Podcast over mijn nieuwe boek Heel Je Ogen heel je leven
25 april 2022 

Podcast over mijn nieuwe boek Heel Je Ogen heel je leven

Ik werd geïnterviewd voor het nieuwe programma UIt Het Leven Begrepen. Ben en Ray gaan in gesprek met mensen die iets willen vertellen over hun leven. Ik heb met ze gesproken over mijn passie: de ogen en zien en over mijn nieuwe boek.

Karin Hogenboom

Wil je het interview luisteren, klik dan hier.  

Voorverkoop

Je kunt nu al het boek kopen in de voorverkoop. Zodra het boek gedrukt is, sturen we je een exemplaar toe. De verwachte levertijd is half juni. 

Na aankoop ontvang je in de tussentijd wekelijks een hoofdstuk als pdf toegestuurd.

Woon je in Nederland, bestel het boek door hier te klikken

Woon je binnen Europa, klik dan hier, woon je buiten Europa, klik dan hier.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen