Energetische behandeling

energetische behandelingBij een energetische behandeling worden er blokkades opgeheven in de energiestroom. Alles in ons is energie. Deze energie kan geblokkeerd zijn en er zijn diverse energetische behandelingen die helpen de energie weer te laten stromen. Veel blokkades liggen op de ogen en op het zien. Ik heb zelf ervaring met magnetiseren en heling en merkte na een behandeling altijd verschil in het zien, mijn zicht was na een behandeling vele malen helderder.

Magnetiseren

Er is een constante energiestroom binnen ons lichaam, bijvoorbeeld in de zenuwbanen, tussen ons lichaam en ons aura en met de wereld om ons heen. Vrij stromende energie in en om ons lichaam is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Indien een blokkade de energie- stroom afsluit, ontstaan er klachten. Met behulp van magnetiseren, of energetische behandeling kunnen energieblokkades worden opgespoord. Vervolgens wordt energetisch vuil verwijderd (drainage) en blokkades opgeheven, zodat de prikkeloverdracht hersteld wordt en de energie weer kan stromen.

Heling

energetische behandelingHeling is een vorm van energetische behandeling. De handen worden op  plekken van het lichaam gelegd waar blokkades worden ervaren. Door de handoplegging kan de energie via de handen weer gaan stromen en wordt de blokkade geheeld. Om tot de plek te komen van de blokkade, is er altijd een voorgesprek. Om te onderzoeken wat er op dit moment speelt, welke blokkade dient zich aan en waar voel je dat het meest.

Energie is niet altijd positief

Het is belangrijk voor jezelf om te voelen of het wel goed is, wat de behandelaar bij je doet. Je hebt liefdevolle energie, maar ook kwaadaardige energie. Niet iedere behandelaar werkt vanuit een liefdevolle energie, of is voor een deel beïnvloed door kwaadaardige energie. Dan lijkt het wel of de behandeling werkt, maar krijg je ook een stuk van die kwaadaardigheid mee.

Symbolen

energetische behandelingWat bijvoorbeeld bij energie werkt gebeurt is dat er gevraagd wordt om symbolen te plaatsen in je aura of je lichaam. De symbolen klinken dan wel mooi, het kan bijvoorbeeld een witte roos zijn, een rozenkwarts of een touw vanuit je basis naar de aarde toe. Symbolen doen meer kwaad dan goed en blokkeren juist de stroming i.p.v. dat ze het openen. Er is een heel stuk onwetendheid bij energie behandelaars hierover, dit soort methodes passen ze dan niet bewust toe. Als ik merk dat zoiets gebeurt dan verander ik voor mezelf de intentie. Bijvoorbeeld bij yogalessen zeggen ze nogal eens om een stevig koord te visualiseren vanuit je eerste chakra naar de aarde toe en dit om een steen te binden. Ik stel me dan voor dat er een energie stroom vanuit mij naar de aarde toe is,d ie samen komt met de energie van de aarde. En ik zeg ook altijd tegen de docent dat ik dat koord niet prettig vind.

Eigen lichtsenergie

Goed is om voor een behandeling jezelf te beschermen met je eigen lichtsenergie. Je kunt je voorstellen dat je contact met de aarde, het makkelijkste is dit met je blote voeten op de aarde. Als je met blote voeten op de aarde of het gras staat, komen er allerlei energie stofjes je lichaam in die je lichaam gezond maken. Stel je maar voor dat deze energie je lichaam instroomt, en al je cellen verschoont. Zie voor meer informatie het filmje hieronder. Daarna kun je contact maken met de kosmos, stel je maar voor dat deze energie ook door je heen stroomt. Leg je handen op je buik en voel je eigen oerkracht, zie deze oerkracht als water, je lichaam bestaat voor 66% uit wate . Laat deze oerkracht, dit water, door heel je lichaam  stromen. Leg dan je handen op je hart en voel je adem. Je adem is je eigen levensenergie. Zonder lucht, zuurstof kunnen we niet leven. Laat deze levensenergie door je lichaam heen stromen  en ook om je lichaam heen door je aura. Stel je aura voor als een lichtei, die jou beschermt voor invloeden van buiten af. Alleen licht en liefde kan daar door heen. Leg nu een hand op je buik en een hand op je borst en voel de verbinding tussen je levensenergie en je oerkracht, laat ze samen komen en stromen.


Zeven tips om goed te gaan zien

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden