Marion had ontzettende pijn in haar ogen

Marion had ontzettende pijn in haar ogen toen ze vorig jaar bij mij terecht kwam. Ik sprak een wanhopige vrouw, die niet wist hoe ze de dag door moest komen door de pijn. Haar ogen waren superdroog en zagen er rood uit. Het beïnvloedde haar hele leven, ze kon weinig tot niets meer doen. 

Terwijl ze van nature een hele actieve vrouw is. Ze heeft jaren als manager voor een hotelketen gewerkt, ze woont in Spanje en in Nederland, heeft een schare kinderen en inmiddels ook kleinkinderen. En dat was ze nu helemaal kwijt.

goed zien zonder bril

"Het klopt helemaal wat Karin zegt."

In alle diëten die mensen volgen, worden de ogen vergeten, waardoor ze uitgehongerd raken. De ogen drogen uit en gaan pijn doen. Alleen maar de juiste voeding geven volstaat niet, want op een gegeven moment is de stress in de ogen zo groot dat ze de voedingsstoffen niet meer op kunnen nemen. De ogen ontspannen is een essentieel onderdeel naar herstel.

Om haar situatie weer te helen is Marion in mijn jaarprogramma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen gestapt. Ze vertelt vol enthousiasme: “Het klopt helemaal wat Karin zegt, door de VolZicht methode te volgen, ben ik ten eerste van mijn pijnlijke ogen afgekomen. Dat was al heel fijn. Maar ik werd er helemaal blij van om te ontdekken hoe mijn zicht veranderde. Ik zie niet alleen scherper, maar ook veel meer kleuren, diepte, contrast. Mijn blikveld is groter".

We denken bij onze ogen vaak vooral aan het zicht naar buiten toe. Wat we zien, maar meer nog, wat we niet zien. We mopperen op onze ogen dat ze de omgeving wazig waarnemen. Ze doen het niet goed. Maar op het moment dat je goed voor ze gaat zorgen, dan keert zich dat om. En dan verandert er veel meer dan je fysieke zicht. 

"Ik doorzie nu de spelletjes die mensen spelen"

Zoals Marion ontdekte: "Wat ik helemaal niet had verwacht, maar echt opmerkelijk is dat ik hierdoor nu de spelletjes doorzie die mensen met mij spelen. Dat is enorm verhelderend. Want ik laat me nu niet meer manipuleren.” 

Een bijzonder bij effect van de oogheling, waardoor ze nu heel anders in het leven staat. Doordat ze spelletjes doorziet, laat ze niet meer over zich heen lopen en komt ze veel beter voor zichzelf op. Want ook daar kreeg ze zicht op, haar eigen gedrag waardoor mensen die spelletjes konden spelen. 

Inmiddels is Marion een eigen bedrijf gestart

De  situatie is binnen een jaar totaal omgedraaid. Doordat ze van de pijn in haar ogen is afgekomen, is ze nu weer die actieve vrouw. Maar nu komt ze ook voor zichzelf op en kreeg ze de zin, energie en inspiratie om iets nieuws te beginnen.  Ze is heel krachtig en effectief een eigen onderneming gestart in chique bedlinnen. 

Is het voor jouw werk belangrijk dat je goed kunt zien?

Wil je op de allerbeste manier functioneren en niet meer last hebben van jouw ogen?  VolZicht biedt al meer dan tien jaar adequate begeleiding, ondersteuning en verdieping. Klik hier om gesprek met ons in te plannen. Dan kijken we samen met jou hoe VolZicht je hierin verder kan helpen.
Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen