Ogen Voedingsdag 2021: Het was een nuttige leerzame dag!

Ogen Voedingsdag 2021: Het was een nuttige leerzame dag!

Ogen Voedingsdag 2021: “Het was een nuttige, leerzame dag, gister. Bedankt voor de tips!!! Gisteravond gelijk met de oefeningen begonnen, voor het naar bed gaan! En vanmorgen zonder bril in huis lopen rommelen, ging naar de sportschool, (buiten) geen zonnebril en onderweg mijn gewone bril ook afgezet, ging prima op de fiets en ook tijdens het sporten!”, schrijft Yvonne Groen me afgelopen zondag. De dag na de Ogen Voedingsdag.

Het was een fijne dag, met een groep geïnspireerde mensen die er echt zin in hadden om te leren hoe ze de ogen op de juiste manier kunnen voeden en hier ook mee aan de slag willen gaan. De dag was zeer afwisselend, met belangrijke informatie over voeding, ogen en oefeningen die we direct hebben toegepast.

Invloed van voeding op de ogen

Tijdens de dag werd het deelnemers duidelijk wat de werkelijke oorzaken is van (oog)ziektes en hoe voeding daar een invloed op heeft. Hoe de verkeerde voeding je ogen kunnen beschadigen en met welke voeding je dit weer kunt herstellen.

Daarnaast werden ze meegenomen in voedende oefeningen voor de ogen, want deze dag ging niet alleen over voeding die je tot je neemt, maar ook hoe je de ogen voedt middels ontspanning, beweging, licht en donkerte. En dat deze oefening en voeding samen elkaar versterkt.

Deze dag smaakt naar meer

De lunch was heerlijk. Bereid door twee enthousiaste vrouwen van het Amsterdam Artcentre. Totaal niet wat ze gewend zijn om te bereiden. Maar je kon proeven dat ze met veel liefde en plezier de door mij toegezonden recepten hebben klaar gemaakt. Het bewijs dat gezonde oogvoeding niet ingewikkeld is, dat als je de recepten volgt, je tot een heerlijk resultaat komt. Oogvoedende voeding is lekker om te eten.

Van de deelnemers kregen we enthousiaste reacties. Joko van Baast vertelt: “Het was echt leuk. Heerlijk, ik kwam helemaal tot leven. Op de terugweg naar huis in de trein ging ik jullie boek lezen en ik kon de kleine lettertjes weer zien. Ook zag het buiten er anders uit. Alsof alles nieuw was. Heel schoon. Ik ben echt heel enthousiast”.

Kristine zegt over deze dag: “Het was een inspirerende dag, boordevol boeiende informatie. Een goede combinatie van theorie en praktijk. Smaakt naar meer”.

Je kunt nu nog online meedoen

Wil je ook weten over hoe je echt goed voor jezelf en je ogen zorgt? De Ogen Voedingsdag is opgenomen en kun je volgende week online meedoen. In hapklare brokken ontvang je vier dagen lang een onderdeel van de dag. Je krijgt een heleboel informatie, oefeningen en adviezen aangereikt die je gaan helpen. Je leert hoe je jouw ogen de voeding geeft die ze nodig hebben en hoe je jezelf ontgift van trauma’s, toxische stoffen en emotionele belasting.

Klik hier om de online versie direct te bestellen 

De opnames worden nu nog verwerkt. Vanaf woensdag 16 juni ontvang je de eerste les, de daarop volgende drie dagen ontvang je het vervolg.

Klik hier voor meer informatie over deze dag.

Zorg goed voor jezelf!

Groetjes Karin

 

 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen