Oogstrelend!

Oogstrelend! C_A_lava_Tijdens een Gezondheidsbeurs van Frontier kwam ik in aanraking met de Whizzard cards en ik vond ze direct prachtig. Ik wilde ze wel hebben, maar liet ze toch liggen, want ik had al zoveel verschillende kaarten. Een kaartje trekken vind ik namelijk echt leuk om te doen en het heeft me ook meerdere malen door moeilijke periodes heen geholpen. In het begin van VolZicht verliepen dingen niet altijd zoals ik ze wilde. Zo had ik eens een workshop gepland, ik had zes aanmeldingen.  Eén voor één zegden de deelnemers af. Vanwege ziekte, geen oppas hebben, toch niet willen. Allemaal in de laatste week, ik kon de huur van de ruimte niet meer afzeggen, die moest ik gewoon betalen. De mensen zelf hadden van tevoren niet betaald, dus dat kostte me een hoop geld.

Eigen ondernemerschap

Allerlei  gedachten kwamen naar boven: Waarom doe ik dit toch? Niemand zit op mij te wachten. Ik stop ermee. Ik voelde me rot en mislukt, maar het grappige was, ondertussen ging ik gewoon weer verder. Die avond of de volgende dag trok ik een kaartje waarop stond: Eigen ondernemerschap. Dat gaf me weer hoop en ik liet de teleurstelling weer varen. Ik had er mijn leermomenten uitgehaald en gelukkig is dit nooit meer gebeurd.

24260794_sSluit geen compromissen

Het opzetten van een eigen bedrijf vergelijk ik wel met het leren zien zonder bril of lenzen. Vele pieken en dalen gaan ook hiermee vergezeld en de gevoelens die naar boven komen, merk ik dan ook vaak terug in mijn zicht. Teleurstelling en mislukking ervaren in het zien ben ik ook met regelmaat tegengekomen. En dan was het altijd bemoedigend als ik een kaartje trok waar bijvoorbeeld op stond: Heb vertrouwen, of Gestage voortgang. Laatst trok ik een kaartje: Sluit geen compromissen stond erop. Ik begreep niet direct waar dat overging, maar even later kwam ik in een situatie waar ik heel sterk bij mijn principes bleef staan, terwijl iemand anders een middenweg van me wilde. Later komt dan dat kaartje omhoog, aha, inderdaad, ik heb geen compromissen gesloten. Dat voelt dan als een bevestiging in het opkomen voor mijn eigen principes.

Mooie boodschappen

Zoals ik zei, ik heb veel verschillende soorten kaarten. Engelenkaarten: met mooie afbeeldingen van engelen die dan dit soort boodschappen geven. Godinnen kaarten: met op iedere kaart een afbeelding van een godin uit allerlei verschillende culturen. In het boekje staat er uitleg bij uit welk land de Godin vandaan komt en waar zij voor stond. Gelukskaartjes met afbeeldingen van een kolibrie en wijze les over verschillende geluksaspecten. De boodschappen kunnen verhelderend zijn, maar me op sommige momenten ook irriteren. Ja zeg, dat doe ik toch al. Maar als ik wat dieper kijk zit er altijd een kern van waarheid in.

Oogstrelend! Whizzard kaartDe Whizzard kaarten

De Whizzard kaarten zijn anders dan de andere kaarten. De afbeeldingen zijn gebaseerd op holografische energievelden. Holografische wat? Hmm, ik weet ook niet precies wat dat is, maar het heeft te maken met energievelden die de meeste mensen met het blote oog niet kunnen zien en de makers van de kaarten dus wel. Zij hebben de energie die ze kunnen zien vormgegeven als afbeeldingen. En ik vind ze dus prachtig om naar te kijken. Er straalt een bepaalde rust vanaf en iedere kaart is weer uniek.

De elementaal energieën

De makers van de kaarten werken met de elementaal energieën waar onze hele fysieke wereld op is gebaseerd. Aarde, Water, Vuur en Lucht gecombineerd in Klei, Stoom, Myst, Lava, Wervelwind, Bliksem en Liefde. De makers vertellen dat jijzelf ook uit dezelfde basisenergieën bent opgebouwd en die je dus binnen in jezelf kunt voelen resoneren. “Deze elementaalenergieën maken het heel makkelijk voor jou om de holografische energievelden in jezelf te VOELEN. Zo word je vriendelijk en aantrekkelijk begeleid om de wereld vanuit een ander perspectief waar te nemen. Een perspectief dat je meer helderheid, liefde en bevrijding zal geven. Dit is transformatie op een speelse manier.”

Oogstrelend

Als ik zelf een kaart trek houd ik de kaart altijd even vast en kijk er een tijdje naar. Ik voel dan inderdaad wel iets gebeuren, een energiestroom door mij heen. Daarna zet ik hem neer in de kamer, hij is mooi om naar te kijken. Totdat ik op een dag bedenk, het is weer tijd voor een andere kaart. Ik heb ook een boekje bij de kaarten, waarin uitgelegd wordt wat de betekenis is van het energieveld, met een gedicht erbij. Mooi om te lezen, maar het allermooist vind ik het om naar de kaarten te kijken. Oogstrelend.

Zeven tips om goed te gaan zien

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Heb jij zelf ervaringen met kaarten, de whizzard kaarten, of andere kaarten. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie achterlaat.Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Christa
Door

Christa

op 24 Sep 2015

Kunt u mij zeggen waar de Whizard kaarten te koop zijn? Hartelijk dank

Karin
Door

Karin

op 24 Sep 2015

Hoi Christa, Je kunt even hier naar toe mailen: contact@wanttoknow.nl. Via hen heb ik ze gekocht.

Astrid pouwelsen
Door

Astrid pouwelsen

op 25 Feb 2014

Ja de beurs was heel leerzaam, ik heb een hoop nieuwe snuifjes gezien en geprobeerd, vooral de workshop van Karin is erg leerzaam, en als hij in Arnhem komt gaat mijn man er zeker na toe, want hij heeft glaucoom en hij heeft alles geprobeerd, druppels laseren en een operatie waar hij zijn zicht nog steeds niet terug heeft, Dus we gaan ervoor. Bedankt Karin. gr.Astrid

Reactie plaatsen