Heel je Ogen heel je leven, in vier stappen naar scherp, ruim en zielsgelukkig zicht
16 mei 2022 

Heel je Ogen heel je leven, in vier stappen naar scherp, ruim en zielsgelukkig zicht

Mijn boek ligt nog bij de drukker, even geduld dus om hem daadwerkelijk te kunnen zien, aanraken, lezen, ruiken, voelen. Heel je Ogen heel je leven, in vier stappen naar scherp, ruim en zielsgelukkig zicht is de titel van mijn boek. Maar alleen het lezen en de informatie tot je nemen, is niet genoeg om daar ook te geraken. Daar is meer voor nodig.

Daarom heb ik een online pakket ontwikkeld bij mijn boek, die je gratis ontvangt als je het boek nu aanschaft in de voorverkoop. Dit pakket is ontwikkeld om te zorgen dat je er ook met de informatie aan de slag gaat, zodat het ook echt kan integreren en jouw ogen ook echt kunnen helen.

Wat houdt dit online pakket in:

  • Bij iedere stap ontvang je een werkblad, met gerichte vragen, zodat je ook echt aan de slag gaat.
  • Een ooghelende oefening
  • Een interessante podcast
  • Een filmpje waarin visueel uitgelegd wat er mis gaat in het zicht
  • Een Gezonde Ogen Protocol, zodat je een stap-voor-stapoverzicht hebt wat jouw ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien.

Een heerlijke ongecompliceerde kijk op gezondheid en heling

“Wat een heerlijke ongecompliceerde kijk op gezondheid en heling. Het boek leest makkelijk weg en is een mooie mix van voorbeelden uit de praktijk, eigen ervaringen en theorie. Voor mij als (oud)deelneemster aan het programma, is het na wat ik allemaal geleerd en ervaren heb een heel mooi naslagwerk, dat mij ook nu weer triggert om vooral door te gaan met waar ik mee bezig ben. Tijdens het lezen dacht ik steeds: ‘O ja, zo zat het!’ Ook kreeg ik weer hele nieuwe inzichten. Dank je wel voor deze overvloed aan kennis.” Reactie van Rooske van der Veek, Personal TrainerDe verkopen gaan hard, ik heb er momenteel nog maar 100 beschikbaar. Dus wees er vlug bij. Je kunt het boek begin juni in de brievenbus verwachten, maar als je het nu koopt, ontvang je iedere week hoofdstuk als pdf.

Voordeelbon bij voorverkoop

Iedereen die het boek in de voorverkoop aanschaft, ontvangt een voordeelbon  voor de workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen van 11 september. Online of live. Deze bon houdt in:

  • 100 euro voordeel op de workshop vroegboekprijs.
  • Je ontvangt in mei een telefonische "Heel Je Ogen, Heel Je Leven" sessie met een VolZicht Expert waarin je de drie oplossingen leert voor jouw ogen.

Na aankoop krijg je in de tussentijd wekelijks een hoofdstuk als pdf toegestuurd.

Woon je in Nederland, bestel het boek door hier te klikken.

Woon je binnen Europa, klik dan hier, woon je buiten Europa, klik dan hier.


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien. Zonder brillen, lenzen of operaties. Sinds 2010 heeft zij meer dan 2850 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen.
Reactie plaatsen