Gezonde recepten voor de Kerstdagen
15 december 2016 

Gezonde recepten voor de Kerstdagen

Gezonde recepten voor de kerstdagen? Moet ik er met kerst dan ook al op letten dat ik gezond eet? Dit vraag je je misschien af bij het lezen van de titel van deze blog. Met kerst wil je immers vooral lékker eten en even niet teveel letten op of het wel gezond is. Dan heb ik goed nieuws voor je. Als jij je ogen de juiste kost wilt geven om gezond te zijn en goed te zien, dan mag je iedere dag eten alsof het Kerstmis is! 

Iedere dag kerstmis

Met kerst let je er niet op of je eten wel mager genoeg is. Dan ben je juist scheutig met room, dat is veel lekkerder. Maar wist je dat het ook nog eens veel béter is om zo te eten? Gezonde voeding is namelijk overvloedige voeding. Niet in de zin van dat je heel véél moet eten, maar wel dat de voeding rijk behoort te zijn aan verzadigde vetten. Deze helpen je lichaam onder andere om belangrijke vitamines en mineralen goed op te nemen.

Gezonde recepten voor de kerstdagen

mjammieditwordtlekkerkleinIn het digitale kookboek “Geef je ogen de kost” dat ik samen met voedingsdeskundige Tanja Stevens heb geschreven, vind je 27 verrukkelijke recepten die heerlijk zijn om te maken voor het kerstdiner. Recepten waarbij we lekker scheutig zijn met vet. Ook laten we zien dat je geen smaakstoffen en bergen suiker nodig hebt. Je kunt heel makkelijk, op een natuurlijke manier, je eten op smaak maken en tegelijkertijd je ogen en je lichaam goed voeden. In het boek leggen we precies uit waarom het zo belangrijk is voor jouw ogen dat je anders gaat eten.

Eten zonder schuldgevoel

Heerlijk eten, zonder schuldgevoel. Dat kun je vanaf vandaag gaan doen. Je wordt namelijk helemaal niet dik van voedzaam eten, vol met verzadigde vetten. Dat is een hardnekkig fabeltje. Je lichaam verbrandt het vet en neemt dankbaar de vitamines en mineralen op die het samen met dat vet binnenkrijgt. Waar je wél dik van wordt? Van het eten van te veel koolhydraten en verkeerde vetten, zoals zonnebloemolie, raapzaadolie, koolzaadolie.

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen