Bijwerkingen van prikken op de ogen
18 januari 2022 

Bijwerkingen van prikken op de ogen

Veel mensen hebben zich al laten prikken, maar wat doet een prik met je ogen?

Dit schreef ik vorig jaar: "Sinds een aantal weken zijn de vaccinaties ook hier binnengekomen en zijn er al veel mensen ingeënt. En hangt ons een verplichte inenting boven het hoofd. Misschien wordt hij niet officieel verplicht, maar als je hem niet neemt, mag je allerlei dingen niet meer doen."

Inmiddels is het al zover en mag je als prikvrij mens restaurants, musea, sportscholen enzovoort niet meer binnenkomen. Nou ja, uiteindelijk kon niemand er terecht, ook als je wel geprikt was. En de ondernemers staat het water naar hun lippen. Wat een stress zullen zij ervaren.


Check de gegevens bij Lareb

Lareb houdt de bijwerkingen bij van de prikken, die kun je zelf nakijken door hier te klikken. En dit zal, vermoed ik het topje van de ijsberg zijn. Niet iedereen zal doorgeven welke klachten hij heeft.

Tot blindheid aan toe

Er is ook een kopje oog als je gaat kijken op deze pagina. Veelgenoemde klachten zijn: afnemen zichtvermogen, dubbel zien, lichtgevoeligheid, wazig zien, gezwollen oogleden, gezwollen ogen, geïrriteerde ogen, bloedingen en oogpijn. Blindheid wordt ook genoemd.

Gezonde ogen

Zelf vind ik het vreemd dat een medicijn goed voor ons zou zijn, als er zoveel bijwerkingen op kunnen treden. Ik begrijp dat niet iedereen last  heeft van bijwerkingen en er vaak al meer speelt voordat de prik de emmer deed overlopen. Maar dan kun je toch beter zorgen dat de emmer langzaam leger wordt, dan er iets in te spuiten dat hem doet overlopen. Lijkt mij, hoor.

Waarom wordt een lichaam ziek?

Laatst zei iemand: “Tuurlijk brengt het risico’s met zich mee, maar ja, het is kiezen tussen twee kwaden, want corona krijgen is ook gevaarlijk.” Maar het punt is dat het lichaam pas ziek wordt als er sprake is van een van de volgende oorzaken (klik hier voor meer informatie):

  • Fysiek trauma door bijvoorbeeld een ongeluk
  • Uithongering
  • Vergiftiging
  • Emotioneel trauma
  • Stress
  • Sedentaire levensstijl

Een virus kun je vergelijken met zeep. Als er sprake is van vergiftiging, gaat je lichaam zeep aanmaken om het gif uit je lichaam te verwijderen. Een virus is dus een stofje dat je lichaam zelf aanmaakt. Daarom worden mensen vaak ziek na een inenting. Ik hoorde van een kennis die in het welzijnswerk zit, dat vier van haar collega’s doodziek waren nadat ze hun inenting hadden gekregen. Er komt gif het lichaam in en het lichaam wil dat er weer uit hebben. Hoe zwakker het lichaam, hoe meer kans er is op allerlei uitvalsverschijnselen. Klik hier voor een filmpje dat dit goed uitlegt.

Kies voor gezondheid

Ons lichaam zit al boordevol gifstoffen. We krijgen die binnen door luchtvervuiling, giftige voeding, medicijnen, enzovoort. Nog een prikje erbij met weet ik veel wat er allemaal in zit, kan zomaar fataal zijn.

Het gaat niet over het kiezen tussen twee kwaden, maar over de keuze: kies ik voor mijzelf en mijn gezondheid en ga ik daar stappen inzetten of doe ik wat de overheid zegt en laat ik me prikken. Ik zelf kies liever voor optie nummer 1.

Wil je leren goed voor jezelf en voor je ogen te zorgen?

Wil je meer weten over hoe je echt goed voor jezelf en je ogen zorgt? Op 19 maart organiseer ik weer de jaarlijkse VolZicht Ogen Voedingsdag. Op die dag krijg je een heleboel informatie, oefeningen en adviezen aangereikt die je gaan helpen. Je leert hoe je jouw ogen de voeding geeft die ze nodig hebben en hoe je jezelf ontgift van trauma’s, toxische stoffen en emotionele belasting.

Deze week, verkrijgbaar voor de vroegboekprijs, beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie.

Zorg goed voor jezelf!

Groetjes Karin

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Rikkert
Door

Rikkert

op 18 Jan 2022

Fijn dat je je mening hier deelt. Helemaal met je eens!

Reactie plaatsen