Waarom is het zo belangrijk om goed voor jouw ogen te zorgen?
07 mei 2016 

Waarom is het zo belangrijk om goed voor jouw ogen te zorgen?

Waarom is het zo belangrijk om goed voor jouw ogen te zorgen? Ogen zijn zeer delicate organen, opgebouwd uit fijn, teer weefsel. Je hebt je ogen meegekregen om er een hele leven mee te doen. Maar door bijvoorbeeld stress, verkeerde voeding, jaren dragen van een bril ( soms van jongs af aan al ) en andere ongemakken, komt er veel spanning op deze delicate organen te staan. Hierdoor gaan  ze wazig gaan zien en kunnen andere, ernstigere klachten gaan ontwikkelen. Zoals zeer droge ogen, staar, macula degeneratie, netvliesloslating.

Onder deze omstandigheden is het belangrijk dat je leert goed voor je ogen te gaan zorgen. Daar hebben deze delicate organen in onze stressvolle samenleving veel behoefte aan. We wassen ons lichaam, smeren er verzorgende olie of crème op, poetsen onze tanden, sporten of doen aan yoga. Allemaal ten verzorging van ons lichaam. Maar onze ogen hebben het in deze beeldschermsamenleving het zwaarst van allen te verduren. En daar zorgen we over het algemeen het slechtst voor.

Genieten van de buitenwereld geeft glans en kleur

waaromhetbelangrijkisvoorjouwogentezorgenHet is tijd om dit om te gaan draaien. Want met onze ogen zien we de buitenwereld. Zien we kleuren, vormen, zien we blaadjes, bloemen, kleine kinderen, jonge diertjes, mooie luchten. Onze ogen geven ons een blik op de buitenwereld waar we blij van worden. Kun jij ook zo genieten van de kleurenpracht van een boom in bloei. Van een peuter, die vol vreugde met het water van de fonteintjes op het plein speelt.  Van een moedereend met tien kleintjes achter haar aan zwemmend. Genieten van deze buitenwereld geeft glans en kleur aan ons leven.

Ogen helpen ons voor onszelf te zorgen

Daarnaast zijn ogen belangrijk voor onze zelfstandigheid. Ze helpen ons de straat door te lopen, naar de winkel, zodat we eten voor ons zelf kunnen komen. Ze helpen ons te zien wat we doen als we dit eten gaan voorbereiden. Ze helpen ons te zien wat er op ons bord ligt, zodat we weten wat we gaan eten. Ze helpen ons kleren uit te zoeken en aan te trekken, de kraan aan te doen als we gaan douchen. Ze helpen ons voor ons zelf te zorgen.

Verwen jouw ogen altijd!

verwenjouwogenMisschien denk je wel dat je niets meer kunt doen aan de gezondheid van je ogen. Omdat je 86 jaar bent, omdat je ogen momenteel ziek zijn en volgens de oogarts niet kunnen verbeteren. Omdat je een hele sterke bril draagt. Maar dit is niet waar. Goed voor jezelf zorgen kun je ten allen tijden doen. En is juist dan belangrijk om te gaan doen. Voel je geen slachtoffer van de omstandigheden. Ga voor je omstandigheden zorgen, verwen jouw ogen altijd!

Ontdek de resultaten in kleine stappen

Lijkt de stap te groot om zonder bril te gaan zien, omdat de wereld zo ontzettend wazig is zonder. Kun je je niet voorstellen dat jij ooit beter gaat zien zonder bril. Dat eindresultaat lijkt een sprookje, onhaalbaar, te ver weg. Dat eindresultaat mag je loslaten. In deze omstandigheden is het juist belangrijk om goed voor je ogen te gaan zorgen. Resultaten kunnen er al heel snel zijn. Op een kleiner gebied. Het zien van meer kleur en diepte, het prettig voelen van de ogen, beter slapen, genieten van wat je wel ziet, meer ontspanning ervaren. Je hoeft niet meteen helemaal zonder bril, maar je kunt hem wel gaan afbouwen.

De Hemelse Moeder Actie

eenvoudGoed voor je ogen zorgen is makkelijk en kun je leren. Ik heb een digitale cursus opgezet om je hier bij te helpen. Een cursus die je thuis kunt doen, vanaf een speciale website. Het werkt heel simpel, je hoeft geen verstand te hebben van computers om de cursus te kunnen doen. En je kunt direct aan de slag. En bij vragen helpen we je meteen. Het is tijd om nu in jouw ogen te gaan investeren. Om het je nog gemakkelijker te maken heb ik een speciaal actie voor de cursus i.v.m. Hemelvaart en Moederdag. De Hemelse Moeder Actie. Ik bied je deze dagen mijn digitale cursus aan met een korting van 75 euro. Je betaalt geen 175 euro voor de cursus, maar slechts 100!

In de cursus, die is gebaseerd op de Batesmethode, begeleid ik je in zestien weken via filmpjes en allerlei oefenmateriaal naar Beter zicht en ontspannen ogen. Ik leer je hoe je gemakkelijk voor jouw ogen kunt gaan zorgen. Je ontvangt om de week een nieuwe les die je thuis op de computer kunt bekijken. We doen oefeningen binnen en buiten, ik leg je van alles uit over de werking van de ogen en je kunt zelf experimenteren. Honderden mensen zijn je al voor gegaan, met goed resultaat.

Lees hoe anderen mijn cursus ervaren!

Onderstaande reactie ontving ik deze week van Edith die nog maar twee weken bezig was met de cursus:

“Mooie ervaring heb ik gehad. Ik loop al zowat een maand zonder bril. Ik wilde weer gaan schilderen en vergat mijn bril op te zetten. Toen ik stopte kreeg ik er pas erg in dat ik zonder bril had geschilderd en ik was verbaast dat ik ook de kleine details goed heb geschilderd. Gisteren in beide ogen een flits gehad,’t was even mooi helder. Het lezen gaat beter en ik kan naar de volgende regel. Nu ga ik aan de slag met de oefeningen van deze les, deze cursus kan ik iedereen aanbevelen, mijn ogen gaan echt vooruit.”

Hieronder nog een aantal enthousiaste reacties:

“Ik zie steeds meer, niet alleen letterlijk maar vooral figuurlijk gaat het heel hard. Wel heftig moet ik zeggen, maar wie wil er nu niet meer zien? Ik vind het hele idee van je cursus een eye-opener en ik ben er zo blij mee! Letterlijk zie ik ook meer. Het werkt en dat had ik niet durvan hopen. Maar tot nu toe kan ik zeggen, al is het langzaamaan, mijn ogen worden beter/anders..”
Angeliek de Vries

 “De cursus is mij goed bevallen. Ook zie ik vooruitgang in het lezen van de letterkaart van de bepaalde afstand.Ik ben nu bezig met de rij: V Q A . G I N kan ik nu lezen en kon dit niet in het begin. Vanaf mijn 10e jaar draag ik al een bril. Nu doe ik dat overdag niet meer. Het hoeft niet in huis. Wel met de auto in het verkeer.”
Arie van der Veer

“Geruime tijd geleden heb ik zowel de digitale cursus als life workshop bij jou gevolgd, plus de producten zoals oogstenen, rasterbril, spijkermat, boeken, voedingsadviezen, hebben mijn ogen werkelijk een stuk beter gemaakt!
 Onlangs een uitgebreid oogonderzoek gehad en de bevindingen waren positief!

Mijn oogzenuwen zijn versterkt en mijn zicht is een kwart vooruit gegaan aan mijn rechteroog.
 Ik ben zó blij, ik vind dat ik dit met je moet delen. Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor het feit dat jij zó goed weet wat goed is voor ogen en dat je op mijn pad bent gekomen. Ik verwijs iedereen met oogklachten door naar jou.”
Petra Dakkenhorst

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen