Wat zijn de effecten van de corona-inentingen op de ogen?
29 maart 2021 

Wat zijn de effecten van de corona-inentingen op de ogen?

“Ik snap niet dat we niet allemaal direct ingeënt worden, dan zijn we van dit gezeur af,” hoorde ik laatst iemand zeggen. Hij zag het probleem niet, want hij had al zoveel inentingen gekregen en dat was toch ook allemaal goed gegaan? Mensen zien de inenting als verlossing van het probleem waar we nu in zitten. Maar is het wel echt de verlossing? Want wat zijn bijvoorbeeld de effecten van de corona-inentingen op de ogen? 

Verplichte inenting

Het is alweer een jaar geleden dat er een “gevaarlijke pandemie” ons kleine landje binnensloop. En niet alleen ons land, nee, de hele wereld heeft hij in zijn greep. Met allerlei vrijheidsrestricties tot gevolg. Sinds een aantal weken zijn de vaccinaties ook hier binnengekomen en zijn er al veel mensen ingeënt. En hangt ons een verplichte inenting boven het hoofd. Misschien wordt hij niet officieel verplicht, maar als je hem niet neemt, mag je allerlei dingen niet meer doen. Zoals je nu al bijna geen land meer binnenkomt zonder eerst een test te hebben gedaan.

Gezonde ogen

Rapporten vanuit Groot-Brittannië

Ik kreeg twee verontrustende rapporten onder ogen afkomstig van de Overheidswebsite van Groot-Brittannië. In Groot-Brittannië zijn ze al langer bezig met inenten. De rapporten gaan over de gezondheidsklachten die zijn gemeld na het inenten. Een erg lange lijst van respectievelijk 66 en 70 pagina’s, waarvan er 2 en 3 gaan over de ogen.

Pfizer en AstraZeneca

Klik hier om het rapport te lezen over de gevolgen van de Pfizer-inenting. Er zijn 1629 oogklachten gemeld. Hieronder zijn 79 klachten m.b.t. visuele beperking. 16 mensen kampen met blindheid. Andere veelbenoemde klachten zijn: dubbel zien, lichtgevoeligheid, wazig zien, gezwollen oogleden, gezwollen ogen, droge ogen, bloedingen en 292 mensen kampten met oogpijn.

Gezonde ogen

Klik hier om het rapport te lezen over de gevolgen van de AstraZeneca-inenting. Er zijn 3369 oogklachten gemeld. Hieronder zijn 138 klachten m.b.t. visuele beperking. 37 mensen kampen met blindheid. De klachten komen verder overeen met die na de Pfizer-inenting, maar er zijn meer klachten binnengekomen, de getallen zijn vele malen hoger. Er klagen 1229 mensen over oogpijn na deze inenting.

Waarom wordt een lichaam ziek?

Laatst zei iemand: “Tuurlijk brengt het risico’s met zich mee, maar ja, het is kiezen tussen twee kwaden, want corona krijgen is ook gevaarlijk.” Maar het punt is dat het lichaam pas ziek wordt als er sprake is van een van de volgende oorzaken ( klik hier voor meer informatie ):

  • Fysiek trauma door bijvoorbeeld een ongeluk
  • Uithongering
  • Vergiftiging
  • Emotioneel trauma
  • Sedentaire levensstijl

Een virus kun je vergelijken met zeep. Als er sprake is van vergiftiging, gaat je lichaam zeep aanmaken om het gif uit je lichaam te verwijderen. Daarom worden mensen vaak ziek na een inenting. Ik hoorde van een kennis die in het welzijnswerk zit, dat vier van haar collega’s doodziek waren nadat ze hun inenting hadden gekregen. Er komt gif het lichaam in en het lichaam wil dat er weer uit hebben. Hoe zwakker het lichaam, hoe meer kans er is op allerlei uitvalsverschijnselen.

Maak je ogen en lichaam schoon

Kies voor gezondheid

Ons lichaam zit al boordevol gifstoffen. We krijgen die binnen door luchtvervuiling, giftige voeding, medicijnen, enzovoort. Nog een prikje erbij met weet ik veel wat er allemaal in zit, kan zomaar fataal zijn.

Mijn dochter vertelde hoe een vriendin reageerde op haar moeder die zegt dat er van alles niet klopt rondom de coronamaatregelen: “Mijn moeder is een complotgekkie. Wat ik dan doe, ik doe net alsof ik luister en zet ondertussen mijn brein uit.” Overal om mijn dochter heen gaan jonge mensen helemaal mee in wat er door de regering verteld wordt. “Het is precies zoals beschreven staat in 1984, daar gaan de jonge mensen ook het makkelijkst mee met alle maatregelen,” zegt mijn dochter. George Orwell wist wel waar hij over schreef.

Het gaat niet over het kiezen tussen twee kwaden, maar over de keuze: kies ik voor mijzelf en mijn gezondheid, of zet ik mijn brein uit en sta ik braaf toe dat ze gif in mijn lichaam spuiten?

Wil je leren goed voor jezelf en voor je ogen te zorgen?

Wil je meer weten over hoe je echt goed voor jezelf en je ogen zorgt? Op 5 juni organiseer ik weer de jaarlijkse VolZicht Ogen Voedingsdag. Op die dag krijg je een heleboel informatie, oefeningen en adviezen aangereikt die je gaan helpen. Je leert hoe je jouw ogen de voeding geeft die ze nodig hebben en hoe je jezelf ontgift van trauma’s, toxische stoffen en emotionele belasting.

Deze week, verkrijgbaar voor de vroegboekprijs, beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klik hier om direct te bestellen. 

Klik hier voor meer informatie.

Zorg goed voor jezelf!

Groetjes Karin

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
T vd Voort
Door

T vd Voort

op 04 Jan 2022

Na dit alles gelezen te hebben maak ik mij toch zorgen hoe de medici met de kennis van effect vaccinatie op het oog en zenuwen omgaan. Inmiddels 2x de Astrazenica vaccinatie gehad en onlangs de booster met Moderna. Na 5 dagen tijdens wandelen buiten zo’n 15sec ineens dubbel zien. Daarna weer over zonder enige andere klachten. Arts stuurt mij nu voor zekerheid naar neuroloog omdat het ook een tia kan zijn maar misschien niet meetbaar. Zeer groot risico is dat effect van vaccinatie niet wordt meegenomen bij mijn geval en ik misschien straks onnodig medicijnen moet slikken…. terwijl ik volledig gezond ben. Hoop dat de medici zich goed inleven in de vaccinatie effecten om onnodige acties te vermijden.

Nick
Door

Nick

op 31 Jul 2021

Ben nu ongeveer een week verder, drukkend gevoel achter mijn rechter oog en voelt alsof er wat focus problemen zijn. In het bijzonder wanneer ik naar iets wits kijk. Na 1e vaccinatie geen bijwerkingen gehad overigens. Alleen na mijn 2e Pfizer prik) Is dit iets dat vanzelf overgaat, of moet een arts geraadpleegd worden?

Nicole Sandee
Door

Nicole Sandee

op 07 Jun 2021

Daags na Astrazenica vaccinatie had ik bij opstaan heel wazig beeld, jeukende ogen en zeker 2 weken zeer pijnlijk/drukkend gevoel achter de ogen. Ik heb diepliggende ogen, maar ik kon ze er wel uitlepelen, zo hol en getekend zag het eruit. Ook zeker 2 weken weerstand/conditie weg. Heb er ook pinguecula, bultjes op oogwit aan overgehouden. Moet nog 2e vaccinatie krijgen, op hoop van zegen. Heb geen melding gedaan, maar denk dat er meer mensen met oogklachten zijn dan gemeld.

Frank
Door

Frank

op 06 Jul 2021

Na de 2e vaccinatie(Pfizer) al een week last van droge en pijnlijke ogen (blub-ogen) en jeukende huid. Trekt hopelijk weg na 2 weken, zijn er meer mensen die hier last van hebben of hebben gehad

Karin
Door

Karin

op 06 Jul 2021

Ik hoor zeker van meer mensen dit soort klachten.

Karin
Door

Karin

op 07 Jun 2021

Sterkte Nicole en bedankt voor het delen. Je kunt de tweede inenting ook laten zitten.

regina
Door

regina

op 07 Apr 2021

Dankjewel Karin, voor dit stukje buiten de reguliere media om. Dank voor je durf, je openheid hierover. En voor de mensen bij wie het niet kloppend is: niet lezen is ook een optie :)

Marjan
Door

Marjan

op 01 Apr 2021

Elke keer fijn om te zien dat er nog iemand is die de ogen open heeft, want dat zijn er helaas maar weinig. Goed en verhelderend stuk. Ook bevestigend van wat ik allemaal hoor buiten de seculiere media om Bedankt?

Freek
Door

Freek

op 30 Mar 2021

Zeer suggestieve beweringen en in mijn ogen onterechte bangmakerij. - wie is de bron van het onderzoek - zijn de klachten blijvend, of tijdelijk; vermoedelijk het laatste, aangezien er niets bekend is over blijvende blindheid. - Is er een bewezen verband tussen vaccinatie en klacht; NEE; of hebben jullie bewijs? - Hoeveel mensen hebben er klachten na Covid19 gehad te hebben. - Hoe bezorgd maken we ons over het dodental, die Covid19 veroorzaakt Er zijn in mijn ontgeving mensen, die al ruim een half jaar erge klachten hebben door Covid19 en zelfs mensen ontvallen, ook een jong en gezond persoon, dus mensen indirect afraden te vaccineren en bangmaken, maakt u verantwoordelijk voor de gezondheid van diegenen, die door u toedoen besluiten niet te vaccineren.

Fleurtje
Door

Fleurtje

op 18 Jun 2021

Ik las bij Lareb wel veel oogklachten, ik had daar geen idee van en daarom reageer ik toch even omdat Freek het artikel suggestief vindt en Lareb de bijwerkingen wel benoemd. Je neemt een vaccin om minder ziek te worden van het virus en om dan allerlei klachten te krijgen van het vaccin lijkt mij niet fijn.

Christina
Door

Christina

op 03 Apr 2021

Het dodental freek , is niet veel hoger als met een zwaar griepseizoen!! Dat kun je zelf allemaal makkenlijk na checken, Die klachten zijn ook dat mensen op ic komen en aan de beademing! De ziekenhuizen liggen dan ook vol! Vorige week heeft een vriend van mij en moeder en zus, zich laten vacineren, hij drie dagen flink ziek, zijn zus nog steeds flinke pijnlijke arm, zijn moeder moest smiddags op afspraak in het ziekenhuis komen met twee zeer pijnlijke benen en tindelende arm...Er is genoeg bewijs, ga zelf maar eens rondkijken bij de oficieele instanties ect de sites ervan dan. En die blindheid is niet tijdenlijk, die is permanent door trombose in oog! Ik ben blij dat ze weer gestopt zijn met AstraZeneca.

Ingrid
Door

Ingrid

op 01 Apr 2021

Bent u ook zo kritisch op de bangmakerij van de overheid? Waarschijnlijk niet. Wat mij betreft zijn er na een jaar Corona twee groepen: mensen die betaald worden en mensen die bespeeld worden. Iedereen heeft de keuze om te zien.

Karin
Door

Karin

op 01 Apr 2021

De bron komt van de UK Government, zoals in de tekst benoemd en naar toegelinkt. Kun je gewoon nazien. Deze klachten zijn binnen gekomen na de vaccinatie en worden als zodanig gerapporteerd door de UK Government. Je kunt zelf op de site nakijken. Ik zou zelf zeker niet het risico willen lopen op een klacht op blindheid, ook als hij tijdelijk zou zijn.

Dominique
Door

Dominique

op 30 Mar 2021

Hoi Karin, Zijn er ook al effecten bekend, wat corona eventueel met je ogen doet? Heb je daar ook een artikel over geschreven? Dan zou ik die ook graag willen lezen. Groetjes Dominique

Karin
Door

Karin

op 30 Mar 2021

Corona, of welk virus dan ook, is geen oorzaak van een ziek lichaam. Maar een gevolg van gifstoffen. Zoals in de dit artikel uitgelgd. Het zijn de gifstoffen die griepverschijnselen geven. Omdat je lichaam van dat gif af wilt. Het zijn altijd de gifstoffen die dan iets met de ogen doen, niet de verschijnselen zelf. Die proberen het lichaam inclusief de ogen alleen maar te redden.

Reactie plaatsen