arrow_drop_up arrow_drop_down
Bescherm jezelf van binnenuit

Bescherm jezelf van binnenuit

Ik werd zaterdagmorgen wakker en ik dacht “wat is er ook alweer aan de hand”. Na een minuutje besefte ik het weer. De supermarkten zijn leeg, mijn w.c. papier is bijna op, musea en bioscopen zijn dicht en als je een beetje verkouden bent of moet hoesten, mag je de deur niet uit. 

Maatregelen die door de overheid getroffen worden om ons te “beschermen”. Op zoek naar vaccinaties en medicijnen als redmiddel. Er wordt  een beeld neergezet dat bescherming van buitenaf ons moet gaan redden van ziek zijn en sterven.

Bescherming van buitenaf

Deze informatie van bescherming krijgen we de hele dag te zien en te horen. Onze ogen en oren gaan er, als we niet oppassen, in geloven. Buiten zijn met anderen mensen is levensgevaarlijk. Sluit je af, blijf binnen, slik medicijnen.

Het is niet nieuw, deze insteek. Dat gebeurt al jaren. Als je niet goed ziet, krijg je hulp van buitenaf, in de vorm van brillen, lenzen, operaties, druppels en injecties. Er wordt niets aan de oorzaak gedaan.

Bescherming van binnenuit

Wil je weerbaar zijn tegen ziekte, dan is het belangrijk dat je je beschermt van binnenuit. Dat je je voedt met voeding die je weerstand versterkt ipv verzwakt. Laad jezelf op buiten in de natuur. Zoek de rust en ontspanning in de hectiek van deze maatschappij. Een lichaam vol stress is kwetsbaar en zal sneller ziek worden.

Ik hoor mensen zeggen dat een quarantaine ze wel lekker lijkt. Ze kunnen de rust vanuit zichzelf niet pakken, dus verlangen ze naar een van buitenaf opgelegde rust.

Angst verzwakt het immuunsysteem

Jezelf afsluiten van de mensheid, elkaar geen hand meer mogen geven, ouderen ontwijken omdat ze een risico groep vormen, openbare gelegenheden sluiten, een meter afstand houden in de sportschool. Het zijn boodschappen die angst creëren en angst verzwakt juist het immuunsysteem. En inmiddels zijn we een paar dagen verder en de maatregelen zijn nog strenger geworden. Alles zit op slot.

Bescherming van binnenuit, dat doe jezelf. Geven wat jouw ogen en jouw lichaam nodig hebben, zodat je sterk, vitaal en krachtig wordt.

Hoe bescherm je jezelf van binnenuit

In mijn korte krachtige oogcollege leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Meld je via onderstaande link aan voor dit oogcollege en leer:

  • Wat de basisbehoeftes van het oog zijn
  • Hoe je eigen natuur werkt
  • Hoe jouw overtuigingen invloed hebben op goed zicht.

Oogcollege: Gezonde ogen zien perfect

Aan het eind van het oogcollege kun je zien hoe je stappen kunt nemen voor een verder vervolg.

 

 

 

 

hilde
Door

hilde

op 17 March 2020

zou het niet wenselijk zijn om een tipje van de sluier aan het volk te geven, nu heel veel mensen in angst zitten? ik zou dat wel apprecieren van U. dank je

Karin
Door

Karin

op 17 March 2020

Daarvoor kun je het oogcollege bekijken.

Bregje
Door

Bregje

op 22 April 2020

Eens mee, men is eerder geneigd om van buitenaf hulp te zoeken dan van binnenuit. Gezonde voeding en ontspanning is niet te onderschatten.

Floris B
Door

Floris B

op 15 October 2020

Vaker kiezen mensen gewoon de makkelijkste uitweg door buitenaf hulp te zoeken. Natuurlijk kun je stappen verder komen door eerst zelf te beginnen. Let op je voeding en maak tijd om te ontspannen. Dit is al een goede start om jezelf en jouw gezin goed te beschermen.

Reactie plaatsen

Test Titel

testbeschrijving voor onder een blog