Een nacht in de stoel

acceleration chairTijdens mijn ontdekkingstocht om goed te leren zien, kom ik nogal wat bijzondere mensen tegen. Die allerlei speciale dingen doen. Zoals vingerlezen, magnetiseren, of terug gaan naar vorige levens. Zo ook Dianne Bosch. Zij zelf is regressietherapeut en bijzonder, maar ze heeft ook een bijzondere stoel tot haar beschikking. Namelijk een Acceleration Chair. Dit is een stoel gemaakt van cederhout, een soort troon. Als je in de stoel zit komt er een versnelling op het niveau van de atomen. Het hele zenuwstelsel wordt gevuld met een kwaliteit van licht en energie, zodat ook het fysieke lichaam gezuiverd kan worden van belastende onzuiverheden. Aldus de folder over de stoel. In vroegere tijden werd de stoel alleen gebruikt door leiders, zoals koningen, keizers of hogepriesters. Door de stoel kwamen ze op een hoger trillingsniveau, waardoor ze met meer wijsheid en liefde hun werk konden doen.


De eerste keer dat ik er van hoorde, was ik wel benieuwd hoe het zou zijn om in die stoel te zitten. Ik maakte een afspraak met Dianne. Ik had een probleem waar ik aan wilde werken. Eerst gingen we in het probleem en kwamen er situaties van vroeger, maar ook uit vorige levens naar boven. Dat is toch wel apart, dingen terug horen van een vorig leven. Zou ik dat dan echt allemaal hebben meegemaakt. Ik vind dit leven af en toe al een hele kluif. Toen mocht ik in de stoel. En dat was zeker bijzonder. Ik voelde van alles stromen en bewegen in mijn lichaam. Het voelde wel heel ontspannen. Toen ik een poosje zat, verschoof ik me even en voelde ik opeens een zware ketting op de grond vallen. Hè, dacht ik, zit er een ketting aan de stoel. Ik kijken, maar zag niets. Later vroeg ik Dianne of er een ketting aan de stoel zat, nee, zei ze verbaasd. Maar er kwam wel weer een verhaal uit een vorig leven naar boven, waarin ik vastketend heb gezeten. Deze ketting was nu los. Bijzonder! Kan het dan zelf bijna niet geloven, maar die ketting had ik echt gehoord.


Ik mocht een keer een nacht doorbrengen in de stoel. Een aantal mensen hadden dit voor mij gedaan en het als heel bijzonder ervaren. Ik begreep wel dat dit een unieke kans was en wilde het wel graag eens ervaren. Vond het een spannend experiment. Met mijn slaapzak kwam ik op een vrijdagavond aan. Ik bespraken weer eerst wat er op dat moment in mijn leven speelde. Gingen niet terug in vorige levens, maar er was wel een voorbehandeling. Wat ik voornamelijk voelde was heelveel moeheid. Ik wilde eigenlijk alleen maar liggen. Dit gevoel bleef toen ik uiteindelijk in de stoel zat.


Na een half uur bedacht ik me dat ik wilde liggen. Ja, jeetje, dacht ik, kom ik hier voor een nacht in de stoel. Wel begrijpend dat ik er niet echt de hele nacht in zou zitten, maar toch wel langer dan een half uur. De behoefte om te liggen was vele malen sterker. En toen bedacht ik me om het matras dat in de kamer was, voor de stoel te leggen en dan met mijn voeten tegen de stoel aan te gaan liggen. En dat was heerlijk. Meteen voelde ik het stromen door mijn voeten heen en werd het helemaal warm bij mijn ogen en voorhoofd, ik voelde me in een diepe ontspanning.


Zo heb ik de nacht wisselend doorgebracht, zittend in de stoel en liggend op het matras. Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam en vooral veel moeheid kwam er naar boven toe. Moeheid die ik vooral veel heb ervaren tijdens de zwangerschappen en na de geboorte van mijn kinderen, en zeker na de geboorte van de derde. Moeheid waar weinig ruimte voor was. Want ik 'moest' toch naar mijn werk, en 'moest' toch dit en dat. Deze nacht was er alle ruimte voor de moeheid, hij mocht er helemaal zijn. En het voelde heel prettig om de nacht af te wisselen zittend in de stoel en liggend met mijn voeten tegen de stoel aan. Viel ook een paar keer in een diepe slaap.


Sinds deze nacht voel ik me veel fitter. Nu ben ik ook zes weken helemaal zonder geraffineerde suiker en wit meel. Niet dat ik zo ongezond at, maar lustte wel graag een koekje of chocolade. Dit niet meer eten speelt natuurlijk ook een grote rol, maar vaak lopen die dingen ook samen ben ik inmiddels wel achter. Dat de moeheid zo sterk naar boven kwam deze nacht, zal vast verband hebben met het feit dat ik al enige weken geen geraffineerde suiker meer at.


Zeven tips om goed te gaan zien

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden