Wat zijn jouw ogen je waard?
21 november 2016 

Wat zijn jouw ogen je waard?

Ik krijg veel mails van mensen met allerlei oogklachten. Dat kan wisselen van niet goed kunnen zien tot ernstige aandoeningen zoals staar, glaucoom, maculadegeneratie. Wat al deze mensen met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal op een vervelende manier tegen hun eigen beperkingen aanlopen: irritatie door de bril, vermoeide, droge of pijnlijke ogen, verhoogde oogdruk, steeds slechter en slechter zicht. Het zijn problemen die ernstig het dagelijkse doen en laten kunnen verstoren. Last van je ogen hebben en steeds slechter gaan zien, zorgen ervoor dat je echt minder plezier hebt in je leven.

Dit is een unieke methode

De schrijvers van al deze mails vragen mij om hulp. En dat is terecht, want ik weet wat de ogen nodig hFotoshoot Karin_22 mei 2012_Laura de Haan_DSC3232ebben om weer gezond te worden en goed te gaan zien, zonder hulpmiddelen. Door eigen ervaring, door middel van uitgebreid (zelf)onderzoek, door het volgen van vele trainingen en door het leren van anderen, heb ik ontdekt wat het precies is dat de ogen nodig hebben. Door dit alles te combineren heb ik een gedegen visie ontwikkeld, die ik heb vormgegeven in de VolZichtmethode. Deze methode is uniek. Ik ben de enige in Nederland die op deze manier werkt.

Wat zijn jouw ogen je waard?

Ik ondersteun mensen met oogklachten en slecht zicht met behulp van mijn zesmaandenprogramma. Dit is een uniek programma waarbinnen mensen duurzame adviezen en persoonlijke begeleiding krijgen. Ik krijg steeds te horen dat klanten graag met mij samenwerken aan de gezondheid van hun ogen: ze krijgen weer plezier in het zien, ervaren veel meer rust en ontspanning in hun ogen en het hele gestzet de eerste stap naar volzicht.nlel. Ze worden creatief in het omgaan met de bril of lenzen, en het zien met hun eigen ogen. Hun blikveld wordt breder en ze zien daardoor letterlijk en figuurlijk nieuwe mogelijkheden. Meedoen aan mijn programma betekent: investeren in een gezond en uitgebalanceerd leven.

De eerste stap kun je alleen zelf zetten

De belangrijkste stap is de eerste stap, en die moet je helemaal zelf zetten. Ik heb die stap ook genomen, acht jaar geleden. Mijn bril af gaan zetten is de beste beslissing van mijn leven geweest. Eindelijk kon ik gaan ontdekken wat ik écht nodig had om goed te gaan zien. Eindelijk opende ik mijn ogen. Sindsdien is mijn leven zo veel rijker geworden, op allerlei gebied.

Mensen willen niet investeren in hun ogenworkshop volzicht.nl

Deze eerste stap zetten en besluiten zelf aan de gezondheid van je ogen te gaan werken …het is een stap die niet voor iedereen is weggelegd. Ik merk tenminste dat er veel mensen tegen hun oogproblemen aanlopen, maar er vervolgens niets aan willen doen. Ze zijn niet bereid te investeren in hun ogen. Ze vinden mijn workshop, het eerste belangrijke moment waarop ze een groot pakket aan informatie en oefeningen kunnen krijgen, te duur en/of te ver weg. Ze zijn niet bereid de eerste stappen te zetten om weer goed te gaan zien. Ook niet als ik de reisdrempel weghaal en vertel dat ze bij mij ook een digitale cursus kunnen volgen.

Weinig kosten, geen moeite

Ik kan wel snappen waarom dit zo is. Van jongs af aan zijn we gewend dat een ander onze oogproblemen oplost. We gaan naar de oogarts of opticien en laten ons een bril voorschrijven, diebrilisblokkade we vaak voor een deel terugkrijgen van de zorgverzekering. We hoeven zelf niets te doen, behalve de ogen laten opmeten. En we hebben er weinig kosten aan. Ontwikkelen we nare oogklachten, dan krijgen we druppels en zalfjes voorgeschreven, of worden onze ogen geopereerd. Ook al gratis en voor niets, of voor weinig geld. Dat onze ogen er helemaal niet op vooruitgaan dat het alleen symptoombestrijding is wat we doen, daar denken we niet aan. Het zicht wordt met de jaren steeds slechter, maar we hebben toch het idee dat er voor de ogen wordt “gezorgd”. Dus ondernemen we zelf verder niets.

Mijn methode vraagt om jouw eigen inzet

Wil je met mijn methode aan de gang en op een natuurlijke manier je ogen leren genezen, dan wordt het een ander verhaal. Want je moet zelf stappen gaan ondernemen en zelf gaan investeren in je ogen. Door de reis te maken naar mijn workshop en andere bijeenkomsten. Door tijd in te plannen om oefeningen te doen. Door voor jouw ogen te gaan zorgen en ze te gaan koesteren. Door nieuwgierig te zijn naar wat dat nou inhoudt dat “anders leren zien”. Door je ogen andere voeding te geven. Door geld te investeren.

Anders zien, beter slapen

voelenjouwogenvrijDaphne, een klant van mij, vertelde bij onze tweede bijeenkomst: “Ik vond het wel duur, maar ben zo blij dat ik deze stap heb genomen. Het heeft me nu al zo veel gebracht. Onder andere dat ik al meteen sinds de eerste bijeenkomst eindelijk goed slaap! Ik wist niet dat de oefeningen en het opvolgen van de andere adviezen invloed konden hebben op je slaappatroon. Dat alleen al is me de hele investering meer dan waard.” Beter slapen is een van de bijeffecten als je anders gaat leren zien.

Een ervaring die je leven verandert

Tijdens het volgen van het programma leer je niet alleen beter zien, er gaat nog veel meer gebeuren. Je zult bijvoorbeeld merken dat je veel makkelijker met stress om kunt gaan. Dat je meer gaat genieten van het zien en daarmee van het leven. Dat je ogen en je hele lichaam gezonder worden en dat je je fitter en vitaler voelt. En ik heb ook van klanten gehoord dat ze minder bang zijn, zich vrolijker voelen, positiever in het leven staan en veel meer mogelijkheden zien daar waar ze eerst alleen maar beperkingen zagen. We kunnen gerust zeggen dat het goed voor je ogen gaan zorgen een ervaring is die je leven verandert.

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Ellen Lub
Door

Ellen Lub

op 23 Nov 2016

Beste Karin, Op welke locatie in Amsterdam geef je een workshop? Heb je een vast dagprogramma? En hoe ziet dat eruit? Groet, Ellen

Karin
Door

Karin

op 23 Nov 2016

Locatie is nog niet bekend, we zijn nog aan het onderhandelen met een paar aanbieders. Ik heb een vast programma, waarin ik je leer wat de oorzaak is van het slechte zien van de ogen en wat je ogen nodig hebben om weer goed te gaan zien. Deze informatie krijg je aan de hand van tips en oefeningen. Die doen we binnen en buiten, je zult met een frisse en ontspannen blik weer huiswaarts gaan.

adrienne
Door

adrienne

op 22 Nov 2016

ik wil een rasterbril bestellen

Reactie plaatsen