Het helen van de ogen is geen magie maar logica
27 april 2022 

Het helen van de ogen is geen magie maar logica

Ik hoor vaak dat mensen niet kunnen geloven dat het mogelijk is om zelf het zicht te helen. Het lijkt misschien een sprookje, maar toch is het geen magie wat ik doe met VolZicht. Wel logica. Door de logische stappen te zetten die nodig zijn, kun je jouw zicht genezen en herstellen. En dat is dan weer wél een prachtig, magisch proces. Ik schrijf daarover uitgebreid in mijn nieuwe boek Heel je Ogen heel je leven.

Je bent niet alleen

Als je met oogklachten te maken hebt, ben je niet de enige. Veel mensen kampen met diverse oogklachten. Het kan zijn dat je niet scherp ziet in de verte, of de kleine lettertjes niet kunt lezen. Of er spelen andere problemen, zoals droge, pijnlijke, vermoeide, branderige ogen. Misschien zie je storende vlekjes, of zijn je ogen ziek en heb je van de oogarts een diagnose gekregen, zoals staar, glaucoom, maculadegeneratie.


Vooral zo'n diagnose kan de grond onder je voeten vandaan slaan. Maar het goede nieuws is dat er wel degelijk iets aan te doen is op een natuurlijke manier. Want in essentie komen alle problemen die we ervaren met de ogen voort uit het feit dat we ze niet geven wat ze nodig hebben. Doordat de balans zoek is, raken de ogen gespannen, gestrest, behoeftig. Dat wordt niet vanzelf beter, daar moet je actief iets aan doen. Als je daartoe bereid bent, kun je het aftakelingsproces omkeren.

Goed, scherp en helder zien

Hoe kun je je ogen geven wat ze nodig hebben? Dat is de vraag waarin ik me de afgelopen dertien jaar heb verdiept. Door zelf veel met het helen van mijn ogen bezig te zijn en op onderzoek uit te gaan middels literatuur, trainingen, scholing, gesprekken met experts etc., heb ik me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en ben ik te weten gekomen wat ze nodig hebben om weer goed, scherp en helder te zien.

Ik weet wat de ogen nodig hebben, maar wat hebben mensen nodig om goed voor hun ogen te gaan zorgen? Deze vraag kwam bij me naar boven toen ik begon met het schrijven van mijn boek. Vervolgens heb ik die vraag gesteld aan mijn lezers. Daarop heb ik vele inspirerende reacties ontvangen, dank jullie wel daarvoor! Ik heb jullie input zo veel mogelijk meegenomen.

Goed zien zonder bril of lenzen

Een rijkgeschakeerd boek

Nu is de magie van het schrijfproces voltooid, het manuscript ligt klaar om naar de drukker te gaan. Het boek vertelt diepgaand over de 4 magische stappen die nodig zijn om de ogen en het zicht te helen. Ik heb een aantal mensen als proeflezer gevraagd en daar kwamen fijne reacties uit voort. Volgens Clé Scheele is Heel je Ogen heel je leven een rijkgeschakeerd boek geworden, vol waardevolle informatie en adviezen:

Clé Scheele: “Dat er zo veel komt kijken bij goed zicht ... Karin deelt gedreven de veelzijdige kennis die zij in de loop der jaren heeft vergaard. Ze reikt een stortvloed van adviezen en oefeningen aan. Omdat ze het hoe en waarom op een prettig leesbare manier toelicht, kun je gelijk aan de slag. Daarnaast maakt Karin duidelijk dat helder zien veel verder gaat dan scherp zien. De rijkdom aan informatie in het boek gaat over de gezondheid van het oog, maar ook deelt Karin haar visie op de invloed van zicht en inzicht op het verruimen van ons blikveld, ons gehele functioneren en gevoel van welbevinden. En dat, zonder ook maar ergens zweverig te worden.” 

Voorverkoop

Je kunt Heel je Ogen heel je leven nu al bestellen in de voorverkoop. Zodra het boek gedrukt is, sturen we je een exemplaar toe. De verwachte levertijd is half juni.

Na aankoop ontvang je in de tussentijd wekelijks een hoofdstuk in pdf-vorm.

Woon je in Nederland, bestel het boek door hier te klikken.

Woon je binnen Europa, klik dan hier, woon je buiten Europa, klik dan hier.


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen