Heel je ogen heel je leven

Heel je Ogen Heel je Leven; in vier stappen naar Scherp, Ruim en Zielsgelukkig Zicht.  Dit is de titel van mijn nieuwe boek. 

Cover Heel Je Ogen heel je leven
Vorig jaar  vroeg ik  hulp van mijn volgers bij het schrijven van mijn nieuwe boek. Met de vraag: Wat heb jij nodig om goed voor je ogen te gaan zorgen? 

Veel reacties heb ik ontvangen en met deze  inspiratie ben ik aan de slag gegaan. 

Het schrijven is klaar, het heeft maanden in beslag genomen en is vooral in stilte gebeurd, naast mijn gewone werk. Ik ben nu bezig met de opmaak van het boek en het maken van allerlei keuzes. Papiersoort, drukletter, cover enzovoort. 

Ik ben druk met het bekijken van en nadenken over de verschillende opties. Het is ontzettend leuk om het boek steeds meer vorm te zien krijgen en kijk er naar uit om hem straks in mijn handen te kunnen houden. 

Een aantal mensen hebben hem al proef gelezen, graag deel ik met jullie de reactie van Nathalie Roovers.


"'Heel je ogen' heeft me van begin tot eind geboeid. Inzichten ik eerder had opgedaan in Karin's workshops komen hier opnieuw en met nog meer verdieping aan de orde. Karin brengt op een toegangkelijke, persoonlijke manier haar kennis, ervaringen en visie op leven en gezondheid samen tot een overtuigend geheel. Mijn gezichtsvermogen is me bijzonder dierbaar en door de concrete adviezen kan ik mijn ogen nog beter de aandacht en zorg geven die ze verdienen. 'Heel je ogen' is een boek dat je aan anderen wilt doorgeven."

Je kunt nu al het boek kopen in de voorverkoop. Zodra het boek gedrukt is, sturen we je een exemplaar toe. De verwachte levertijd is half juni. 

Na aankoop ontvang je in de tussentijd  vanaf 20 april wekelijks een hoofdstuk als pdf toegestuurd.

Woon je in Nederland, bestel het boek door hier te klikken

Woon je binnen Europa, klik dan hier, woon je buiten Europa, klik dan hier.

De eerste dertig aankopen ontvangen een gesigneerd exemplaar.

groetjes Karin


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien. Zonder brillen, lenzen of operaties. Sinds 2010 heeft zij meer dan 2850 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen.
Reactie plaatsen