De ogen zijn de ingang om de hele gezondheid te verbeteren.
31 januari 2022 

De ogen zijn de ingang om de hele gezondheid te verbeteren.

We geven onze ogen verkeerde voeding en tegelijkertijd krijgen de ogen niet de voeding die ze nodig hebben. 

In onderstaande video leg ik in een interview met Jeanne Roefs uit hoe de ogen de ingang zijn om onze hele gezondheid te verbeteren. 


Wil je leren jouw ogen wel de voeding te geven die ze nodig hebben?

Wil je meer weten over hoe je echt goed voor jezelf en je ogen zorgt? Op 23 maart organiseer ik weer de jaarlijkse VolZicht Ogen Voedingsdag. Op die dag krijg je een heleboel informatie, oefeningen en adviezen aangereikt die je gaan helpen. Je leert hoe je jouw ogen de voeding geeft die ze nodig hebben en hoe je jezelf ontgift van trauma’s, toxische stoffen en emotionele belasting.

Zodat je netvlies weer jong en fris wordt. 

T/m vrijdag verkrijgbaar voor de vroegboekprijs. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Je kunt de dag ook online meedoen. 

Klik hier voor meer informatie.

Zorg goed voor jezelf!

Groetjes Karin

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen