De diepte in om tot echte heling te komen

Onlangs sprak ik een vrouw die mij 9 jaar geleden via internet had ontdekt. Ze was in die tijd met mijn oefeningen aan de slag gegaan voor haar zicht. Ze merkte dat haar zicht verbeterde, maar was op een bepaald moment toch met de oefeningen gestopt en toen ging haar zicht weer achteruit. 

In het gesprek hoorde ik dat ze in de jaren erna van allerlei mensen diverse tips had toegepast. Nu had ze pas weer nieuwe dingen ontdekt en paste ze weer andere tips toe.

Rondshoppen of echt de diepte in gaan?

Is dat iets wat je herkent? Overal rondshoppen, dan dit proberen en dan weer dat? Terwijl niets echt de tijd krijgt om te integreren. 

Goed zien zonder bril of lenzen

Misschien lees je mijn blogs al een tijdje en bekijk je mijn video's. En je bekijkt ook blogs en video's van anderen. Je hoort een advies dat je aanspreekt, gaat ermee aan de slag. Op een gegeven merk je dat je toch niets meer doet met dat advies. Je hebt weer een andere insteek gevonden. 

De neiging om van richting te veranderen

Als je echt tot heling van je zicht wilt komen, vraagt dat om de diepte in te gaan en gecommitteerd te blijven aan de stappen die nodig zijn om te zetten. Dat is niet makkelijk. Het rondlopen zonder bril kan al heel spannend en confronterend zijn. De neiging om van richting te veranderen als het even moeilijk wordt, is een bekend gegeven als je in een helingsproces zit. Juist op zulke momenten heb je kundige begeleiding nodig om je te helpen door te gaan met wat je begonnen bent, zodat je tot transformatie komt.

Heling van de ogen heeft tijd nodig

Rooske heeft in het verleden het VolZicht jaarprogramma De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen gevolgd. Toen ze acht maanden bezig was zei ze: "Ik merk dat het echt nodig is om dit traject een jaar lang te volgen. Pas dan lukt het om alles wat je leert te implementeren in je dagelijks leven." 

Inmiddels krijgt Rooske geen injecties meer in haar ogen en draagt ze haar bril niet meer. Maar nog mooier: ze heeft in het jaar bij VolZicht een transformatie doorgemaakt op persoonlijk gebied. Ze zette stappen die nodig waren om een gezondere relatie met haar werk te krijgen. Ze is zelfstandige en daarin was ze zo gedreven, dat ze geen energie meer over had voor haar man, vrienden en ouders. 

Goed zien zonder bril

In het jaar bij VolZicht werd ze zich hiervan bewust en leerde ze hoe ze dit patroon kon omkeren. Ze leerde om zich niet meer te laten leven, maar zelf echt te gaan leven. Hierdoor heeft ze haar droom kunnen realiseren: ze woont nu op Curaçao met haar man en heeft een gezonde balans gevonden tussen werk en privé. 

Wil jij ook diepe stappen naar heling van jouw ogen en zicht zetten? Ben je bereid om je te committeren en heling een echte kans te geven? Dan ben je van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Klik hier om een gesprek aan te vragen.

Tot ziens bij VolZicht!

Groetjes Karin


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen