When you combinate left and right you get light
03 maart 2011 

When you combinate left and right you get light

Deze prachtige zin hoorde ik gisteren van mijn yoga leraar Gert van Leeuwen. Vanwege buitenlands bezoek was de les in het Engels. Op een gegeven moment struikelde hij over zijn woorden en opeens vloeide deze zin eruit. Een mooi voorbeeld van creativiteit vanuit chaos.

Hij zinspeelde op de ervaring dat je je licht voelt, maar ik associeerde het ook meteen met de ervaring van licht zien. Als links en rechts samenwerken, als de twee hersenhelften samenwerken, dan zit je niet meer in het denken, maar in de ervaring en voel je je licht en zie je helder.

Tip: Als je merkt dat je veel aan het piekeren ben en heel erg in je hoofd zit, kun je in jezelf de klank Ohm zeggen. Zeg de klank maar eens hardop met je handen op je hoofd, dan voel je het daar trillen.

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Heb jij bijzondere ervaringen waarbij je je licht voelde en/of licht zag. Ik waardeer een reactie.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen