rustig.


Wellicht speelt er ook veel stress en spanning in jouw leven en denk je dat als die spanning en stress maar eenmaal weg zijn, het wel goed komt. Maar het gaat er juist om dat je in het oog staat van de storm. Dat je je goed voelt ONDANKS alles wat er gebeurt en speelt. Met de heling van de ogen als ingang ga je de weg zien naar innerlijke stilte en rust. Die er altijd zijn.

Wil jij de weg naar jouw rust en stilte vinden?

Wil jij je ook laten leiden door jouw ogen, naar jouw innerlijke rust en stilte? Ik heb per jaar ruimte voor 5 Diamond-klanten die ik persoonlijk en intensief begeleid. In januari start ik een nieuwe ronde, met 5 nieuwe klanten. De verkennende gesprekken hiervoor zijn net van start gegaan.

Wil jij een van deze 5 mensen zijn, stuur dan een mail naar info@volzicht.nl met jouw motivatie om samen met mij een jaar lang op weg te gaan naar het oog van de storm.

Ik kijk uit naar je bericht!

Hartelijke groet,

Karin


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen