Mijn boek Heel je Ogen heel je leven ligt nu bij de drukker
10 mei 2022 

Mijn boek Heel je Ogen heel je leven ligt nu bij de drukker

Het is een spannend proces, het einde van een boek. Wat ooit is begonnen als idee in mijn hoofd, krijgt over een paar weken vorm middels een gedrukt exemplaar, wat je kunt vasthouden, zien, ruiken, voelen, proeven. 

Het boek is echt ontstaan vanuit mijzelf. De behoefte  om de belangrijke informatie die ik heb ontdekt te delen.

100%

Er is geen uitgever aan te pas gekomen, wat maakt dat ik ook het hele proces zelf heb gedaan en gefinancierd. Want een boek schrijven, daar komt een hoop meer bij kijken. Aan redactie, vormgeving, organisatie, promotie enzovoort. 

Doordat ik het zelf in de hand heb gehad, is er ook niemand die heeft gezegd dat er dingen anders moeten. Ik sta dan ook 100% achter de inhoud.


“Karin heeft het aangedurfd om uit de programmering van de brillen, de lenzen en het laseren te stappen en een duurzame oplossing voor het helen van de ogen aan te bieden. Dankzij VolZicht heb ik nu veel minder last van mijn mouches volantes en is mijn zicht scherper. De aanhoudende focus op ontspanning en ontgifting is mijn hele gezondheid ten goede gekomen, maar door me mee te laten voeren in dit 4-Stappenplan ontdekte ik dat er voor mij nog verbeterstappen te zetten zijn. Zonder Karins boek was ik stilletjes gaan denken dat ik wel goed bezig was en dat ik het zou moeten doen met de situatie zoals hij nu is. Maar dat is een illusie. Met deze aanvullende informatie kan ik weer betere keuzes maken.” Jeanne Roef, Business Coach  


Voorverkoop

Ik verwacht het boek begin juni. Meer dan de helft van de bestelde boeken is al verkocht in de voorverkoop. Je kunt het nu zelf ook aanschaffen. En voel je vrij dit bericht met anderen te delen waarvan je denkt dat de informatie uit het boek belangrijk voor ze.

Voordeelbon bij voorverkoop

Iedereen die het boek in de voorverkoop aanschaft, ontvangt een voordeelbon  voor de workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen van 11 september. Online of live. Deze bon houdt in:

  • 100 euro voordeel op de workshop vroegboekprijs.
  • Je ontvangt in mei een telefonische "Heel Je Ogen Heel Je Leven" sessie met een VolZicht Expert waarin je de drie oplossingen leert voor jouw ogen. 

Na aankoop krijg je in de tussentijd wekelijks een hoofdstuk als pdf toegestuurd.

Woon je in Nederland, bestel het boek door hier te klikken

Woon je binnen Europa, klik dan hier, woon je buiten Europa, klik dan hier.Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen