In balans dankzij magneettherapie

In balans dankzij magneettherapie. Dat dit kan, heb ik een aantal keren ervaren toen ik op de bank lag bij therapeut Sijbrand Koning, met allerlei magneten op mijn lijf en hoofd vastgeplakt. Tijdens de behandeling voelde ik dat alles flink ging stromen in mijn lichaam. Mijn kinderen zijn ook een aantal keren behandeld door Sijbrand Koning met zijn magneten. Het grappige was: zij merkten er niets van, verveelden zich tijdens de sessie. Terwijl ik, die er op dat moment naast zat, bij mijzelf van alles voelde gebeuren. Zelf behandeld worden ervaar ik als heerlijk ontspannend en helemaal niet als saai.


Biomagnetisch paar

in balans dankzij magneettherapieDe Mexicaanse chirurg dr. Goiz ontwikkelde in de zeventiger jaren zijn theorie over het ‘biomagnetisch paar’. Zijn visie was dat ziekten ontstaan in twee met elkaar in verband staande punten, die biomagnetisch gezien elkaars tegenpolen zijn. Vanuit het lichamelijke niveau begint een ziekte volgens Goiz altijd bij twee organen tegelijk. Er is dan sprake van verzuring in één orgaan en alkalisering in een ander. In het verzuurde orgaan gedijen de virussen en in het gealkaliseerde orgaan de bacteriën. Het gaat altijd om dezelfde combinatie van organen.

Plus- en minpool

Wanneer de plekken met verstoorde PH-waarde in het lichaam gelokaliseerd zijn, is de plaatsing van twee magneten – een plus- en een minpool, gedurende vijftien tot twintig minuten –  voldoende om de verstoring helemaal op te heffen. Het lichaam begint direct daarna de rommel op te ruimen en kan weer in evenwicht komen. Dr. Goiz is auteur van Aids is te genezen (1993), een boek waarin hij uitlegt hoe met behulp van magneten HIV kan worden opgespoord en vernietigd. Ook schreef hij Tumoraal fenomeen (2004), over het ontstaan van kanker en de rol daarbij van vele ziekteverwekkers, waaronder gifstoffen, parasieten, schimmels, bacteriën en virussen. En de invloed die magneettherapie kan hebben bij de genezing.

In balans dankzij magneettherapie

Een tijdje terug kreeg ik een mooie reactie van een mevrouw die aan maculadegeneratie leed. Dit is haar verhaal: “Na ogen en magneettherapieeen inleidend gesprek mocht ik op de behandeltafel plaatsnemen en werden er magneten op mijn lichaam gelegd. Na een tijd bemerkte ik plots dat de zwarte maculacirkel die ik altijd zie, via een flits veranderde in een witte cirkel. Mijn eerste gedachte was dat bijvoorbeeld een auto, door een bocht te nemen, op die manier de kamer oplichtte ingevolge de weerspiegeling van de zon. Maar niets was minder waar, de omschakeling van zwart naar wit had echt in mijn oog, in mijn lichaam plaatsgevonden. Na afloop deed ik mijn ogen open en tot mijn grote verwondering was de zwarte cirkel, die steeds het zicht belemmerde, gewoon verdwenen. En dit is momenteel nog steeds het geval. Na veertien jaar dit probleem te hebben gehad, was het heel merkwaardig dat het door een behandeling van amper een uur zo plotseling kon veranderen. Het was in ieder geval een drie uur durende treinreis vanuit Antwerpen meer dan waard.”

Moment van zelfzorg

Mijn laatste behandeling was een jaar geleden en het verhaal van de mevrouw inspireerde me om weer eens bij Sijbrand aan te kloppen. Ik heb gelukkig geen last van maculadegeneratie, maar gun mezelf met regelmaat een magneetbehandeling van het een of ander, omdat ik merk dat het me goed doet. Ik heb die momenten van zelfzorg nodig om even te rusten, niets te doen en toch bewust aan mijn gezondheid en energiepeil te werken. Anders blijf ik maar doorrennen. Tussen de dagelijkse beslommeringen door gaan zitten om te palmeren, lukt niet altijd. Want voor ik het weet ben ik alweer iets anders aan het doen, of staat er een man of kind voor mijn neus met een belangrijke vraag.

De vermoeidheid komt los

Ik vond het heel bijzonder om weer de werking van de magneten te ervaren. Frappant hoe iedere magneet die geplaatst wordt, direct een stroming teweegbrengt. Dit keer was ik diep ontspannen tijdens de sessie, ik was echt even helemaal weg. Zo diep, dat had ik nog niet eerder bij een magneetsessie meegemaakt. Grappig, want ik werd precies wakker vlak voordat Sijbrand de magneten bij me weg ging halen. Daarna kwam er een heleboel vermoeidheid naar boven. Eigenlijk had ik nog wel even willen blijven liggen, maar helaas, het was tijd om de kinderen van school te halen en ik had nog boodschappen nodig voor het avondmaal. Eenmaal buiten, ervoer ik veel helderheid en ruimte in mijn zicht en in mijn hoofd.

Helder en fitmagneettherapie maakt helder en fit

’s Avonds in bed kon ik de rust en ontspanning nog duidelijk ervaren. Ik voelde me heerlijk loom en voor ik het wist viel ik in een diepe slaap. De volgende morgen werd ik helder en fit wakker. De vermoeidheid die ik na de sessie had gehad, was verdwenen. Ik keek met uitgeruste ogen weer de wereld in.

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloadenOver de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Marcel Stortelder
Door

Marcel Stortelder

op 01 Jun 2016

Correctie:Op 30 en 31mei moest ik vier liter movieprep en acht liter water drinken.

Marcel Stortelder
Door

Marcel Stortelder

op 01 Jun 2016

Gisteren 31-5-2016 heb ik een coloscopie gehad,in twee dagen 30 en 31 mei moest ik acht liter water en twee liter movieprep(laxeermiddel) drinken.Mijn darmen zijn nu helemaal schoon en ik voel me als herboren.

Elisabeth Hunswijk
Door

Elisabeth Hunswijk

op 31 May 2016

Bedankt Karin , tijdens het lezen leek het alsof ik daar lag en ontspande . Of wij die behandelingen in Suriname hebben weet ik niet , maar ik ga vaker voor een sauna en daar na een massage .Daarna ben ik weer fit .Of lekker buiten bezig zijn op blote voeten of spelen met een bal samen met mijn kleinzoon van 5 .ik voel nu een ander persoon , echt ontspannen.

Reactie plaatsen