De wereld is een spiegel

"Ik merk dat ik binnen de chaos van het land waar ik woon een oase van rust aan het creëren ben," vertelt Jan. Hij is dit jaar gestart met het Diamond-programma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen. Dit is een exclusief traject waarbinnen ik mensen 1-op-1 begeleid. Het doel is zelfverwezenlijking, door de verbinding weer aan te gaan met ons natuurlijke wezen.

Een leven vol chaos

Jan is ondernemer en woont al meer dan tien jaar in Congo. Een nogal hectisch land, dat continu op de rand van burgeroorlog balanceert. De chaos van het land herkent hij ook in zichzelf. Hij heeft een leven vol chaos geleid. En er is nog steeds chaos in zijn leven, maar sinds hij met het Diamond-programma bezig is, merkt hij dat er dingen veranderen.

Jan: "Er komen nu ineens mensen op mijn pad die mij echt helpen en ondersteunen. De mensen die het slecht met mij voorhebben, verdwijnen. En niet alleen de mensen, maar ook de honden. Wij hebben een aantal honden, één hele lieve, wijze hond zit nu aan mijn voeten. Maar we hadden er ook een paar die onze schapen aanvielen. Daar zat ik mee in mijn maag, wat met de honden te doen. Opvallend genoeg zijn deze honden verdwenen na onze laatste 1-op-1-sessie. Geen idee waar ze naartoe zijn gegaan."

Stress veroorzaker van slecht zicht

Het Diamond-programma is erop gericht je weer in verbinding te brengen met je natuurlijke staat van zijn. Als je daar niet mee in verbinding bent, ontstaat er stress en dat is de grootste veroorzaker van zichtproblemen. Ga je vervolgens een bril of lenzen dragen, dan ontstaat er nog meer stress en raakt de verbinding alleen nog maar verder verstoord.

 Slecht zien door stress, goed zien zonder bril

Het primaire doel van het Diamond-traject is niet om beter te gaan zien, dat is het bij-effect. Als je namelijk de focus teveel legt op het verbeteren van het zicht, stap je buiten jezelf en daarmee belemmer je juist de verbinding met je natuur. Zodra je de verbinding herstelt ben je in balans, vrij en zonder spanning. Alles stroomt. Je gaat beter zien, maar in zoveel bredere zin. Je gaat zien voorbij het fysieke zicht.

Jan verandert en zijn omgeving verandert mee

Jan verandert door de stappen die hij zet. Verandering van eten, het doen van oefeningen en vooral ook de 1-op-1-sessies met mij waarin we echt naar de oorzaak van zijn klachten gaan; dit alles brengt hem in verbinding met zijn natuurlijke staat van zijn. Door de veranderingen in hem, verandert zijn energieveld. Dat maakt dat hij nu mensen (en honden) aantrekt die hem ondersteunen. De mensen die hij al om zich heen heeft, kunnen niet anders dan óf met hem mee veranderen, óf uit zijn leven verdwijnen. Jan begint deze verbanden te door-zien. Hij gaat steeds meer zien voorbij het fysieke zicht.

 Hoe ga je om met veranderingen in je zicht?

Het Diamond-programma is het meest exclusieve programma dat ik aanbied binnen VolZicht. Dat Jan in Congo woont en ik in Nederland zit, is geen probleem. Het programma is afgestemd op hem; wat is wenselijk en werkbaar? Wij spreken elkaar telefonisch voor de 1-op-1-sessies. Het online gedeelte van de lessen staat voor hem op een stick omdat zijn internetverbinding erg slecht is. En toen Jan voor drie maanden even in Europa was, heeft hij meerdere live dagen en een retraite kunnen meedoen.

Wil jij de verbinding met je natuurlijke wezen herstellen?

Wil jij leren zien voorbij het fysieke zicht? Wil je de verbinding herstellen met je natuurlijke wezen en weer vrij, ontspannen en stromend leven?

Ik heb per jaar ruimte voor 5 Diamond-klanten. In januari start ik een nieuwe ronde. De verkennende gesprekken hiervoor zijn net van start gegaan.

Stuur een mail naar info@volzicht.nl met jouw motivatie om dit traject te doen en beschrijf wat jou geschikt maakt om hier samen met mij aan te werken.

Hartelijke groet,

Karin


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen